- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.315
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #398.761
Teşekkür ederiz canım

Bende kadınların özgürce yaşadığı bir dünya diliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz canım
Aynen ortim şimdi gelsin eksiler
Teşekkür ederiz kuzumGünaydın kızlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun
1 haftaya kadar dönüyorum inşallah![]()
Kaptanim benim odule 2.4 kalmis katilsam mi bozunca bi yaptırımı var miKızlar şekersiz e başlayacak olanlar (soru işaretleri olanlar başlayın zor gelirse bırakırsınız hiç başlamamaktan iyidir CESARET yahuuu )
Yanlışsa düzeltin lütfen
birsevgi
DeryaOnDiet
Arc-en-ciel
Hedef60kgolmak
belmayne
yarimuhendis
Begonya2
balpamuk
Anka
S Suskunhanim
Kendinin en iyi hali ol
Ekleme çıkarma var mı kızlar şöyle bir toplayayım dedim10 gün başlarız
Eki Görüntüle 2797469
Süpererrrrr çökmesek var canım harikasınHenuz tamamlanmamis oncesi sonrasi fotosu
Onden hali de mezun olduktan sonra![]()
Ortim yeni doğum yapmış birine göre çok çok iyi görünüyorsunCanim hergun hergun yapmadim tam. Ama yine de inan cok ise yarafi, ki bir de hergun yapsam tam super olurdu. Icime cekmedim karnimi:
Yürüyüş Challenge mo var
Kolay gelsin kaptanımKızlar ben yarın İstanbul yolcusuyum bugün temizlik ve valiz toparlama var ortaklıkta pek gözükmeyebilirim öpüldünüz![]()
Basladik hile kaptancim. 10 gun ne ki aylar geciyor birandaKızlar şekersiz e başlayacak olanlar (soru işaretleri olanlar başlayın zor gelirse bırakırsınız hiç başlamamaktan iyidir CESARET yahuuu )
Yanlışsa düzeltin lütfen
birsevgi
DeryaOnDiet
Arc-en-ciel
Hedef60kgolmak
belmayne
yarimuhendis
Begonya2
balpamuk
Anka
S Suskunhanim
Kendinin en iyi hali ol
Ekleme çıkarma var mı kızlar şöyle bir toplayayım dedim10 gün başlarız
Eki Görüntüle 2797469
Gercekten fotoda belki cok belli olmuyor ama baya iyi yani, eski digumdan dobdugum ilk fotom cok yok. Begenmemistim kendimi ondan fito da pek cektirmedimSüpererrrrr çökmesek var canım harikasın
Ortim yeni doğum yapmış birine göre çok çok iyi görünüyorsun
Ben 2 ker yaptım bıraktım devam edeyim bari
Dun yazdigin gibi canim 10,000 adim arti bir sporCanlar sadece 10.000 adım mı yoksa buna ilave listeden 1 spor daha olsun mu challnge da?hawar cnm bu
birsevgi
belmayne
balpamuk
Deniz ve Kum
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
unuttuğum var mı kızlar?![]()
Cok sagol ortim. Hele sumdi 1 hafta hergun spor var, baya fark olur. Bir ara 21 gun jillian yapmistim, inanilmaz etki etti. Ama simdi o kadar zorlamak istemiyorum. 65e filan disunce insallah.Süpererrrrr çökmesek var canım harikasın
Ortim yeni doğum yapmış birine göre çok çok iyi görünüyorsun
Ben 2 ker yaptım bıraktım devam edeyim bari
Ben de varim dun demedim sana arada kaynadi bu hafta hergun yaoacagim gecen haftaki programa devamCanlar sadece 10.000 adım mı yoksa buna ilave listeden 1 spor daha olsun mu challnge da?hawar cnm bu
birsevgi
belmayne
balpamuk
Deniz ve Kum
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
unuttuğum var mı kızlar?![]()