Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 tane üçgen peynir
3 zeytin

Ara
1 türk kahvesi

Öğlen
4 yemek kaşığı biberli domates
1 dilim ekmek kepekli ekmek
4 yemek kaşığı yoğurt

Ara
1 türk kahvesi

Akşam
1 kase tırşik çorbası osmaniyeli arkadaşlar bu çorbayı çok iyi bilir
1 kase yoğurt

2 litre su
Ve yürüyüş Cherry Mom Cherry Mom birsevgi birsevgi
Ahhh tirşik nasıl özledim nasılll 😍😍 afiyet olsun canım

Bugunku menum
08:30- karabugday unundan 1 krep, 75 gr tutsulenmis somon, 5 zeytin.
12:00- 100 gr firinda tavuk, 1 koca tabak salata, 1 haslanmis patates.
15:00- 1 kase meyve (200gr), 1 bardak badem sutu, 1 avuc aycekirdegi.
18:00- 1 kase sebze haslamasi ustune 1 yk zeytinyagi, 80 gr tavuk cigeri, 40 gr basmati pirinc.

Su;4 lt
Spor; 30 dakika workout: 75p
50 ziplama: 5 puan
10 000 adim: 100 puan
100 mekik: 10 p
Toplam:190 puan

Cherry Mom Cherry Mom birsevgi birsevgi hawar hawar Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Canım menün gayet iyi sporunda
Listene uygun beslenmişsin tebrikler

Oyyy :confused:nasil sigiyorsunuz. Gerci biz istanbulda lojmandaydik orasi da 96 metrekareydi gayet sigdik. Gecen sene 3 kere lojman cikti asagi yukari metrekareleri o civarda biz sigamayiz diye kabul etmedik:KK48:Insan buyuk eve alisinca kucuge sigamayacakmis gibi geliyor.ama ben sevmiyorum bu kadar buyuk evi temizlik falan cok uzun suruyor.
Büyük evler güzelde temizliği dert gerçekten
Kullanmadığımız bir sürü alana hizmet ediyoruz
Artik orda da yeni evler kuculmeye baslamis canim. Yeni binalarda 55m2 den başlıyor genelde. Şaşırdım gecen sene anneme ev bakınca gördüm. Ama dediğin gibi Türkiye için küçük metraz. Temizliği kolay oluyor o ayrı:)
Aslında alğımızla alakalı büyük ev evet ferah ama temizliği bitmiyor
Ben de lojmanda kaldım 47 metre kare idi üstelik kaynımda bizimle kaldı üç yıl küçüktü söyleniyordum

Sonra 150 metrekare triblex bir eve çıktık iki en üst katı hiç kullanıyorduk misafir gelince ama her hafta temizliyordum 3 banyo temizliyordum
Şimdiki evim 110 metre gayet kullanışlı

Canım menün gayet iyi sporunda
Listene uygun beslenmişsin tebrikler

Büyük evler güzelde temizliği dert gerçekten
Kullanmadığımız bir sürü alana hizmet ediyoruz

Aslında alğımızla alakalı büyük ev evet ferah ama temizliği bitmiyor
Ben de lojmanda kaldım 47 metre kare idi üstelik kaynımda bizimle kaldı üç yıl küçüktü söyleniyordum

Sonra 150 metrekare triblex bir eve çıktık iki en üst katı hiç kullanıyorduk misafir gelince ama her hafta temizliyordum 3 banyo temizliyordum
Şimdiki evim 110 metre gayet kullanışlı
110 ideal bence de kullanmadigimiz koca bi salon var koridor ve holü birlestirsek bi salon da ordan cikar temizle temizle bitmiyor halilarim da kucuk evi silmek bir ömür 🤣buyuk evin tek iyi yani buyuk mutfak olmasi.

Bugün yok olmak istiyorum kızlar :KK43: yok olmak.hiç yemem yemem bugün eşim biskolata mini almış zorla bi iki yedirmeye çalıştı küsmesin diye attım agzıma sonra 1 avuca dönüştü halbuki birde bugün çok kuruyemiş yemiştim :KK43: kızlar reglim yaklaşıyor saçmalıyorum of çok kötüyüm belim feci agrıyor en erken perşembeye randevu alabildim :KK43: her şey üst üste geliyor tam 3 kilo verdim diye sevinirken çok kötü hissediyorum
Yaa öyle deme canım. Bu kadar suçluluk daha çok yemene sebep olur. Hemencecik bir küçük spor yap ve yarın kaldığın yedin devam inşallah ❤️
Yarın sabah ben de menüleri kontrol edip 1. Gününüze tik atacağım kızlar 😂😂 menülerinize beni etiketleseniz mi napsanız 😂😂
Tamam canım etiketleyelim inş.
Esimin amcalari onlarin cocuklari onlarin esleri ve cocuklari 🤣 neyseki sevdigim insanlar. Ev 196metre kare ama biz buyuk salonu kullanmiyoruz esya falan koymadik ivir zivirla doldurduk. Bize buyuk geldigi icin oturma odasini salon yaptik yani aslinda suan 2+1iz :KK70:
Ay şaka yapmıştım ama gerçekten dönümlükmüş eviniz😂
kuzum 30 dk workout cardio mu leslie mi pilates mi :)

Nikinik Nikinik kuşum belmayne ye 1, 5 ve 6 yazıyorum leslie boosted ı adıma ekleyip doğru mudur :)

ay ben unuttum , ayrıca bak artık :dondurma:

kuzum geliyor musun 10 bin artı listeden 1 spor daha yapmaya? ekleyim mi :)
Ayy ortalık karıştı 😂😂
Yarın daha mantıklı olur sanırım 😂

Canim listeye girsene sen.listeye girince cok degisiyor durumlar takimin sorumlulugu olunca asiliyorsun diyete de spora da
Aslında onuda düşündüm sonra hep ya veremezsem ya bişey olursa endişesiyle girmeyeyim ya falan diye düşünüyordum. Ama dediğin doğru aslında bu endişeyle daha fazla dikkat ederim ;)

:KK14:demişken seyrekyagmur seyrekyagmur napıyosun kuzum ? kızın baban nasıl oldu?
ah kuzum iyiyiz şükür babam biraz rayına girdi kızım da bi süredir boğuşmuyoruz yanımda yatıyor artık ses edecek halimiz kalmadı okul açılıp yorulmasına temennimiz :KK14: Siz napıyorsunuz şekoşlar kilolar veriliyor mu yüzümde yok buralara bakmaya:oops:

ah kuzum iyiyiz şükür babam biraz rayına girdi kızım da bi süredir boğuşmuyoruz yanımda yatıyor artık ses edecek halimiz kalmadı okul açılıp yorulmasına temennimiz :KK14: Siz napıyorsunuz şekoşlar kilolar veriliyor mu yüzümde yok buralara bakmaya:oops:
oh çok sevindim cnm ;) okula gidiyor mu? ikiniz de rahatlarsınız ,yeğenlerim de öyle bütün gün ablamla baş başa ve dertleri bitmiyor eniştem de para kazanmak için çok çalışıyo napsın :KK14:
ben bıraktığından çok farklı değilim cnm hergün fikir değiştirmeye devam :D
aa niye öyle düşünüyorsun değerlimizsin senn :KK200::rolleyes: aşkoll :KK36: uğra kız sık sık ;)
Namaria Namaria da taşındı geliyor bu hafta :rolleyes: sen de gel kızz :KK36:

Süpersin kuzum. Hadi bakalım birlikten dirlik doğar 😍

Ayy ayy kuzum gaza geldim çok pis 😂😂 verelim şu son kiloları da geçelim artık korumaya 😍😍💪

muhursuzpusula muhursuzpusula canım katılıyorum nikiye. Liste candır 😍
Bu arada nasılsın kuzu. Daha iyi oldun mu ❤️

Türk kahvemi yudumluyorum ve fincanımı sana kaldırıyorum orticim 😂
Liste daha mantıklı galiba gerçekten :)

Daha iyice gibiyim ama hala ruh halim gel-gitli toparlanamadım :(
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları

Tempus Tempus ikinci mezuniyet karnende hazırlanmış tekrardan hayırlı olsun canım resmen yeni bir ''sen'' oldun harika bir örneksin :KK200::KK200::KK200::KK200:
Ayy ne güzeel yaaa :KK200::KK200::KK200:

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 tane üçgen peynir
3 zeytin

Ara
1 türk kahvesi

Öğlen
4 yemek kaşığı biberli domates
1 dilim ekmek kepekli ekmek
4 yemek kaşığı yoğurt

Ara
1 türk kahvesi

Akşam
1 kase tırşik çorbası osmaniyeli arkadaşlar bu çorbayı çok iyi bilir
1 kase yoğurt

2 litre su
Ve yürüyüş Cherry Mom Cherry Mom birsevgi birsevgi
kuzum başka spor yok mu? :) program aldık demiştin ismini de yazacaktın :)

Aslında onuda düşündüm sonra hep ya veremezsem ya bişey olursa endişesiyle girmeyeyim ya falan diye düşünüyordum. Ama dediğin doğru aslında bu endişeyle daha fazla dikkat ederim :KK66:
Canim yavas verebilirsin ya da veremeyebilirsin bu onemli degil sen cuma arti gelmemeye calis yeter zaten arti gelmemeye calismisken bi bakmissin gidiyor kilolar :rolleyes:

Harika menü harika spor canm 😍
Saol canim🥰
Cuma:75.5
Pazartesi:75.2
-300 haftaya süper başladım
Cherry Mom Cherry Mom @Just a perfect day
Super baslamissin canim gercekten😍
Canim hergun hergun yapmadim tam. Ama yine de inan cok ise yarafi, ki bir de hergun yapsam tam super olurdu. Icime cekmedim karnimi:
Rakibem suan cok iyi gorunuyo bence yeni dogum yapmana ragmen aynen devam🥰
Cuma 79.8
Bugün 80.2
Fark +400

Çok şükür korktuğum gibi bi artı gelmedi 🤭
Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
Ortim canini skma bu 4 gunu iyi degerlendirirsen eksiye bile dusersin 😉
Yaa helal sana ne dyimki ayakta alkisliyorum seni😍👏👏👏🧿
Kızlar şekersiz e başlayacak olanlar (soru işaretleri olanlar başlayın zor gelirse bırakırsınız hiç başlamamaktan iyidir CESARET yahuuu )

Yanlışsa düzeltin lütfen ❤️
birsevgi birsevgi
@DeryaOnDiet
@Just a perfect day
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
belmayne belmayne
@yarimuhendis
Begonya2 Begonya2
@balpamuk
@Anka
@Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol

Ekleme çıkarma var mı kızlar şöyle bir toplayayım dedim 🤭 10 gün başlarız

Eki Görüntüle 2797469
Aslimda kacamak yapmasak hepimiz 21 gun yapio oluruz zaten yani kendimden yola ckarsam ben bunlari yaptigimda kilo veriyorum yapmadigmda aliyorum😂 ama suan ablamdayim dondugumde baslicam insallah🥰
Bugunku olculerim: Tarih-8Mart-2021
Kilo:75,50
Gogus:101
Bel:83,5
Kalca:115
Sag bacak: 67
Sol bacak: 66,5
Sol kol:34,5
Sag kol: 36
Gobek:105
Sirt: 64,5
Telefona hatirlatma ekleyii 1 ay sonra bakayim.
Hadi bakalim 1 aya heryerinden 10 cm incelmis olursun insallah😍
Haydi kızlar kiloları alayım bugünkü 👀
@DeryaOnDiet
@Just a perfect day
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
belmayne belmayne
@yarimuhendis
Begonya2 Begonya2
@balpamuk
@Anka
@Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol

Ekleme çıkarma var mı kızlar şöyle bir toplayayım dedim 🤭 10 gün başlarız
10 gun ne yapioruz canim ben kacirdim sanirim🙈
Sabah 11.00
2 haşlama yumurta
Kaşar peyniri
1 tk bal
1 tk sütümün kaymağı
Çookk az ekmek

Ara 15.00
1 muz
Biraz soslu fıstık

Akşam 19.00
1 yemek tabağı bezelye
Bulgur pilavı
Bol salata
2 3 salatalık turşusu
Ayran

Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem @_Reyyan
Menu guzel canim sporda olsaymis cok gzel olucakmis🥰

birsevgi birsevgi ortim sen şekersiz i takip ediyordun dimii, bende varım beeendeeeee :KK70: :KK70: sabah 86,8 çıktım
Tamam eklicem canımm😂❤️❤️
Saol canim🥰

Super baslamissin canim gercekten😍

Rakibem suan cok iyi gorunuyo bence yeni dogum yapmana ragmen aynen devam🥰

Ortim canini skma bu 4 gunu iyi degerlendirirsen eksiye bile dusersin 😉

Yaa helal sana ne dyimki ayakta alkisliyorum seni😍👏👏👏🧿

Aslimda kacamak yapmasak hepimiz 21 gun yapio oluruz zaten yani kendimden yola ckarsam ben bunlari yaptigimda kilo veriyorum yapmadigmda aliyorum😂 ama suan ablamdayim dondugumde baslicam insallah🥰

Hadi bakalim 1 aya heryerinden 10 cm incelmis olursun insallah😍

10 gun ne yapioruz canim ben kacirdim sanirim🙈

Menu guzel canim sporda olsaymis cok gzel olucakmis🥰
Şekersiz 21 günü yapıyoruz ama 10 gün yapcaz ilk aşama olarak. Ben de listeyi tutup menü rakiplerini yapacağım ❤️😍

Yettim gari :KK54: yemek pisir cocugu okuldan al simdi de mutfagi topladim, bu aradaeltim covid olmus onunla telefon trafigi fln. Bugun yememde sikinti yoktu ama tatlı yiyemedim icin sanki, aksam porsiyonum biraz buyuktu. Simdi adimlarimi tamamlayacagim.
Geçmiş olsun canım inşallah rahat atlatırlar.
Akşam alıntılamışım yazmışım ama göndermemişim 🤦‍♀️

Back
X