Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kizlar cok yoruldum buraya da bakamadım malum azcik kalabaligiz :KK70: ya 6 aydir gormuyorlardi beni kapidan girer girmez inanmıyorum noldu sana cok guzel zayiflamissin sozlerini duymak cok iyi geldi :rolleyes:azcik diyeti bozmus olabilirim😂
Sen minik yazına karşılık benim minik sopamm 🤣🤣

images (1).webp

Cok sagol canim, simdilik halsizlik, istahsizlik koku kaybi ama basta apandistini tetikledi sanirim, apandist ameliyati oldu.
Çok geçmiş olsun koviden dolayı değil o halde yatışı öyle mi apandist olsun en azından o takip edilebilir bilindik bir hastalık artık :(

:KK200::KK200:Miraç Kandilimiz mübarek olsun hanımlar :KK200: :KK200:

Ömrümüz, huzurumuz,sağlığımız, imanımız, kesemiz bereketli olsun:KK200::KK200:bol kuran okumalı ve ibadetli gün ve gece olsun :KK200::KK200: oruçlu olanlara Allah kolaylıklar versin ve kabul etsin inşallah:KK200: şu pandemi hastalık illetini en acilinden atlatalım :KK200::KK200: çok amiin:KK200:

😭😭Uyuyakalmisim, misafir vardı.Sahura kalkıp tekrar yatınca(aslında kızımı uyutacaktim,onu uyuturken yine uyuyakalmisim), sabah da uyanamadim derse on dk geç girdi oğlum😔 ilk carpm vatana millete hayırlı uğurlu olsun🤭😅
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak adımı da tamamlayamadim😔7000 de kaldi

Günaydın kızlar
Hayırlı kandiller💐
Ay kizlar cok yoruldum buraya da bakamadım malum azcik kalabaligiz :KK70: ya 6 aydir gormuyorlardi beni kapidan girer girmez inanmıyorum noldu sana cok guzel zayiflamissin sozlerini duymak cok iyi geldi :rolleyes:azcik diyeti bozmus olabilirim😂
Büyüteçle okuduk ama okuduk yani 😂😂
Bak o incelmişsin sözleri çok güzel motivasyon oluyor yaaa :rolleyes:
Ama Çok kaçırma kuzu. Sonu iyi olmuyor. Tecrübeyle sabit 🥴
Günaydın ❤️ adımları tutan kişinin nickini doğru yazamadım ya 🙈😂 10 b yaptım dün, haberi olsun😂😂
😂😂😂😂
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Cok sagol canim, simdilik halsizlik, istahsizlik koku kaybi ama basta apandistini tetikledi sanirim, apandist ameliyati oldu.
Aaa geçmiş olsun. Tüh ya ikisi bir arada. Allah kolaylık ve şifa versin canım.
:KK200::KK200:Miraç Kandilimiz mübarek olsun hanımlar :KK200: :KK200:

Ömrümüz, huzurumuz,sağlığımız, imanımız, kesemiz bereketli olsun:KK200::KK200:bol kuran okumalı ve ibadetli gün ve gece olsun :KK200::KK200: oruçlu olanlara Allah kolaylıklar versin ve kabul etsin inşallah:KK200: şu pandemi hastalık illetini en acilinden atlatalım :KK200::KK200: çok amiin:KK200:
Teşekkür ederiz. Amin ❤️

Canım menün de sporunda çok iyi

dünkü kardiyodan sonra benim bacaklar ağrıyordu bu gün ama bu hissi seviyorum

bu günde yapacaktım ama ev internetinde sorun var o yüzden zıpladım bende
Cok iyi yapmissin canim ziplamakla 👍 cok iyi ucretsiz uygulamalar var offline calisan istersen indir yine internet sorunu olursa onlardan da yapabilirsin spotunu ortim.

Cok guzel canim bende eve gectigimde katilirim size🥰

Insallah canim ogunlerde gelicek

Ya birakamiyorumki heo bseyelr ckiyo evde duramiyorum smdide 5 gundur ablamdayim 2 gun sadece spor yapabildim bakalim nolcak😭

Canim menun guzel spor yaparsan cok guzel olur🥰

Canim bende senin gibiyim daha onceleri benimde canim sklirdi hesap yapardim ama smdi canimi skmıyorum artik verdigim 100 gramada aldigim 100 gramada sukrediyorum biraz rahat brak bence kendini tartil yine ama moral bozma ben sırf ipin ucumu kacirmamk icin tartiliyorum mesela ablamdayim suan onun tartisiyla sadece sabahlari tartiliyorum gelen gden varmi ktrol amacli ama arada benim tartimla 1.5 kilo farki var nerdeyse🙈 cokda takilmamaya calis bence
Bakalim kim once 70i geride birakacak 😉

Günaydın kızlar
Hayırlı kandiller💐

Büyüteçle okuduk ama okuduk yani 😂😂
Bak o incelmişsin sözleri çok güzel motivasyon oluyor yaaa :rolleyes:
Ama Çok kaçırma kuzu. Sonu iyi olmuyor. Tecrübeyle sabit 🥴

😂😂😂😂
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Aaa geçmiş olsun. Tüh ya ikisi bir arada. Allah kolaylık ve şifa versin canım.

Teşekkür ederiz. Amin ❤️
hayır unutulcak bi isim de değil :D çok kibarsın kuzum ;) yine iyilik yapmışsın :KK74:

ayy Allah acil şifa versin kuzum :dua: çok amin
😭😭Uyuyakalmisim, misafir vardı.Sahura kalkıp tekrar yatınca(aslında kızımı uyutacaktim,onu uyuturken yine uyuyakalmisim), sabah da uyanamadim derse on dk geç girdi oğlum😔 ilk carpm vatana millete hayırlı uğurlu olsun🤭😅
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak adımı da tamamlayamadim😔7000 de kaldi
olsun kuzum spor spordur :KK74:

Çok geçmiş olsun koviden dolayı değil o halde yatışı öyle mi apandist olsun en azından o takip edilebilir bilindik bir hastalık artık :KK43:
Canim apandisit diye aniden gitti kan testinde covid cikiyor, covid 40 yas ustu kadinda apandisit tetikleyebiliyormus ama bagintili da degil ikisi tesaduf etmis de olabilirmiş. Ameliyat sonrası taburcu olacaktı covid çıkınca birakmadi hastane.
Çok geçmiş olsun canım🙁
Sagol canim, cok temiz titiz ve neredeyse 1 yıldır disari cikmiyor. Kocası da inşaat isinde, bir gün bile evde durmadı, o negatif. Allahtan başkalarına bulaştırmayın farkedildi.

9 mart sali
Sabah 7.30
2 yumurtadan omlet, 1 kk peynir sade cay
Ogle 13.30 gibi
1 tabak nohut, tursu
Aksam 18.30
3 tavuk baget, 1 kase salata
Su 1 lt
Spor 12.800 adim
ummhnisa ummhnisa
Cherry Mom Cherry Mom
Canım menün ve adımların çok iyi ama ikimizin De su az kalıyor biraz daha artırabilsek süper olacak.
Bu arada tekrar geçmiş olsun canım hem covid hem de ameliyat olması biraz zorlayabilir belki. Rabbim şifasını versin

Back
X