Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pasta yemediğin için tebrik ederim canım 🤩🤩
Ama öğle yemeği de yok öğün yerine ince bir dilim olabilirdi mesela 🤗yinede büyüksünnnnnnn 😂😂 bugün spor günüydü keşke spor olsaydı 😶

Süper menü ve spor deryacım 🤩

Canım Fasulye çok fazla
Gözleme seni yok tutacak bir şey değil kan şekerini yükseltir ki zaten yükseltmiş ki gofret yemişsin
Sporda yokmuş bugünü kötü geçirmişiz maalesef :KK43: yarın dikkat edelim olur mu 😘

Çok güzel menü ve spor canım tebriklerrr 🤩

Harikasın tatlım 😍😍💪💪

Menüde adımlarda çok iyi ✌️

Menü güzel gamzecim keşke adımları 10.000 e tamamlasaydın spor günüydü ya :))

Süper canım 🤩

Gayet iyi menü canım 🤩

Harika Zeynepcim 😘

Burcum umarım artıların gitmiştir çok iyi topladım menüleri 😍

Menü güzel cnm ♥️

Lazanya hariç güzel menü canım başın ağrıyor diye spor olamadı sanırım 😘
Sagol kaptancim. Ee bir zahmet su guzel eksilere yuzdelere siykeyin bana da gelsinler artik 😁

DeryaOnDiet DeryaOnDiet yok kuzum valla bir hilem yok leblebi ile bastırıyorum ama benim iştahını encok kahve kapariyio onu yazmayı unuttum bugün diğer günler hep yazdim hatırlattığın için saol benim dusuk tansiyonum var zaten kahve dengeliyo içmezsem ellerim dizlerim titriyor hem açlıktan hem dusuk tansiyondan kahvede kurtaricim oluyo
Onu ben de farkettim canim. Benim de ogunler aradi istahimi bastiriyir kahve, sagol canim artik biliyirum da sende de ise yariyor kahveye devam aciktikca. Sabah kafeinki iciyorum bir tane sobra kafeinsiz. Sagol canim bilgi icin 😉

Çok tesekkur ederimm:KK60: ama keşke bitse artık..alışveriş yapmaya bayılırdım ama 1 senedir ne sözü bitti ne nişanı ne tanışması şimdi nikah-ev alışverişi.. 1 senedir alışveriş yapıyoruz:mad::KK70:
Biter insallah canim yuzmus yuzmus kuyruguna gelmissiniz. Guzel gunlerde saglikla kullanin insallah tum aldiklarinizi ❤️

Ayy cok sevindim ya gozun aydin.bu cumaya regl siskinligi inmeyebilir 3. Gunden sonra atiliyor diyorlar odem ama bak gor haftaya super eksi gorursun canim🤩

Sevgili rakibem menune bayildim cumaya az kaldi :KK71:

Cok gecmis olsun canim sabaha agrisiz uyanirsin umarim:KK68:
Sagol canim. Ee bir zahmet su eksiler senld beni de gorsunler canim. Bize de yazik yani. Inan artik ucundan azicik bile ne ciss yiyorum nne birsey. Kuruyemisi de cikardim listeden ki iyi oldu fistik/findik bazen cok kaciyordu.

Oyy canım öldürecen mi kendini. Bu yemeğe o spor maşallah sana. Valla ayaklarını yukarı kaldır da öyle dinlen kuzu ❤️

Canım çok güzel ve sağlıklı bir menü. Sana da maşallah. Spor zaten süper 😍
Sagol canim ❤️ Ayy ozlemisim spor yorgunlugjnu. Artik uykumdan(pek opmayan) bile olsa feragat edip yapaccagim duzenli sporumu

Teşekkür ederim canım. Aslında uzun açıkta mide asidini dengelesin diye içiyorum canım. Ama vücudu alkali yapmak için de etkili olduğunu biliyorum. Alkali olmak da yağ yakımı için önemli. Yani inşallah bir faydası oluyordur 🙃

Bu 8 dk lık tabata yı sen paylaşmıştın değil mi canım. Ben onunla bir aylık program yaptım kendime. Haftada 4 gün leslie nin ardından yapıyorum. Bu üçüncü haftam. Başta plankda çok zorlanıyordum. Şimdi çok hoşuma gidiyor yapmak. Bakalım 1 ayın sonunda ne olacak 😍
Sagol canim bilgi icin ben de deneyeyim o zaman su sirkeli suyu.
Evet tabatayi benim diyetisyen vermisti. Soyledigine gore 1 ayda super karin yapiyor. Ki ben de genelde workoutuma ekliyorum gercekten karinda acayip duzelme hissettim. Eminim sen de hissediyorsundur 👍

Bayağı değişmiş buraları değil mi :) ilk sayfada yazıyor canım, ilk postta. Orayı güncel kaptan olan kişi sürekli değiştiriyor, kaptanımız Cherry Mom Cherry Mom şu anda :KK66:
Çok teşekkür ederim hemen bakıyorum
Kaptanımız emnisede sorayım ozaman yer varmı grupta eğer benide isterlerse katılabilirim yediklerimi yazmaya

Kızlar iki gündür midemin eksidigini hissediyorum özellikle dün sabah(bir önceki gün 4 ye yedim akşam yemeğini ve hafidti) dişimi de fircalamistim ama sabah kötüydü.Hani yemek yiyip üzerine yatarsiniz ya öyleydi.Bugunde öyle ama dün soğan yemiştim hadi o yaptı desem.bilemedkm,bı fikri olan var mi

Sayfanın ilk sayfasını okudum da çok duygulandım 2008 de yazılmış sayfa ve bende ozaman lar çok, aktif gruplardaydım ve o zamanlardaki yazan kişilerin adını hatırladım ve hüzün kapladı beni ne günlerdi nasıl güzel, dostluklar kurmuştuk

Back
X