Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydııınnn 🌸
Nur topu gibi +400 ile uyandım :emir_bebek:haftasonu halletmem lazm pazartesiye - ile girmek istiyorum
Ya beni hep kandiriyorsunuz boyle, cuma en az 1kg eksi gelmezsen nickimi degistiriyorum :KK48:
Her hafta sonu dipte olma psikolojisi yaşıyorum😭 saatlerce bı şey yapmadan durasim var ama durursam içimden sesler su iş var şu iş var diyo😂 hiç olmadı kalk spor yap diyorlar😂😂
Ayni sey bende de var, is cok, yemek olur cam silme olur, dolap duzeltme olur, bosver spor yap ev isi bitmez diyor icim, sonra kahve ic ders calis. Ama iste daginik ev beni geriyor.

Kızlar bildiğiniz detox tarifi var mı? Kabak detoxu yapmak istiyorum ama becerebilir miyim acaba yapan var mı bu tarz?

Ya beni hep kandiriyorsunuz boyle, cuma en az 1kg eksi gelmezsen nickimi degistiriyorum :KK48:

Ayni sey bende de var, is cok, yemek olur cam silme olur, dolap duzeltme olur, bosver spor yap ev isi bitmez diyor icim, sonra kahve ic ders calis. Ama iste daginik ev beni geriyor.
Ben topladım,yemek yaptım, supurmeyip uyudum🙈

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(05-12 Mart )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Amor-a Amor-a balpamuk balpamuk kızlar hafta içi aktif olabilecek misiniz grupta ekleyeyim mi sizleri de listeye ?

Yaaa harikasınıızzz :KK200: Cherry Mom Cherry Mom kaptanım sana 2 yazmıştım zaten

Şimdi toplam 4 oldu :) Ha gayreettt 41e tamamlıyoruz :)

Kalan: 37 Yasin
Niyet: Nikinik Nikinik in mülakatının çook güzel geçmesi ve dilediği gibi hayırlı şekilde sonuçlanması için ❤️
Tamm canım mülakat nezmandı 29 u muydu ben salı ailemin yanına gidiyırum orada vaktim olur diye düşünüyorum daha da fazla alırım inş

(05-12 Mart )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.

Amor-a Amor-a balpamuk balpamuk kızlar hafta içi aktif olabilecek misiniz grupta ekleyeyim mi sizleri de listeye ?
İnanmıyoruuum bakkk kim var ordaaa bak kim geliyorrrr bu düet ortalığı sallıyorrrr :KK71: :KK73: :rolleyes: :KK200::KK200::KK200:
Nikinik Nikinik

(05-12 Mart )

DİPNOT:

:KK5: Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Tamm canım mülakat nezmandı 29 u muydu ben salı ailemin yanına gidiyırum orada vaktim olur diye düşünüyorum daha da fazla alırım inş
29 u canim. Allah razi olsun 🤗🤗

Son düzenleme:
Canlar bahar kaptan tartı bildirimleri için son uyarısını yaptı bundan sonra en ufak bir eksiklikte sormadan etmeden acaba mı demeden bildirimsiz geçilecek bilginiz olsun dikkat edelim olur mu

05 mart yerine 04 mart yazıldı kişi hiç kilo bildirmemiş gibi sayılacak maalesef.Bu sebeple sizden ricam dünde oldu bazen benimde gözümde kaçıyor hepimiz uyanık olalım x arkdaşımız fotoğraf mı paylaşmadı eksik diyelim, tarih mi yanlış hemen uyaralım belki o arada kahvaltı yapmadı vs yeniden tartılma imkanı olur kurtarırız :KK200:

Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Özellikle liste ve deneme sürecindeki arkdaşlar için konu çok önemlidir.

hawar hawar
Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
yarimuhendis yarimuhendis
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
ummhnisa ummhnisa
azaydidem azaydidem
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Anka Anka
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Begonya2 Begonya2
Mathilda03 Mathilda03
S Suskunhanim
muhursuzpusula muhursuzpusula
birsevgi birsevgi
@whitetea
lotuscicegii lotuscicegii
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
KumsalveDeniz KumsalveDeniz
balpamuk balpamuk
Amor-a Amor-a

Canlar bahar kaptan tartı bildirimleri için son uyarısını yaptı bundan sonra en ufak bir eksiklikte sormadan etmeden acaba mı demeden bildirimsiz geçilecek bilginiz olsun dikkat edelim olur mu

05 mart yerine 04 mart yazıldı kişi hiç kilo bildirmemiş gibi sayılacak maalesef.Bu sebeple sizden ricam dünde oldu bazen benimde gözümde kaçıyor hepimiz uyanık olalım x arkdaşımız fotoğraf mı paylaşmadı eksik diyelim, tarih mi yanlış hemen uyaralım belki o arada kahvaltı yapmadı vs yeniden tartılma imkanı olur kurtarırız :KK200:

Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Özellikle liste ve deneme sürecindeki arkdaşlar için konu çok önemlidir.

hawar hawar
Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
yarimuhendis yarimuhendis
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
ummhnisa ummhnisa
azaydidem azaydidem
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Anka Anka
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Begonya2 Begonya2
Mathilda03 Mathilda03