Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bana da 7’ler geliyor sanırım:KK17::KK17::KK17:
Şu arada tahin pekmezler havada uçuştu demir meselesine...Neyse ki toparladım ama kilo aldım hissediyorum ve korkumdan hiç tartılamadım. Bugün teyzem kızdı bana kilo aldın diye ve resmen kendime geldim.🙈
Bu sarsıntıya ihtiyacım varmış!😬
Canim al bir demir ve c vitamini hapi, beraber alinmasi gerekiyor demisti doktorum. Birak hemen o tahun pekmezi yerine 😉

Evet canim biraz ole oldu sanirkm benim.icin bugun guzel gecti bakalim sabah ne olucak artilar gitsin yeterki🙈

Cok dogru yazdiklarin kaptanim ama ben cok kıstim sanirim yenicek zmanda yemeyip yenmicek zmanda yiyorum bu huyum cok kotu once onu duzeltip diyet degilde yasam tarzimi degistirmem lazim yeme icmeyi duzeltmem lazim verdigim kilolar geri gelsin asla istemiyorum🙈

Yaaa deme ole deme😭😭

Yaa pamukum valla gel beraber toparlanalim ben biraz dagittim dun bgun toparladim yarin dahada gzel olucak insallah canim sende durumlar nasil bakalim😊

Kesinlinlikle sabir cok onemli canim birakmak yok hedefe tam gaz devam🥰

Yaa simdiden ne gzel zayiflamissin diyenler oluyo rehavetemi ugruyorum acaba 🤭

Spor menu gzel canim aksam patates olmasaymis super olcakmis😍
Tabi farkedilmesi guzel ama daha yolumuz var rakibim tam gaz devam. Koss bak arkandayim yoksa gecerim seni 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

DeryaOnDiet DeryaOnDiet

Deryaaaa... Tabata neymiş öyle, 7 dk yaptım canım çıktı🙈 zor dayandım. Ya da ben uzun süredir bu kadar tempolu spor yapmadığım için çok hamlandım bilmiyorum🙈 ama mahvoldum 7 dk da bacaklarım titriyordu!😂😂😂
Uzun zamandir yapmadigindandir canim. Birkac hafta duzenli yapinca alisirsin. Baslarda zorluyor sadece. Sonra dersin ayy 8 dakika cok cabuk bitti bir kere daha yapayim diye. Kisa durede super sekil veriyor vucuda. Tam 3 ay oldu dogum yapali benim gobek gitti inan. Devam et cok faydasini gorursun.

Gecen cuma 75
Güncel 73.2
Fark 1.8 :KK71:
Yüzde 2.4
Haftaya hedef 72.5

Kaptanim mezuniyet hedefimi 67ye indirmek istiyorum

Sevgili pazartesi eksi gelenler pazartesi 76.7 ydim bilin istedim :KK53::KK53:

Cherry Mom Cherry Mom @hawarEki Görüntüle 2795546

Kilo bildirimi

Geçen cuma: 65.6
Bu cuma: 65.0
Fark: -0,6
Yüzde: 0,914
Hedef: 64.5
Cherry Mom Cherry Mom

Yine bir artıyla başlayıp eksiyle bitirme macerasının sonuna geldik 😂😂
Seviyorum böyle küçük heyecanları :KK70:

Geçen hafta 81.3
Bu hafta 79.8
Fark - 1.5
Yüzde %1,845
Yeni hedef 79.0

Allahım çok şükür 7ler geldi bi daha hiç gitmesin inşaAllah :rolleyes: :halay: 🤲🤲

Cherry Mom Cherry Mom Arc-en-ciel Arc-en-ciel

Geçen hafta 96.2
Bu hafta 92.2
Fark -4.0Eki Görüntüle 2795584
Bunlar nedir arkadas, siz benim ayda verecegim kiloyu haftada veriyorsunuz, ben gramla takiliyorum, valla benim bu takimda yatacak yerim yok :olamaz: alma kaptanim beni listeye ya gercekten, ortalama dusururum, ben altta takilayim
Cherry Mom Cherry Mom

Günaydınlar tartı bildirimini buraya yapıyoruz sanırım
Güncel kilom 92.650

Eklentiler

• C2772C93-3BCA-4FEF-9FF4-47271BFE29C0.webp
    C2772C93-3BCA-4FEF-9FF4-47271BFE29C0.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 33
Eki Görüntüle 2795496

68.9/67.9/1/%1.451

Kaptanım yanlışsa düzelt💋
Mezun olmak istiyorum, alt listeden devam edicem👀
Cook guzel bir yuzde masallah canim 🧿

Geçen hafta 56.3
Güncel 55.8
Fark 500
Hedef 55.5
Cherry Mom Cherry Mom
Bu kucucuk azicik killoda nasil veriyorsun 500gr metabolizmanin ve iradenin hayraniyim canim masallah 🧿
Gecen cuma 75
Güncel 73.2
Fark 1.8 :KK71:
Yüzde 2.4
Haftaya hedef 72.5

Kaptanim mezuniyet hedefimi 67ye indirmek istiyorum

Sevgili pazartesi eksi gelenler pazartesi 76.7 ydim bilin istedim :KK53::KK53:

Cherry Mom Cherry Mom @hawarEki Görüntüle 2795546
Wuuwuu sonunda canim kirdin seytanin bacagini. Harikasin 🧿 insallah en kisa surede su 70i de tarihin eski sayfalarina gom ❤️
Kilo bildirimi

Geçen cuma: 65.6
Bu cuma: 65.0
Fark: -0,6
Yüzde: 0,914
Hedef: 64.5
Cherry Mom Cherry Mom

Yine bir artıyla başlayıp eksiyle bitirme macerasının sonuna geldik 😂😂
Seviyorum böyle küçük heyecanları :KK70:
Heyy masallah yuzdeye bak. Eriyorsuun eriyorsuuun 👍🧿
Geçen hafta: 66.9
Bu hafta: 65.8
Giden : 1.100
Yüzde: 1,644
Gelecek hafta hedef: 65
Nikinik Nikinik Cherry Mom Cherry Mom
Amanin bu ne ben galiba gecen ay toplamda verdim bunu, masallah canim 🧿
En son kaçtım hatırlamıyorum ama bugün her şeye sıfırdan başlıyorum ve daha çok katılarak, takip ederek, 5 dk bile olsa spor yaparak.
ama bana bu spor çok az demeyin olur mu?🙈 Kendimi alıştırmam gerek. Zorlanınca hemen bırakıyorum maalesef. Az bile olsa pozitif başlayayım.😍
Sen de 75 hedefledin galiba canim 😡😡😡
Yapmaaa hemen dur , yeme plani hazirla bugun basla canim yeniden. Alinca kolay aliniyor da verirken ugrasip duruyoruz.

Geçen cuma 68.5
Bugün 66.3
Fark 2.2
Yüzde %3.21
Cherry Mom Cherry Mom @Kendinin en iyi hali ol
Heyy masallah bu kiloda 2.2 eksi supersin super 🧿🧿
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 79.8
Fark - 1.5
Yüzde %1,845
Yeni hedef 79.0

Allahım çok şükür 7ler geldi bi daha hiç gitmesin inşaAllah :rolleyes: :halay: 🤲🤲

Cherry Mom Cherry Mom Arc-en-ciel Arc-en-ciel
Sen birkac haftaya benim kiloma gelirsin bu metobizma hiziyla masallah canim, tebrikler 🧿

Kilo veren butun arkadaslari ki sanirim herkes ekside cani gonulden tebrik ediyorum, ozellikle cok spor yapanlar oldu pzt arti gelip, buyuksunuz:KK52:
Mortim helal olsun tuttun bogazini, tebrik ediyorum seni de 7ler cabuk geldi cabuk da gitsin insallah :KK19:
Begonya2 Begonya2
İnşaAllah mortim çok teşekkür ederim 😍

Eksi eksidir mortim tebrik ederim 😍
Ama neden çok az gidiyor
Benim biraz da ezelden beri boyle, ýani hem su bol hem spor bol hem yeme az olmali, biri azicik gevseyince olmuyor, insulin direnci ilaci da kullanmiyorum, getirmemisim, belki o da etkilidir bilmiyorum. Burada da baktirmadim yeniden covid fln olunca.

Gecen hafta 69.5
Bu hafta 69.3
Verilen kilo 200 gr
%0.28
:KK47:
Cherry Mom Cherry Mom
Moralini bozma sakin arti olmaktan bin kat iyidir. Ben 2 aydir boyle 150,200 veriyorum canim. Ama inaniyotum birgun birden gidecek bu kilolar. Gitmezse de aylarca devam ne yapalim. Aylarca yiyip sisko olmaktansa aylarca dikkat edip eninde sonunda zayiflayacagiz 👍

Back
X