Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tmm kızlar cocukla dışarı çıktım şimdi eve gidince toparlayıp durumu iletirim ama alırız herkesi bence ❤️
Ayy ozeniyorum sana ya hergun cikiyorsunuz ne guzel. Bizim site ama bahcesi yok carsi ustu 4 bina. Binadan ciktigimiz an ana caddedeyiz o yuzden hergun inelim asagi olmuyor malesef
Dışarısı o kadar çok güzel ki gel yürüyüş yap diye bağırıyor ama çocuklar 🙄
Burasi da cok guzel bugun esim de evde biz de bi turlayip geleceğiz. Giremedigim bi kot vardi onu giyeyim de bi salinayim :KK70:

:KK43: Keşke imkanınız olsa sizinde canım her gün dua ediyorum burası nimet biizm için
Lojman bekliyorum hasretle bu sene nasip olur insallah yoksa ev guzel kiradan kiraya gecmek de mantikli degil. Evi internetten tutunca boyle oluyor 😂biz evi gormeden esyalarimiz gelmisti eve 😂😂

Mathilda03 Mathilda03
@Just a perfect day her ne kadar o istemesede 🤭🤭 canım ben seni alma niyetindeyim gerçi genel ortalamayada bir bakacağım izin öncesi kilondan hesap edileceği için ortalama bi tık düşecek bakalım ona göre alalım seni diyorum ✌️ almazsak kaçıp gidecek gibisin.. alırsak en azından yeni bir motivasyon olabilir sonrasında baktık olmadı gitmiyor eski üyesin zaten izin hakkında var izin yazarız yine ne olacak alt listede takımda kalmaya devam edersin benim fikrim bu ♥️
bende izne ayrıldığımda kaç kiloymuşum kaptanım nerden öğreneceğiz ben çünkü o kiloya düşene kadar giremiyorum burda sizlerle motive olup diyetime daha sadık olmak istiyorum

bende izne ayrıldığımda kaç kiloymuşum kaptanım nerden öğreneceğiz ben çünkü o kiloya düşene kadar giremiyorum burda sizlerle motive olup diyetime daha sadık olmak istiyorum
68.8 edacım :) bu kiloya inmek zorunda değilsin tabiki düşebildiğin kadar düş biizm için kârdır ama ekstrem kuralımız var yüzde 5 üstü kg aldığın için takımda menülerde sporda istikrarını gördükten sonra listeye alırız tabiki ✌️

Kızlar listemiz

Yarın ekipteki herkesten ekte @SanSebastianCheesecake tartı fotosu gibi :) eksiksiz bildirim yapmasını rica ederim yıl zorunlu değil.
05.mart + nick ✌️

@hawar Nikinik Nikinik @yarimuhendis @Suskunhanim @Tempus @belmayne @DeryaOnDiet @azaydidem @ummhnisa Begonya2 Begonya2 @Kendinin en iyi hali ol @belmayne

@Amor-a @balpamuk @muhursuzpusula @birsevgi Anka Anka Mathilda03 Mathilda03 @Just a perfect day @whitetea Deniz ve Kum Deniz ve Kum @lotuscicegii

***5.Takım 716. Etap ***

hawar (66.9/
nikinik (75/ hedef kilo revizesi: eski hedef 69 yeni hedef 67
Yarimuhendis (52,7/ )geçtiğimiz etap bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
Suskunhanim(56.3/
Tempus (68.9/
DeryaOnDiet(76.25/
azaydidem(72.6/
Ummhnisa (75.9/
L O L (81,3/
SanSebastianCheesecake(64.9/

Kendinin en iyi hali ol (66.1/
Belmayne (65.6/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
balpamuk(68,5
Amor-a (54 / mezun üye.
muhursuzpusula(86.7/ yeni üye başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 88 hedef kg 65
Birsevgi (75.15/681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
Anka (72,7/ 661.etapta 67.3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Mathilda03(68.5/ yeni üye başlangıç tarihi 15.02.21 başlangıç kg 72 hedef kg 55
Just a perfect day (69.5/ )663.etapta 64.7 kg ile izne ayrılan üye hedef kg 59 ??
Whitetea (96.2/ ) yeni üye başlangıç tarihi 25.02.21 başlangıç kg 96.2 hedef kg 69
karabiber01 ( 77 / ) 603.etapta 68.8 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü , hedef kg 60
lotuscicegii ( 93 / ) yeni üye başlangıç tarihi 04.03.21 başlangıç kg 93,hedef kg 60

Lojman bekliyorum hasretle bu sene nasip olur insallah yoksa ev guzel kiradan kiraya gecmek de mantikli degil. Evi internetten tutunca boyle oluyor 😂biz evi gormeden esyalarimiz gelmisti eve 😂😂
İnşallah olur canım veya o olmazsa site ortamları yine iyi oluyor çocuklar için komşulukta daha iyi oluyor sitelerde bence

Back
X