Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Screenshot_20210306_130231.webp

Bugün +700 çıktım . Sürekli tartlmamak lazım demek ki moralim bozuldu :KK43:
Canım ben kendimden örnek verim gece çok su içersem o suyu wcde atmayınca sabaha + gözüküyorum

Eğer çok su içtiysen akşam onun artısıdır belki çabuk gider inşaAllah üzülme

Allahıııımmmm 10 dk tabata yaptım kalbim ağzımdan çıkacak 😩 Boğazım kurudu nefesim kesildi resmen😩
Bunları buraya yazayım ki vücut alışınca ne diyeceğim kıyas yapabileyim😂😂😂
@azaydidem sen ne durumdasın? Ben kendime plan program yaptım haftada 1 gün mutlaka baklagil yiyeceğim, 1 gün balık, 1 gün sp+sebze, 1 gün sp, 1 gün çorba salata, 1 gün de sebze+salata şeklinde yapacağım. Dengeli besleneyim baklagil de yiyeyim diye düşündüm. Bunu böyle bir düzene koymayınca bir şeyler eksik kalıyor. Saçlarım inanılmaz dökülüyor... Biotin de aldım onu da kullanacağım artık.
Ayy aslında çok mantıklı ama ben bı kaç gün sonra bozuyorum,canım listedekinı yemek istemeyince😭 zuzun zaman olmuştu denemeyeli,bir daha deniyeyim bakalım😉
Selam canlar:KK36:
Dün menü yazacaktım unutmuşum sonradan yaa bulaşığa bi daldım zor çıktım :olamaz: bu gün yazarım inşallah kaçamak yok zaten :KK5:
Gördüm gördüm gece gece mutfak maratonu😂😂😂

Kızlar selam. ❤️
Güzel bir hafta sonu olsun inşallah :KK36:
Biz bugün biraz dışarıda olacağız. Çok giremem sanırım. Gece bakarım artık.
muhursuzpusula muhursuzpusula canım ben de bir yasin okurum.
Nikinik Nikinik canım muhteşem bir mulakat olsun. Gönlüne göre sonuçlansın inşallah ❤️🙏
Amin canim Allah razi olsun
Selam canlar:KK36:
Dün menü yazacaktım unutmuşum sonradan yaa bulaşığa bi daldım zor çıktım :olamaz: bu gün yazarım inşallah kaçamak yok zaten :KK5:
Ay ben de menu göremeyince korkmustum🤣

Canım yasin okuyoruz sanırım değil mi ben okuyayım inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin Nikinik Nikinik cim

Canım regli olduğunu kaçırmışım ben ona rağmen eksi gelmen de harika. Zaten her hafta büyük kilolar gitmiyor benim bikaç haftadır 900 gidiyordu bu hafta zorlamayla 400 anca gitti. Bu haftayı güzel geçirip cuma ya istediğimiz kiloya erişelim inşallah

Kızlar selam. ❤️
Güzel bir hafta sonu olsun inşallah :KK36:
Biz bugün biraz dışarıda olacağız. Çok giremem sanırım. Gece bakarım artık.
muhursuzpusula muhursuzpusula canım ben de bir yasin okurum.
Nikinik Nikinik canım muhteşem bir mulakat olsun. Gönlüne göre sonuçlansın inşallah ❤️🙏

Yaaa harikasınıızzz :KK200: Cherry Mom Cherry Mom kaptanım sana 2 yazmıştım zaten

Şimdi toplam 4 oldu :) Ha gayreettt 41e tamamlıyoruz :)

Kalan: 37 Yasin
Niyet: Nikinik Nikinik in mülakatının çook güzel geçmesi ve dilediği gibi hayırlı şekilde sonuçlanması için ❤️

Yaaa harikasınıızzz :KK200: Cherry Mom Cherry Mom kaptanım sana 2 yazmıştım zaten

Niyet: Nikinik Nikinik in mülakatının çook güzel geçmesi ve dilediği gibi hayırlı şekilde sonuçlanması için ❤️

5 tane aldım canım ben. Allah kabul etsin hayırla sonuçlandırsın 🤗🤗

2 de ben alayim kalirsa okurum yine 😇

Kızlar bu haftanın ortaklarında tüm üst listeyi eşleştirme yapacağım alt listeden bana dokunmayın diyen var mı :KK70:

mesela Tempus Tempus balım yogun musun bu hafta yoksa eşleştireyim mi seni :KK37:
Yoğunum kaptanım🙄 haftaya ancak💋

Back
X