Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

05 Mart cuma
Sabah 10:00
Çeyrek tostun yarısı kaşarlı
Zeytin domates
1 dilim kek

ara
Elma
1 avuç fıstık

akşam 17:30
Yarım kase kereviz yemeği
4 çiğ köfte marulla
5-6 vanilyalı gofret ( bu haftaki kaçamadım bu kadar olacaktı ama olmadı) devamı geldi

Sonra eşim kokoreç yaptırıp getirmiş
Çeyrek ekmek içine kokoreç

2 lt su bolca şekersiz çay
Spor yok ama 12800 adım atmışım
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Findik fistik deyince artik aklima hawar geliyor :confused: afiyet olsun canim bu hafta ödülü hakettin 😘

Selaaaammm :) Dualarımız sizinle bölümüne açacaktım ama galiba orda kişisel gruplar açılmıyo yasakmış öyle okudum o yüzden buraya yazdım :) Nikinik Nikinik mülakatı iyi geçmesi hayırlısıyla istediği gibi sonuçlanması için hep birlikte dua ediyoruuuzz. Kimler ben okurum diyor bakalım yazın bana :) Zamanımız bol bol var ama ne kadar hızlı olursak o kadar iyi :)

@Amor-a
hawar hawar
@belmayne
Nikinik Nikinik
@yarimuhendis
@balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
muhursuzpusula muhursuzpusula
@Tempus
birsevgi birsevgi
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Begonya2 Begonya2
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
@Anka
Mathilda03 Mathilda03
Arc-en-ciel Arc-en-ciel
ummhnisa ummhnisa
@whitetea
@karabiber01

@lotuscicegii
Anam biz yokuz gidelim Mehfam Mehfam :lülülü:
Ne okuyalım :))

Biz burda sırf diyet için değil bir çok konuda sürekli birbirimize destek oluyoruz yardımcı oluyoruz fikir veriyoruz varsa yaşanmışlıklarımızdan örnek veriyoruz. İyi zamanda da kötü zamanda da birlikte hareket ediyoruz ne güzel :KK66: Böyle güzel bir durumda da koskocaa 15 günden fazla zamanımız var bence illaki vaktimiz olur bir şekilde zaman kısa olsaydı zor olurdu :KK66: Dediğin gibi yasin olur bak :KK66:
Aynen oyle canim yaa hep diyorum iyiki 5. Takima gelmisim iyiki sizleri tanimisim 🤗🤗🤗

Telefonum bozuldu 1 haftadir giremedm yeni gordum. Olur tabi 16/8 oluyor zaten saatler sana kalmis kendi yasamina gore ayarlayabilirsin. Kahve bozar mi bilmiyorum sabahlari icmiyorum ben.
Ay bende sen girmeyince kafamda yazıp durmuştum herhalde evine döndü de evde temizlik yerleşme toplaşma ondan giremiyor 🤣🤣
Yapıldı mı bari telefon?
Sen gelince başlarım ife 🙈🤭

:kızgın: :kızgın: insan neden pişman olacağını bile bile yer neden :kızgın::kızgın:
Şimdi uğraş dur gelen kalori gitsin diye :kızgın::kızgın:
Canim gecen hafta kacamak yapmismiydin. Eger yapmadiysan pisman olma 2 hafta da 1 kacamaktan bisi olmaz.eger gecen haftada yaptıysan biraz daha vurabilirsin kafani duvalara 😂😂

RAKİPLER
(26 Şubat - 05 Mart )
:KK11:
Rakipleriniz buyrunuz :rolleyes:

- Hafta içinde birbirinizi yakından takip etmeyi pas atmayı unutmayın 🤭 😎

-İkililer arasında cuma günü rakibine göre daha yüksek yüzde yapan kazanır 💪

👇👇👇RAKİPLER SONUÇ 👇👇

En sağ sütunda olan S Suskunhanim Mathilda03 Mathilda03 Nikinik Nikinik Begonya2 Begonya2 ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet @whitetea rakiplerine göre daha yüksek yüzde elde edip haftanın kazananı oldular tebrik ederiz 🤩🤩🤩

+250 şer spor puanı tüm kazananlara eklenecektir :KK76:

👇👇👇RAKİPLER SONUÇ 👇👇

En sağ sütunda olan S Suskunhanim Mathilda03 Mathilda03 Nikinik Nikinik Begonya2 Begonya2 ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet @whitetea rakiplerine göre daha yüksek yüzde elde edip haftanın kazananı oldular tebrik ederiz 🤩🤩🤩

+250 şer spor puanı tüm kazananlara eklenecektir :KK76:
hawar hawar cim kusuruma bakma 🙈 pazartesi 1.7 artiyi görünce bana bi gaz geldi durduramadim🤣 bu haftaki esligin icin de ayrica tesekkur ederim :KK68:

Back
X