Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy ne yapsam ki, katilsam mi, o isik var mi bende, hele ki regl olacagim bu hafta sonunda :işsiz: aslinda evde hic bulundurmuyoruz tatli bir sey de yapmasam bu hafta:KK14: zaten ben de insulin direnci var, ilk yememem gereken sey paket gida, neyin hesabini yapiyorsam.

Canim benim temizlik yemek oyun gecti oyle, biraz da ders notlarina baktim, gozumden uyku akiyor.
Cok acikirsan bi tarcinli sut fln icersin olmadi.

Yalniz cikolata yenince basa sariyormus ya beynim direk yemeye odakli, tuh keske bugun bir bitter fln yeseydim diye dusundum bir an. Sanki vedalasmam lazim, hep bahane. Yasak sey daha cekici iste Allah kahretsin:KK53:

Vay be sirt yaglari ne kadar fark ediyor, aferin sana kuzum:KK9:
Bak sen böyle konuşunca aklıma dolaptaki dondurma ve çikolata geldi hshshshahaha yapmaaaaa gel katıl bize 😂😂😂😂😂😂😂😂

gel tabi ki :D gözünün önünde bir Nikinik Nikinik örneği var başka yerde arama :D :D

kuzum özel program yapıyosa bi şöyle sor da tepkisine bak bakalım :D "
hocam 4 yerine 2 gün spor yapsam olur mu çocuğum var :KK47:
hocam ama ben şekeri bırakamıyorum ,beyaz ekmek de mantı da yemek istiyorum :KK14:
😁😁 yok hic ozellikle para verip ozel programa gitmedim dogrusu. Hep grup derslerine girdim. Dedigin dogru olabilir canim. Ama izlerken motive ediyor allahim diyorum bu kadin bu sporla bu popoyu yaptiysa ben de yapayim 😁 popo bir sanat eseri adeta. Boyle kac kere ard arda 2 derse girdim oyle hayran oldugum bir kadin vardi. Bir de yapmazsan yanina gelio bagiriyor. Yap, dinlenmek yok. Yaz geliyor o yaglar selulitler gidecek, nasil giyeceksin o bikiniyi calis calis diyordu 😁😁 SIKiysa dinlen o kadinin dersinde 🤪🤪

İnşaAllah ya toplanıp yola devam 💪 olur böyle şeyler 🥴

Ahh ahhh 🥺 kanayn yaram çok zor 2 gün ben ve tartılmamak
Buyuksun :KK52:aynen yola devam.
Tamam tartil poncik tartil kiyamam bakma oyle uzgun :KK53:ama ilk 2 gun istedigin gibi gitmezse karalar baglamak yok, isin sekli cars pers belli olur. Sekersize katildin mi, ben katildim ama spor yarisinda gunluk 10.000 imkani yok, burasi full yagmur.

Ya aynisi bende de var iste ilk defa bu mantigi kirmayi deneyecegim, bakalim artik insallah basaririm:dua:
İnşallah canım deneyimlemiş olursun. Benimde insülin direncim vardı ocakta diyetisyene gittiğimde çok şaşırdı bu kadar kısa sürede kırmıştım direnci. Hatta ne yaptıysan böyle devam et falan da dedi. Geçen hafta küçük Bi atak geldi. Nisan da yine tahlil vericem bakalım değişen bişeyler var mı

Off evet ac yatip uyuyamama, mesela bu aksam 18 den sonra bir sey yemedim ya su an yatmazsam buzdolabina kosacagim. Kilo verdigim donemlerde hep erken uyudum yememek icin. Evet burasi cok iyi gercekten, profesyonel destek alir gibi aynen.

Hmm evt mantikli aslinda, cunku benim ki psikolojik, acilan paket yarim birakilmaz meselesi. Deneyecegim bunu:KK68:

Kiz dur bak stres olma, vucudunu germe gevset. Isteyince veriyorsun burasi var biz variz. Bak ben 2 haftadir cabaliyorum birakiyordum neredeyse sizler tutmasaniz.
Yarin milat yap, Emin ol eksi geleceksin cumaya. Hos elinden geleni yapip arti gelsen ne olur. Ders cikarir yola devam edersin, ama gozunu seveyim cok tartilma, en azindan 2 gun fln.
En son 16da yedim goruldugu yzere uyku gelmiyor. 😁

😁😁 yok hic ozellikle para verip ozel programa gitmedim dogrusu. Hep grup derslerine girdim. Dedigin dogru olabilir canim. Ama izlerken motive ediyor allahim diyorum bu kadin bu sporla bu popoyu yaptiysa ben de yapayim 😁 popo bir sanat eseri adeta. Boyle kac kere ard arda 2 derse girdim oyle hayran oldugum bir kadin vardi. Bir de yapmazsan yanina gelio bagiriyor. Yap, dinlenmek yok. Yaz geliyor o yaglar selulitler gidecek, nasil giyeceksin o bikiniyi calis calis diyordu 😁😁 SIKiysa dinlen o kadinin dersinde 🤪🤪
Ama 2 dersten sonrası? :D :D :D

İnşallah canım deneyimlemiş olursun. Benimde insülin direncim vardı ocakta diyetisyene gittiğimde çok şaşırdı bu kadar kısa sürede kırmıştım direnci. Hatta ne yaptıysan böyle devam et falan da dedi. Geçen hafta küçük Bi atak geldi. Nisan da yine tahlil vericem bakalım değişen bişeyler var mı
Insallah sonucunda hersey yolunda cikar canim

Buyuksun :KK52:aynen yola devam.
Tamam tartil poncik tartil kiyamam bakma oyle uzgun :KK53:ama ilk 2 gun istedigin gibi gitmezse karalar baglamak yok, isin sekli cars pers belli olur. Sekersize katildin mi, ben katildim ama spor yarisinda gunluk 10.000 imkani yok, burasi full yagmur.
kuzum odamda tamamladım desem :KK66: odam küçük ve leslie de yapıyorum :KK66:

İnşallah canım bakalım artık. Ama şunu farkettim direnç kırıldıktan sonra kilo vermem daha kolay oldu
Tabiki canim cok haklisin. Benim de son bir hafta once yaptirdigim testte cikmadi ilk defa. Belki de ondan gitti su 1 kilo sonunda 😉

Back
X