Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bak böyle bir ihtimal olunca aklıma yaaa 6-7 yol öncesi geldi. Ben üniversite zamanlarımda 90 dan 53 kiloya düşmüştüm. O zaman da 70 lerdeyken kk ya gelip devamını burada vermiştim ve beraber kilo verdiğimiz kızlarla istanbul'da yaşayanlarla tabi, görüşmüştük 😍😍 hala da yazışırız arada nasıl gidiyor diye.
Burada aktif olunca çok güzel arkadaşlıklar oluyor bunu çok iyi biliyorum da instagramda takıldığım kadar buraya da girsem iyi Olcak😂😂
bende 2006 da ilk tanıştım diyet guruplarıyla ozamanki arkadaşlarla instagramdan yazışırız hala,ve mezun olup 58le ayrılmıştım gruptan ağlayarak çıkmıştım
Aydın tamam ama diğeri olmaz püü eeyyykkk kötü (ex oralı olduğu için benlik bir yer değil artık orayı kara listeye aldım) :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Muğla olabilir ama oralarda güzel sanki fethiye köyceğiz falan
muğla bana göre çok küçük geldi dağın tepesinde ,

Tmmdır yazdım gitti ama 75 lerde çok çok çok oyalandık bu hafta sıkı menüler ve sporlar bekliyorm muhursuzpusula muhursuzpusula yı da yalnız bırakma onada üşengeç adam lazım zaten 🤭🤭🤭 bir birinizi dürtün durun olur mu ballarımmmm 🤩🤩🤩
Beni nasılda tanımış artık kaptanım :KK70: :KK70: :KK70: Ama kendime bir hedef koydum 80 olduğum an zorlayıp listeye giricem o zaman bir daha da çıkmak yok zaten :KK200:
Hahahahaha iki üşengeci eşledin şimdi ikimiz de yuvarlanıroz cumaya kadar hshshsbshsbsbs

Şaka maka ilk hedefim en geç 3. Cumada izne ayrıldığım kiloyu da geride bırakıp listeye girmek 😍😍😍
Hadi inşallah ortim, kendimden çok sana güveniyorum valla :KK74::KK74:

çok geçmiş olsun

ama bende öyleyim

bir an ben yazdım sandım

bende aynıyım akşam yemekten sonra kaç kez çıkıyorum tartıya her tuvaletten sonra

hiç sorma bende öyleyimm ancak öyle frenliyorum kendimi

bende resim çekilemiyorum görüntüyü görünce vazgeçiyorum
Artık bir sürü poz taktiği öğrendim ne yapayım hahaha 🙈 foto çekilmeden de olmuyor instagramı blog gibi kullanıyorum ben
yaş 42, 3 çocuk,20,18,11 yaşlarında ,bizim de bu sene doğu görevi geldi,

sen yeterki yaz burda daha motive olunuyor

puanın çok güzelmiş

şırnak bizde yazdık ama çıkarsa diye korkuyorum eğitim nasıl oralarda 5nci sınıf oğlum var benim emeklimize 4 yıl var 2nci şark geldi
Yaa bu yıl öyle birşey yapmışlar duydum, emekliliğine az kalan herkesi 2. Şarka gönderiyorlar. Ama Şırnak'a gelmekten korkmayın 🙏🏻özellikle idil çıkarsa çok rahat edersin karmaşası yok sessiz sakin bir ilçe. Okullara da gidiyor yani memur çocukları ve memnunlar. 😊😊
bende 2006 da ilk tanıştım diyet guruplarıyla ozamanki arkadaşlarla instagramdan yazışırız hala,ve mezun olup 58le ayrılmıştım gruptan ağlayarak çıkmıştım

😍 Çok başka oluyor buradaki dostluklar evet 😍
Beni nasılda tanımış artık kaptanım :KK70: :KK70: :KK70: Ama kendime bir hedef koydum 80 olduğum an zorlayıp listeye giricem o zaman bir daha da çıkmak yok zaten :KK200:

Hadi inşallah ortim, kendimden çok sana güveniyorum valla :KK74::KK74:
😂Hahahaha Valla bu hafta Kendime bir güven gelmiş olmasaydı ikimiz de +2 ydik cuma günü söylim😂😂😂😂

Haftalık hedef Tablosu için eksiklerimiz hanımlar 🕵️‍♀️🕵️‍♀️

@azaydidem ( bu hafta güzel bir eksi bekliyoruz iyi seç hedefini ) :)))

@Just a perfect day

birsevgi birsevgi

@whitetea hedef 8 leri görmek demişsin ama kaç yazalım canım 🤩

Deniz ve Kum Deniz ve Kum

balpamuk balpamuk ♥️♥️♥️♥️ dönüşlerinizi beklerim ☺️☺️
Canım Esra’cım bu hafta 70 diyorum. Hoş çok dengesiz olduğum için 69 u da görebilirim ama ben 70 diyeyim. En başta birden 2 kg verip sonra bir tık bile oynamayan bir insanım. ne olacağım hiç belli değil siz de bıktınız ben de!🙈😂😂😂

Oooo stepper çok güzel birşeymiş sen yazınca gördüm bende istiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70: sokağa çıkmaya üşeniyorum bari bundan alayım.Bizim ev öyle küçük ki zor sığıyoruz resmen birde annem aman lazım olur diye diye herşeyi saklıyor, üstüne birde çeyiz çeyiz diye evi dolduruyor. Halbuki farkında değil başına kaldım belki de :KK70::KK70: Ama bu stepper kolayca bir yerlere sıkıştırılabilecek birşeye benziyor.
Aynen ya kolay kullanışlı ve küçük😂😂ablam hamileyken ben alıp yurda götürmüştüm orda yapıyordum😆😆

Kızlarrr var mısınız yarından itibaren 1 hafta hergün 10.000 adım artı listedeki diğer sporlardan birini yapma challenge aaa :rolleyes:
ben varım diyeyim gerekirse adım dayarın resminide atarım birde spor için kızım ücretli spor paketi almıştı bana 3 ay hergün yapılması lazım 2 hafta yapmıştım daha önce şimdi daha kein kararlı olduğum için ben onu yapacağım adını kız gelince sorayım buraya yazarım

Artık bir sürü poz taktiği öğrendim ne yapayım hahaha 🙈 foto çekilmeden de olmuyor instagramı blog gibi kullanıyorum ben

Yaa bu yıl öyle birşey yapmışlar duydum, emekliliğine az kalan herkesi 2. Şarka gönderiyorlar. Ama Şırnak'a gelmekten korkmayın 🙏🏻özellikle idil çıkarsa çok rahat edersin karmaşası yok sessiz sakin bir ilçe. Okullara da gidiyor yani memur çocukları ve memnunlar. 😊😊

😂Hahahaha Valla bu hafta Kendime bir güven gelmiş olmasaydı ikimiz de +2 ydik cuma günü söylim😂😂😂😂
evet ya hakkımızda hayırlısı artık,biz 2000 yılında mardinde yaptık 2004 de döndük ordan

Ben olsam bende güvenirdim bize :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
O bi tek bana güvenmiyor zaten :KK70:
Sana güvenmez mii hiiiçç, bir sana birde bana :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben biraz böyle inzivaya çekilebilecek herkesten uzakta in cin top oynayacak bir yer düşünmüştüm o zaman muğla olur demekki benim için ama pahalıymış o kısmını sevmedim :)))

Kızlarrr var mısınız yarından itibaren 1 hafta hergün 10.000 adım artı listedeki diğer sporlardan birini yapma challenge aaa :rolleyes:
Bu challenge a nasıl katılabilirim diye düşündüm düşündüm ve düşünürken üşendim yoruldum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

O da bir başarı canım, kilo verme grubunda bir ilke imza atardık :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Aynen ya kolay kullanışlı ve küçük😂😂ablam hamileyken ben alıp yurda götürmüştüm orda yapıyordum😆😆
Peki onların sertlik ayarı vs oluyor mu ?

Back
X