Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu pandemi dönemi hariç İstanbul gerçekten güzel şehir :) Ama burda yaşamasaydım İzmirde olmayı isterdim :) Bu gidişle zaten bekar kalıp sonunda gidip İzmire yerleşicem (tabii ailem izin verirse) :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ahh canım yeme düzeni hariç iş sporda bitiyor bu bir gerçek her ne kadar bende bir türlü üşenmeyip pek yapamasamda doğru valla :))
😂😂😂 Aydın, mersin falan da güzel kız 👀 biz doğu dönüşü oraları düşünüyoruz kısmetse 🙈
İstanbul'u çok seviyoruz, ailelerimiz orada ama dönmeyi hiç düşünmüyoruz. Doğuda sakin yaşama sessizliğe öyle alıştık ki İstanbul artık cümbüş gibi oluyor izinlerde gelip geri döndüğümüzde aay diyoruz kafamız şişmiş 😂😂😂😂

😂😂😂 Aydın, mersin falan da güzel kız 👀 biz doğu dönüşü oraları düşünüyoruz kısmetse 🙈
İstanbul'u çok seviyoruz, ailelerimiz orada ama dönmeyi hiç düşünmüyoruz. Doğuda sakin yaşama sessizliğe öyle alıştık ki İstanbul artık cümbüş gibi oluyor izinlerde gelip geri döndüğümüzde aay diyoruz kafamız şişmiş 😂😂😂😂
Aydın tamam ama diğeri olmaz püü eeyyykkk kötü (ex oralı olduğu için benlik bir yer değil artık orayı kara listeye aldım) :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Muğla olabilir ama oralarda güzel sanki fethiye köyceğiz falan

Bak böyle bir ihtimal olunca aklıma yaaa 6-7 yol öncesi geldi. Ben üniversite zamanlarımda 90 dan 53 kiloya düşmüştüm. O zaman da 70 lerdeyken kk ya gelip devamını burada vermiştim ve beraber kilo verdiğimiz kızlarla istanbul'da yaşayanlarla tabi, görüşmüştük 😍😍 hala da yazışırız arada nasıl gidiyor diye.
Burada aktif olunca çok güzel arkadaşlıklar oluyor bunu çok iyi biliyorum da instagramda takıldığım kadar buraya da girsem iyi Olcak😂😂
İşte instagram olmaz yanlış yerdesin. Orda keşfete bir giriyorsun kekler börekler çörekler uçuyoo :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Aydın tamam ama diğeri olmaz püü eeyyykkk kötü (ex oralı olduğu için benlik bir yer değil artık orayı kara listeye aldım) :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Muğla olabilir ama oralarda güzel sanki fethiye köyceğiz falan
Kızz oralar aşırı pahalı yerler 😂😂😂 doğu görevi bitip oraya giden arkadaşlarımız uyguna ev bulamadı resmen. 1600den başlıyor kiralar😂😂😂 tabi sen zenginsen bilemem 😂😂😂😂😂😂

Ooo baya istanbulla yarışıyor resmen hiç öyle düşünmemiştim valla :KK70: :KK70: :KK70:
Öyle sakin denizi olan yerler içinde en uygun yaşayacağın yer aydın canım 😂 antalya nın bazı ilçeleri ya da Balıkesir de olur bak😂 Valla artık sürekli batıya dönüşte hangi şehire gidileceği konuşulduğu için ortamlarda, nerede nasıl yaşanılır hepsini öğrendim 😂😂😂😂

Eklentiler

• 8009FC8E-1136-49CF-B5C2-D21090D501F6.webp
    8009FC8E-1136-49CF-B5C2-D21090D501F6.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 23
Sabah 10:30
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Bol bol Tere

13:00 2 tane minnak pişi komşu göndermiş 🙈🙈
15:00 1 elma 2 kaşık yoğurt

18:00
6 kaşık barbunya
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

21:30
3 hurma

Su: 2 litre
Spor 2 mil Leslie

Cherry Mom Cherry Mom S Suskunhanim Mehfam Mehfam Nikinik Nikinik
Pişi bimtihanimiz bizim🙈 ben de dayanamıyorum, ekşimiş yoğurdum var oğlana yapmalıyım çok sever ama cesaret edemedim bı turlu🤭

Sporun pisiyi yakmıştır muhtemelen🙈

Back
X