- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #398.501
Pekmez ve bal 1 tatlı kaşığı serbest bu aradaBen varimbugunku peknez haric oncesibde zaten birkac hafta sifir sekersiz yaptim. Yaparim yine beraber daha iyi olur
hatta super olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pekmez ve bal 1 tatlı kaşığı serbest bu aradaBen varimbugunku peknez haric oncesibde zaten birkac hafta sifir sekersiz yaptim. Yaparim yine beraber daha iyi olur
hatta super olur
aynen cnm sadece suyu süzülse daha az kalorili olur ama onunla da top filan mı yapmak lazımBu kalorili olur ama değil mi ara öğün değil de direkt öğün olur galiba ne dersin?
Oo tablo mubenim bu hafta perşembeye kadarki programında 60-70 dk spor var kesintisiz(inşallah tabi)
30 dk zumba +15(20) kardiyo +1000 zıp sonra soğuma esnasında gobus için eklemeyi ümit ediyorum
beni de yaz cnmTabi tabi meyveyi ben de çıkaramam
Ne bileyim güzel olur diye düşündüm mesajları okuyup katılmak isteyen olursa 4-5 kişi falan, ben de yaparım listeyi![]()
tamam kuzumMathilda03 canım selam. Orti olmuşuz sanırım.
Ben biraz dağıttım gibi bu hafta sonu.
Bir de uyuşukluk var üzerimde. Hafta içi tam gaz gidelim inşallah
Ay valla ben ne kadar açılırsa açılsın modundayım. Hiç cesaretim yok ikinciye. Kırkta belki gelir bir cesaret
Ayy obez daha kötüymüş ya
Beni de yazın. Ne kadar liste varsa hepsine yazın![]()
Aa iyiymis. Ben kac haftadir meyve harici birsey yeneyince bugun kendime 1 yk tahin 1 cay kasigi pekmez yaptim. Sonra saldirmayay diye onlem aldimPekmez ve bal 1 tatlı kaşığı serbest bu arada![]()
Aa iyiymis. Ben kac haftadir meyve harici birsey yeneyince bugun kendime 1 yk tahin 1 cay kasigi pekmez yaptim. Sonra saldirmayay diye onlem aldim![]()
Hemen paylaşayım kurallarıbirsevgi şekersiz 21 gün harika olur
Daha önce paylaştığın bir özeti vardı onun kuralları gibi onu paylaşırsak katılan - katılmayan belli olur ona göre liste şekillenir![]()
Tamamdir canimHemen paylaşayım kurallarıkatılan katılmayan belli olsun sonra liste yapayım o zaman
![]()
Bence 21 gun oncesi odul olmasinEki Görüntüle 2797116
En sondaki maddeye pekmez de dahil kızlar.
Şimdi katılmak isteyenler beğenebilir mi mesajı
Bir de sizce direk 21 gün uygulayalım mı yoksa 10 gün - ödül - 10 gün - ödül şeklinde mi gitsin sizce?
Bir tatli kasigi bal veya pekmez gunluk mu?Eki Görüntüle 2797116
Bir de sizce direk 21 gün uygulayalım mı yoksa 10 gün - ödül - 10 gün - ödül şeklinde mi gitsin sizce?
Bitti canım şükür arkadaşım çok mutlu oldu hiç beklemiyordu. Bayaa minimuma indirmeye çalıştım akşamda yemedim bişey öğlen yedim diye. İnşallah ilerleyen saatlerde bişeyler yemem. Senin günün nasıl geçti canım
Ben de katilayim diyorum su sekersize ama 69 küsürü gorursem sekersiz falan dinlememaynen cnm sadece suyu süzülse daha az kalorili olur ama onunla da top filan mı yapmak lazım
cnm ben de nikinik gibi yazacağım no 1 artı no 5 şeklindetotal puanlar kaptanda olur
beni de yaz cnm
tamam kuzumşekersizi de istiyo musun
birsevgi ekliyor 10 gün şekersiz 1 gün ödül olacak büyük ihtimal
![]()
İyi akşamlar ortimGunaydin ortimhawar
Süper ama ben dünde cozuttumGuunaydin kizlar bebis gorme ziyaretimiz vardi giremedim. Gec gitti komsular sonra esimpe hafi dedik kalktik oyuncaklari toola, bulasiklari makineye diz, artan yenekleri kucuk kaplara koyup kaldirma kizima kitap okuma derken uyudum. Menu yazamadim ama hiic de kotu birsey yemedim.![]()
Sporumu yaptım kaptanım 12 adım attım 1 saat yürüdüm tempolu
Günde 2 dilim tam buğday hakkı zaten var canım sizin 3 de olabilir benceBence 21 gun oncesi odul olmasinve emzirenlete de 3-4 dilim ekmek hakki yapalim mi?
Eki Görüntüle 2797116
Ben katılırım ama bitter bilene yok mu züber bar bile yiyemeyecek miyim5.TAKIMMMMM
ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?
KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAATbirsevgi
KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ
Nikinik
belmayne
ummhnisa
hawar
yarimuhendis
DeryaOnDiet
Begonya2
azaydidem
Arc-en-ciel
Anka
S Suskunhanim
Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03
balpamuk
Amor-a
muhursuzpusula
@whitetea
lotuscicegii
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
Kaptanim benim odul gunlerim cok yakin ya simdi sirf onlarin gaziyla yapiyorum diyeti5.TAKIMMMMM
ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?
KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAATbirsevgi
KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ
Nikinik
belmayne
ummhnisa
hawar
yarimuhendis
DeryaOnDiet
Begonya2
azaydidem
Arc-en-ciel
Anka
S Suskunhanim
Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03
balpamuk
Amor-a
muhursuzpusula
@whitetea
lotuscicegii
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
Paketli gıdalar hiç yok diye biliyorumBen katılırım ama bitter bilene yok mu züber bar bile yiyemeyecek miyimkatılırım ama 26 marta kadar küçük yeğenimim doğum günğ var o gün
![]()
Insallah erken uyur ortim bebisin.İyi akşamlar ortim
Ta sabah alıntılandım anca yazabiliyorum kusura bakma ben bu gün temizlik yemek ödevler derken bu saat oldu
Süper ama ben dünde cozuttum
Sporumu yaptım kaptanım 12 adım attım 1 saat yürüdüm tempolu
Ama mönüm kötüydü kolesterolüm mü yükseldi bilemedim gözümü açamadım akşama doğru bebek uyuyunca bende uyudum
Ben daha yapmadım spor bebeği uyuttuktan sonra düşünüyorum bu iyiymiş bebek erken uyursa bende yapayım