Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar okuldan yeni geldim, akşama iftara misafirim var🙈 nasıl masum menü hazırlarım derken balık geldi aklıma🤩 fırında tabiki🙊 yanına bol salata,tamamdır bu iş😅üzerine tatlı var ama sekwrsize başladığım ilk gün de olmaz ki deyip kendi payimi buzluğa kaldırmayı düşünüyorum🙈🙈dayanamazsam meyve kurusu yerim

Begonya2 Begonya2 bence de devam 1 2 gün acemilik olur hiç birimiz tam hakim değiliz birde geriden gelen alışkanlıklar oluyor 3. günden sonra affetmeyiz birsevgi birsevgi :KK70:
Tamam kaptanım 😂 ben bir hata daha yaptm soslu fıstık yedim sonradan baktm ondada şeker varmış 🙈 bitti ama artık bakmadan hiçbişe yemicem inşaAllah

Süpersin kuzum. Hadi bakalım birlikten dirlik doğar 😍

Ayy ayy kuzum gaza geldim çok pis 😂😂 verelim şu son kiloları da geçelim artık korumaya 😍😍💪

@muhursuzpusula canım katılıyorum nikiye. Liste candır 😍
Bu arada nasılsın kuzu. Daha iyi oldun mu ❤️

Türk kahvemi yudumluyorum ve fincanımı sana kaldırıyorum orticim 😂
Fondip yapsaydın 😉😆😆😆

Kızlar şekersiz e başlayacak olanlar (soru işaretleri olanlar başlayın zor gelirse bırakırsınız hiç başlamamaktan iyidir CESARET yahuuu )

Yanlışsa düzeltin lütfen ❤️
birsevgi birsevgi
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Arc-en-ciel Arc-en-ciel
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
belmayne belmayne
@yarimuhendis
Begonya2 Begonya2
balpamuk balpamuk
Anka Anka
S Suskunhanim
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol

Ekleme çıkarma var mı kızlar şöyle bir toplayayım dedim 🤭 10 gün başlarız

Eki Görüntüle 2797469
benide ekleyin ben daten çay kahve dahi şekersiz içiyorum

Tamam kaptanım 😂 ben bir hata daha yaptm soslu fıstık yedim sonradan baktm ondada şeker varmış 🙈 bitti ama artık bakmadan hiçbişe yemicem inşaAllah
Ama sen iyice şeyini çıkarttın :confused::KK70:
O soslu kuruyemişleri atın çöpe yaa çok sağlıksız yazık midenize 😘😘

Back
X