Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım buralardayım ustalar gelicek eve biraz tadilat var ev temizliği falan pek bakamıyorum dünde omuza dokunmalı plank yaparken sırtıma bir şey oldu çok arıyor umarım kötü bir şey olmamıştır pek iyi degilim yani :KK43: sen nasılsın canım
Cok gecmis olsun ins birsey olmamistir dinlen bu surecte kolay gelsin. Bende calisiyorum devam diyeti boslama bu surecte 😊😇

Canım buralardayım ustalar gelicek eve biraz tadilat var ev temizliği falan pek bakamıyorum dünde omuza dokunmalı plank yaparken sırtıma bir şey oldu çok arıyor umarım kötü bir şey olmamıştır pek iyi degilim yani :KK43: sen nasılsın canım
Ay mathilda alıntı yapınca gördüm
Çok geçmiş olsun canım 😔

canım bende de var 7 gün dayanıyor, için rahat etmezse tupperware tarzı kaba koyabilirsin ;)

1 bardak meyve suyu 2 porsiyon meyve değil mi cnm
Ya ustunde2 gunde tuketin yaziyor ya canim emzirmesem cok dert etmem oyle seyleri ama emziriyorum ya gunu disjnda hicbirsey tuketmek istemiyorum

ah Namaria Namaria sende olsaydın kesin 1 yada 2.olurdun bireysel sıralamada :KK68:
İnsallah ucuncu mezuniyette o listede birinci olarak mezun olacagim kaptanim 🥰🌺🥳
Arkadaslari tebrik ediyorum dönmek icin sabirsizlaniyorum tasinma telasi duzen muzen kalmadi biraz artis var tartida da halledicem insallah Esram duzenimi kurunca 💞

Back
X