- 29 Nisan 2016
- 2.868
- 11.223
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #398.101
Günaydınlaaar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yasin okuyoruz sanırım değil mi ben okuyayım inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsinSelaaaammm :) Dualarımız sizinle bölümüne açacaktım ama galiba orda kişisel gruplar açılmıyo yasakmış öyle okudum o yüzden buraya yazdım :)Nikinik mülakatı iyi geçmesi hayırlısıyla istediği gibi sonuçlanması için hep birlikte dua ediyoruuuzz. Kimler ben okurum diyor bakalım yazın bana :) Zamanımız bol bol var ama ne kadar hızlı olursak o kadar iyi :)
@Amor-a
hawar
@belmayne
Nikinik
@yarimuhendis
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
@muhursuzpusula
@Tempus
@birsevgi
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
@Anka
@Mathilda03
@Just a perfect day
ummhnisa
@whitetea
@karabiber01
@lotuscicegii
Canım regli olduğunu kaçırmışım ben ona rağmen eksi gelmen de harika. Zaten her hafta büyük kilolar gitmiyor benim bikaç haftadır 900 gidiyordu bu hafta zorlamayla 400 anca gitti. Bu haftayı güzel geçirip cuma ya istediğimiz kiloya erişelim inşallahCanim pazartesi -200 du 300 degil pazartesi aksami asiri protein tukettim fazla yemek yedim ve reglde oldugumicim direk daha fazla odem oldu sabaha 500 gr fazla ciktim sonra onu sali gunu gelen 500 geri verdim carsamba yine 200 gr eksi ciktim ve carsamba aksami cıslarda firinlanmis yatim paket citos 5 tane biskrem buyuk kakaolu olanlardan sporumda vardi hatta ogun ama persembe sabahi direk 800 gr almistim malesef cunku cok gec saatte yemistim permbede onlari vermekle ugrastim ama malesef sadece 700 gr gitti 72.5 geldim ben yedigimde cabuk kilo alan odem tutan bi insanim su icsem yariyo yani o cinsten 2 ayda 8 kilo birden aldim meselabu hafta bole gecti insallah onumuzdeki hafta daha guzel olucak
ummhnisa tebrik ederim rakibem
![]()
Canim ebru karadumanin videosu var 20dk 300 kalori diye ona bi bakabilirsinçocuklarla zumba zor oluyor da,her gittiğim köşede birine carpiyorumbı deniyeyim yine de, zamanla degismislerdir belki
cardio için video önerin var mı?
Kahvalti sezonu acilmis kaptanim afiyet olsun ben 67yi bekliyorumgünaydınn unutmadık da ben pertbirazdanda kahvaltıya gideceğiz ortaklarınızı özleyin
![]()
Allah razi olsun canimCanım yasin okuyoruz sanırım değil mi ben okuyayım inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsinNikinik cim
Canım regli olduğunu kaçırmışım ben ona rağmen eksi gelmen de harika. Zaten her hafta büyük kilolar gitmiyor benim bikaç haftadır 900 gidiyordu bu hafta zorlamayla 400 anca gitti. Bu haftayı güzel geçirip cuma ya istediğimiz kiloya erişelim inşallah
Eh yaaaani
Asıl ben teşekkür ederim canımhawar cim kusuruma bakma
pazartesi 1.7 artiyi görünce bana bi gaz geldi durduramadim
bu haftaki esligin icin de ayrica tesekkur ederim
![]()
Biraz oyle oldu galibaAsıl ben teşekkür ederim canım
Ama beni yine gömdün ya
Şaka şaka çok iyi gidiyorsun canım benim istediğin zaman istediğin kadar gömebilirsin
Ya ben çerezsin ve meyvesiz yapamıyorum bu fıstığada 4-5 dadandımFindik fistik deyince artik aklima hawar geliyorafiyet olsun canim bu hafta ödülü hakettin
![]()
Sen kendini daha iyi bilirsin canim ama sureci hizlandirmak istiyorsan meyve ve cerezi kesip bi kac gun gozlemle kilo kaybina bak ona gore yol ver kendine. Ben mesela meyveyle kilo veremiyorum. Yogurt fazla tuketirsem hizli kilo gidiyor.Ya ben çerezsin ve meyvesiz yapamıyorum bu fıstığada 4-5 dadandım
Her hafta pazara girmeden önce diyorum ki bu hafta almayacam ama önünden geçince o kavrulurken gelen kokulara dayanamayıp alıyorum
Ama bu hafta almadım onun yerine beyaz leblebi aldım
Bu yediklerim geçen haftadan kalanlar artık evde olsada her gün yemiyorum haftada 1-2 gün yiyorum eskiden her gün avuç avuç götürürdüm
Çok haklısın canım yemesem daha kızlı kilo verip hedefe ulaşırımSen kendini daha iyi bilirsin canim ama sureci hizlandirmak istiyorsan meyve ve cerezi kesip bi kac gun gozlemle kilo kaybina bak ona gore yol ver kendine. Ben mesela meyveyle kilo veremiyorum. Yogurt fazla tuketirsem hizli kilo gidiyor.
O konuda da haklisin canim kilo korumada rahat etmek istiyorsan yaptığın mantikli.bende de surecin uzamasi motivasyonumu düşürüyor. Biran once vereyim kurtulayim istedigim kiloda olayim oralarda cebelleseyim diyorumÇok haklısın canım yemesem daha kızlı kilo verip hedefe ulaşırım
ama ben şöyle düşünüyorum yani hiç yemeyip kilo veririm ama diyeti bıraktıktan sonra yemeye başlayınca yine kilo alacam
Hiç yememek yerine az az yersem ve diyeti bıraktıktan sonrada miktarları çok arttırmazsam kilo korurum diyorum ama bu güne kafa kilo koruma işini becerdiğim çok söylenemez
Bilmiyorum belki ben yanlış düşünüyorum![]()
Evet canım buyur.Ya kızlar bir arkadaş özel okulda çalışıyordu kimdi oKendinin en iyi hali ol sen miydin canım
Gunaydin kaptancim. Iyi haftasonlari. Bigun yan komsum geliyir bebis gormeye. Saglikli yiyecekler hazirlayip ben de yiyecegimGünaydın kızlar bol hareketli kaçamakların olmadığı olursa da dengeli olduğu güzel hafta sonlarıı olsun bizee![]()
Tamam canım teşekkür ederim bakayimCanim ebru karadumanin videosu var 20dk 300 kalori diye ona bi bakabilirsin
Kahvalti sezonu acilmis kaptanim afiyet olsun ben 67yi bekliyorum
Allah razi olsun canim![]()