Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım süpersin.😍 Tebrik ederim 🧿

Çok güzel karar canım. Küçük adımlar iyidir.🤗❤️

Vayy süper eksi süper yüzde 🤩🤩
tebrik ederim canım 😍

Canım tebrik ederim. Çok güzel. Hoş gelmiş 7 ler 🤩

Vuuu o nasıl bir eksi. 🤩🤩
Canım tebrik ederim süper ötesi 🙏🧿🧿

Canım ne minik eksiler gördü bu gözler. 🤭 Eksi eskidir deyip yola devam etmek önemli olan 🤗

Hiç tıkama kulaklarını 😂😂
ne güzel eksidesin canım 🤗 daha da iyileri olacak inşallah 🤩
Teşekkür ederim cnm

Oyy tempusumm Tempusuumm taamm balımm hayırlı olsun ♥️♥️ tebrik ederim çok güzel eksi 💕💕

A hedef yine gelmedi nerde 5 i bir yerde 55.5 :))
Ama senin kilon için çok güzel eksi canım tebrikler 🤩🤩

Eline sağlık kuzummm 😘😘

Benda bayılıyorum bana her pazartesi yaşattığınız bu heyecana cuma olmak bilmiyor :-)
Tebrikler canım harikasın 🤩🤩

Çok iyi eksi canım süpersinnnn 😎😎

E birazcıkkkk gelmiş ama hızlıca gider ooo hiç sorun değil 😘😘🤗

Süper eksi canım bravo 🤩🤩🤩

Wuhuuuu sonunda istenilen rakam bile aşılmış harikasın canım tebriklerrr 🤩

Teşekkür ederiz ✌️ haftaya üstünde diğer kızlarınki gibi nick ve tarihte olsun olur mu 🤗

Valla bende böyle böyle mezun oldum 🤭🤭 100 verdiğim haftalarda çok oldu ❤️

Yaaa en çok sana sevindim kimse kusura bakmasın deryacım çırpındın hiç bırakmadın pes etmedin sen kazandın tebrik ederim :KK76::KK76:

Artıları yok edip eksiyi görmen harika burcummm tebrik ederim ❤️❤️❤️❤️

Olsun ankacım harekete geçmekten üşendin sanki bu hafta geç kalma bence bugünden başla 🤩🤩🤩 cuma kutlama yapalım 😎😎
Tesekkur ederim kaptanım hedefimize belirteyim 65.3 - 1 kilo ile açılışı yapayım inş fazlası gider

Telefon oğlumda,tenwfuslerinde az az okuyabildim🤭 çok güzel eksiler var hepinizi tebrik ediyorum🎉🎉🎉
Tempus Tempus mezun olmuş gidiyorsun🤩gitmiyorsun,gitme🥰 kiracina da sevindim kaç kaç😅

DeryaOnDiet DeryaOnDiet süper bir sonuç canım benim çok çok sevindim,kendim versem bu kadar sevinirim🎉🎉🎉 kırdın bundan sonra daha hızlı verirsin inşallah🥰🥰
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak eksiye geçmek hele de pazartesi artiykrn muhteşem🤩

Cherry Mom Cherry Mom besi bı yerdeyi dün görmüş ama cekmemistim bugün daha da iner diye😅 ama ben sabah namaz kılarken uyandı kızım😭 spor yapıp ter atamadim yoksaaaaaaaaa 55.4 garantisi🤪🤪 ayrıca saat 7de evcilik oynamak çok güzel,tavsiye ederim kızı olanlara😂😂

Telefon oğlumda,tenwfuslerinde az az okuyabildim🤭 çok güzel eksiler var hepinizi tebrik ediyorum🎉🎉🎉
Tempus Tempus mezun olmuş gidiyorsun🤩gitmiyorsun,gitme🥰 kiracina da sevindim kaç kaç😅

DeryaOnDiet DeryaOnDiet süper bir sonuç canım benim çok çok sevindim,kendim versem bu kadar sevinirim🎉🎉🎉 kırdın bundan sonra daha hızlı verirsin inşallah🥰🥰
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak eksiye geçmek hele de pazartesi artiykrn muhteşem🤩

Cherry Mom Cherry Mom besi bı yerdeyi dün görmüş ama cekmemistim bugün daha da iner diye😅 ama ben sabah namaz kılarken uyandı kızım😭 spor yapıp ter atamadim yoksaaaaaaaaa 55.4 garantisi🤪🤪 ayrıca saat 7de evcilik oynamak çok güzel,tavsiye ederim kızı olanlara😂😂
Zaten cuma dışında çekmemen lazım deme öyle şeyler arada eksi görünce çekiyoruz sanacaklar :olamaz:

İnşallah hep böyle gider canım 🤗🤗
Bildirim mi o ne ki :D yeniyor mu onu da yiyim doymadım bu hafta :D
Amin canim. Verelim su fazlaliklari da hafifleyelim insallah hep beraber.
Canim yaa birsey danisayim. Simdi ben kendimce yeme duzenimi oturttum gibi bu hafta alerjanlari da cikarttim listemden. Boyle iyi gidiyorum gibi. Pazartesi gunune diyetisyen randevum var (ucret odemeden senede 3 kere ozel klinikte hakkim var, bu son hakkim olacak). Diyorum acaba pazartesiyi iptal etsem de takilinca veremeyince mi gitsem. Simdi hazir yeme duzenimi oturtmus kilo verirken devam edeyim boyle. Hic duzenimi bozmayayim. Ne dersin? Senin de ben gibi cok diyetisyen deneyimjn var, merak ediyorum fikrini

Teşekkür ederim kuzum 😘

Ya canım bak görüyor musun azmin sonu işte 😍😍😍😍
Çok çok tebrik ediyorum. Bence diyette asıl önemli olan az gittiğinde ve moralin bozulduğunda da yola devam edebilmek 🤩🤩
Kesinlikle haklisin canim. Sukurler olsun. Simdi bir de gaza geldim tabi 1 kilo eksilince 😁😁

Back
X