Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar. Kadınlar gününüz kutlu olsun ❤️
Ben +1 olarak tüm artı gelenlere teselli olayım 🥴
Ben de kendim için bir challange başlatıyorum. 26 Mart'a kadar kaçamaksız yaşam 🙃 Hadi kendim güveniyorum sana 😂😂

300 bişi değil canım. Gönderirsin yarına 🙏

Ay kuzum valla hiç yeni doğum yapmış gibi değilsin. Maşallah sana😍 Türkiye ye geldiğinde "ooo fit anne" diye karşılayacaklar seni 😍

Eriyordu. Duramıyordu 😍

Canım 10.000 adıma pazartesi çarşamba listeden bir spor ekleyelim ama hergün zor olabilir. Bir de leslie yi de adım olarak sayıyoruz değil mi. Eski challange ımız gibi yani 🤔 Yoksa evde üstümde sürekli telle gezmek çok sinirimi bozuyor 😂😂
Ben de bugün 54.1 geldim 300 fazla sebebini de anlamadım ama seninle 26 marta kadar ben de varım tatlı kıııızzz🤩🤩🤩

3 gündür yoldan çıkmıştım zaten tartıda gösterdi kendini

Cuma 86.2
Bugün 86.8
Fark +600

Bugün itibariyle 21 gün şekersize başlıyorum sizinle birlikte + birde her günü sporsuz geçirmemeye karar verdim yani 10-15 bile olsa ne olursa ama sıfır spor olmayacak. :nazar:
Super plan canim. Bakalim ben de oyle istiyorum sporsuz gunumuz olmasin o zaman 👍

Günaydınlaaarrrr :)

Takıma geldiğimden beri dikkatimi bi senin verdiğin kilolar birde Tempus Tempus unki takıldı :) O kadar düzenli ve güzel rakamlar veriyorsunuz ki. Ama seninki galiba gördüğüm kadarıyla diyet haricinde esas yaptığın sporlarla daha süper gidiyor sanki :) Bireysel gözlemcilik yapıyorum :KK70:

3 gündür yoldan çıktım :KK70:

:KK50::KK50::KK50::KK50:
Gozlemcilik yapmakla kalmayalim uygulayalim beraber verelim kuzum:KK49:

Planı kurmak kolayda devamını de getirmek önemli bence benim sınavımda o devamını getirmek :))

:KK74::KK74::KK74:
Canim listeye girsene sen.listeye girince cok degisiyor durumlar takimin sorumlulugu olunca asiliyorsun diyete de spora da

Kizlar bugun spor gunu unutmayalim.bol spor kacamaksiz bir hafta olsun cumaya birincilik yine bizim olsun :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: tablomuz 1. Sayfada var ordan istediginiz sporu secip aksam menu de beni etiketlemeyi unutmayin🤗 (ornegin:2 yapildi-leslie 2 mil)

İşte bu benim sınavım gibi bir challenge. Bunda varım zorlicam kendimi o şekeri yemicem :KK74: :KK74: :KK74: :KK74:

Bu mesajı dün yazmışım ama yollamayı unutmuşum ya :KK70::KK70::KK70::KK70:
Süpersin kuzum. Hadi bakalım birlikten dirlik doğar 😍
Ben de bugün 54.1 geldim 300 fazla sebebini de anlamadım ama seninle 26 marta kadar ben de varım tatlı kıııızzz🤩🤩🤩
Ayy ayy kuzum gaza geldim çok pis 😂😂 verelim şu son kiloları da geçelim artık korumaya 😍😍💪
Canim listeye girsene sen.listeye girince cok degisiyor durumlar takimin sorumlulugu olunca asiliyorsun diyete de spora da
muhursuzpusula muhursuzpusula canım katılıyorum nikiye. Liste candır 😍
Bu arada nasılsın kuzu. Daha iyi oldun mu ❤️
Elinde kacamak olan hatunlar yavasca onu yere birakin 😂😂😂
Türk kahvemi yudumluyorum ve fincanımı sana kaldırıyorum orticim 😂

Kızlaaarr
Çok profesyonel bir tablo olmadı ama motive olmaya yeter 😂😂😂
Bugünkü kilolarınızı bildirir misiniz.
10 gün boyunca menülerinizi kontrol edip buradaki günlere tik atacağım hadi bakalım 💪🏻💪🏻💪🏻😍
IMG_20210308_145244.webp

Nikinik Nikinik mesela tabloda 3 numaralı sporda bisiklet eliptik var ya normal spor tablosunda da bisikletle stepper aynı geçiyor ben stepper yaptım bugün 3 numarayı da ekleyeyim mi yaptım olarak🤗🤗 uyyy Allah ne gada gonuştum😂😂😂
Olur tabiki canim 🤗🤗
Kızlaaarr
Çok profesyonel bir tablo olmadı ama motive olmaya yeter 😂😂😂
Bugünkü kilolarınızı bildirir misiniz.
10 gün boyunca menülerinizi kontrol edip buradaki günlere tik atacağım hadi bakalım 💪🏻💪🏻💪🏻😍
Eki Görüntüle 2797634
72.3 😘

Nikinik Nikinik mesela tabloda 3 numaralı sporda bisiklet eliptik var ya normal spor tablosunda da bisikletle stepper aynı geçiyor ben stepper yaptım bugün 3 numarayı da ekleyeyim mi yaptım olarak🤗🤗 uyyy Allah ne gada gonuştum😂😂😂
stepper yapanlarda en az bisiklet kadr yorucu olduğunu söylüyorlardı o yüzden puanını denk getirdik bence olabilir Nikinik Nikinik

Back
X