Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya su donemde okullar kapali kresler kapali cocuk evde bi arkadaş es arıyor yanina olmayinca da anneye sariyor :confused: ama normal donem icinde yas arasini cok acmamak daha iyi bence ben gec kaldim 4.5 oldu biraz daha bekleyecegim artik madem ara acildi az daha acilsin 😂
Benimki iki yaşında doğum gününe birkaç gün kaldı iki yaş sendromumuz zorlu geçiyor şu dönemde hamile olmak doğum yapmak zorlar gibi geliyor bana nedense. Çünkü daha wc öğrenmedik tam cümlede kurmuyor küçük yani 🥺

Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol ortim ben çok aktif olamadım buralarda ya biraz bahsedelim kendimizden ben zeynep 21 yaşındayım sene itibariyle 22 ama olsun 4 ay daha var😂😂bu sene üniden mezun oluyorum bekarım😂😂
Merhaba canım bende 27 yaşındayım evliyim üni biteli çok oldu matematik öğretmeniyim :)

Kaptanim ben 68.8 diyorum bu hafta icin artik bunu da tutturamazsam ne bileyim :işsiz:

Gecmis olsun cnm o video cok zorlayiciydi insallah bir sey yoktur.
İnşAllah canım o video viral olan video o kadar hızlı yapmadım ama cardio içerisinde vardı bence ondan oldu :(

ben varım diyeyim gerekirse adım dayarın resminide atarım birde spor için kızım ücretli spor paketi almıştı bana 3 ay hergün yapılması lazım 2 hafta yapmıştım daha önce şimdi daha kein kararlı olduğum için ben onu yapacağım adını kız gelince sorayım buraya yazarım
Yap tabii canim. Bak hem ucretli olunca ayri bir motivasyonolur 👍

ben varım diyeyim gerekirse adım dayarın resminide atarım birde spor için kızım ücretli spor paketi almıştı bana 3 ay hergün yapılması lazım 2 hafta yapmıştım daha önce şimdi daha kein kararlı olduğum için ben onu yapacağım adını kız gelince sorayım buraya yazarım
ooo süpersin canım :rolleyes:3 ay o sporu da yaparsan mezun bile olursun vallahi :KK200:
Bu challenge a nasıl katılabilirim diye düşündüm düşündüm ve düşünürken üşendim yoruldum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

O da bir başarı canım, kilo verme grubunda bir ilke imza atardık :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Peki onların sertlik ayarı vs oluyor mu ?
çok gülme bebeğim korkuyorum :confused: Cherry Mom Cherry Mom :D :D :D
Aynen yedekle hemen:KK70:
ayyy Ramazanda daha fena :D :D :D günde 10a çıkıyor ahfsgafsgah :D :D :D
Ne oluyor öyle yapınca🤭kahvaltıya alternatif mi? Bir de kabuklarını soymasak olmaz mı🙈sorularım bu kadar😅

Vuhuuu muhteşem🤩

Ben tabi ki😅🤭
canım mesela laktoz şişkinlik yapıyorsa süt yerine kullanabiliyosun ya da düşük karbonhidratlı beslenmek istersen vs bi de daha faydalı hale geliyor canlanıyormuş besinler suyla :))))
Her gün
Vallaaa mı kim takip edecek varım diyenlerin takibi yapılsında sonra yürümezlerse 🤣🤣🤣:KK11:
ben tablo yapacağım kaptimm :KK200: :confused: ayda 1 hafta mesela yapsak süper olur ;) Nikinik Nikinik cim aynen devam edicek zaten pzts çrş zorunluydu :super:
Variiim. 👍 hic yapamasam kucagimda bebisle bile atarim 😉
DeryaOnDiet DeryaOnDiet S Suskunhanim birsevgi birsevgi balpamuk balpamuk Deniz ve Kum Deniz ve Kum harikasınız canlar, yarın tablo hazırlıcam :super:

Y
ooo süpersin canım :rolleyes:3 ay o sporu da yaparsan mezun bile olursun vallahi :KK200:

canım mesela laktoz şişkinlik yapıyorsa süt yerine kullanabiliyosun ya da düşük karbonhidratlı beslenmek istersen vs bi de daha faydalı hale geliyor canlanıyormuş besinler suyla :))))

ben tablo yapacağım kaptimm :KK200: :confused: ayda 1 hafta mesela yapsak süper olur ;) Nikinik Nikinik cim aynen devam edicek zaten pzts çrş zorunluydu :super:

DeryaOnDiet DeryaOnDiet S Suskunhanim birsevgi birsevgi balpamuk balpamuk Deniz ve Kum Deniz ve Kum harikasınız canlar, yarın tablo hazırlıcam :super:
Ay ben de şekersiz beslenme listesi mi tutsam hahahah bir ara burada şekersiz besleniyorduk hep beraber 😍😍

Katılmama gibi bir seçeneğin yok orticik en azından haftanın 3 günü katılıyorsun. Evet yapacaksın cjshshsbshanana
Tamam bu oluurr, neyseki yarın ve salı zaten dışarda işlerim var hatta sırf dışarı çıkıp yürümek için bile iş çıkarmaya karar verdim kendime :)))

çok gülme bebeğim korkuyorum :confused: Cherry Mom Cherry Mom :KK70: :KK70: :KK70:

ayyy Ramazanda daha fena :KK70: :KK70: :KK70: günde 10a çıkıyor ahfsgafsgah :KK70: :KK70: :KK70:

ben tablo yapacağım kaptimm :KK200: :confused: ayda 1 hafta mesela yapsak süper olur :KK66: Nikinik Nikinik cim aynen devam edicek zaten pzts çrş zorunluydu :super:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Tamam bu oluurr, neyseki yarın ve salı zaten dışarda işlerim var hatta sırf dışarı çıkıp yürümek için bile iş çıkarmaya karar verdim kendime :)))

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ooh harikasın 😍😍😍
olur canıım :KK200: kaç günlük düşünüyorsun?
Yani başlangıç olarak 21 gün ama sonra çok ufak bir ödül verip devam edilebilir. Çünkü komple şekeri bırakmak imkansız 😂 hatta katılımı kolay olsun diye 10 gün - ödül - 10 gün - ödül şeklinde bile ilerleyebiliriz. Toz şeker, paketli gıda, reçel, tarzı şeylerden bahsediyorum şekersiz derken. Hani meyve, hurma, kuru meyve falan değil bazıları yanlış anlıyor onları da yemicez zannediyor 😂😂😂😂

tmmdir canim. Bugun saatimi sarj edeyim, sanahtan start verelim ve cumaya en az eksi 1 kilo getirelim 😉

Ooh harikasın 😍😍😍

Yani başlangıç olarak 21 gün ama sonra çok ufak bir ödül verip devam edilebilir. Çünkü komple şekeri bırakmak imkansız 😂 hatta katılımı kolay olsun diye 10 gün - ödül - 10 gün - ödül şeklinde bile ilerleyebiliriz. Toz şeker, paketli gıda, reçel, tarzı şeylerden bahsediyorum şekersiz derken. Hani meyve, hurma, kuru meyve falan değil bazıları yanlış anlıyor onları da yemicez zannediyor 😂😂😂😂
hee 10 gün güzel olabilir cnm :)
tmmdir canim. Bugun saatimi sarj edeyim, sanahtan start verelim ve cumaya en az eksi 1 kilo getirelim 😉
tamam cnm :super:

çok gülme bebeğim korkuyorum :confused: Cherry Mom Cherry Mom :KK70: :KK70: :KK70:

ayyy Ramazanda daha fena :KK70: :KK70: :KK70: günde 10a çıkıyor ahfsgafsgah :KK70: :KK70: :KK70:

ben tablo yapacağım kaptimm :KK200: :confused: ayda 1 hafta mesela yapsak süper olur :KK66: Nikinik Nikinik cim aynen devam edicek zaten pzts çrş zorunluydu :super:

Bu kalorili olur ama değil mi ara öğün değil de direkt öğün olur galiba ne dersin?

Oo tablo mu🤩🥰 benim bu hafta perşembeye kadarki programında 60-70 dk spor var kesintisiz(inşallah tabi)
30 dk zumba +15(20) kardiyo +1000 zıp sonra soğuma esnasında gobus için eklemeyi ümit ediyorum

Bu kalorili olur ama değil mi ara öğün değil de direkt öğün olur galiba ne dersin?

Oo tablo mu🤩🥰 benim bu hafta perşembeye kadarki programında 60-70 dk spor var kesintisiz(inşallah tabi)
30 dk zumba +15(20) kardiyo +1000 zıp sonra soğuma esnasında gobus için eklemeyi ümit ediyorum
Wuuwuu plankar harika canim 👍

Mathilda03 Mathilda03 canım selam. Orti olmuşuz sanırım. ❤️ Ben biraz dağıttım gibi bu hafta sonu. 🥴Bir de uyuşukluk var üzerimde. Hafta içi tam gaz gidelim inşallah 😍
Ya su donemde okullar kapali kresler kapali cocuk evde bi arkadaş es arıyor yanina olmayinca da anneye sariyor :confused: ama normal donem icinde yas arasini cok acmamak daha iyi bence ben gec kaldim 4.5 oldu biraz daha bekleyecegim artik madem ara acildi az daha acilsin 😂
Ay valla ben ne kadar açılırsa açılsın modundayım. Hiç cesaretim yok ikinciye. Kırkta belki gelir bir cesaret 😂😂
Geçenlerde dünya obezite günüymüş youtubeda bir video izledim. Artık şişman demek yokmuş obeziteli birey denecekmiş. Kibarlaştırınca ne değişti acep :KK70:
Ayy obez daha kötüymüş ya 🤭

Beni de yazın. Ne kadar liste varsa hepsine yazın😂😂

Tabi tabi meyveyi ben de çıkaramam 😂😂

Ne bileyim güzel olur diye düşündüm mesajları okuyup katılmak isteyen olursa 4-5 kişi falan, ben de yaparım listeyi ❤️❤️
Ben varim 👍 bugunku peknez haric oncesibde zaten birkac hafta sifir sekersiz yaptim. Yaparim yine beraber daha iyi olur 👍 hatta super olur

Back
X