Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tünaydın arkadaşlar :KK200: Dün çok sevdiğim bir ablam beklenmedik zamanda doğum yaptı onunla ilgilendim uğrayamadım. Hepiniz iyisinizdir inşallah:KK60:
Tartıya 2 gün kaldı ama hedefim ufacık farkla tutmayacak gibi sanki
Hayirli olsun canim bebis, saglikla mutlulukla buyusun.

Tünaydın arkadaşlar :KK200: Dün çok sevdiğim bir ablam beklenmedik zamanda doğum yaptı onunla ilgilendim uğrayamadım. Hepiniz iyisinizdir inşallah:KK60:
Allah analı babalı büyütsün cnm :KK200: :anne: bizim yerimize de tebrik et kutla

Günaydın hayırlı kandiller Rabbim bu güzel günü hakkıyla geçirmeyi nasip etsin, dualarımız kabul olsun
Amin canım. Hayırlı kandiller :KK36:
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin ❤️

Günaydın kızlar bugün doktora gidip kan verdim insülin direnci için bakalım nasıl olmuş geçen zamanla ve giden 3 kg cık ile belki hafiften düzelmiştir. Bu arada çok mutluyum çünkü pazartesi günkü oburluğum tartıya yansımadı sanırım dün bol su içip çok calıştığım için 😍❤️
Bu arada yarimuhendis yarimuhendis canım çok ilgilenemiyorum çok feci durumdayım bir yandan okul bir yandan kpss hazırlığı bir yandan evdeki işler derken çok sıkı bir sürece girdim :(

Günaydın kızlar bugün doktora gidip kan verdim insülin direnci için bakalım nasıl olmuş geçen zamanla ve giden 3 kg cık ile belki hafiften düzelmiştir. Bu arada çok mutluyum çünkü pazartesi günkü oburluğum tartıya yansımadı sanırım dün bol su içip çok calıştığım için 😍❤️
Bu arada yarimuhendis yarimuhendis canım çok ilgilenemiyorum çok feci durumdayım bir yandan okul bir yandan kpss hazırlığı bir yandan evdeki işler derken çok sıkı bir sürece girdim :KK43:
Hiç sıkıntı değil ortim ben de yeğenlerimle uğraşıyorum zaten😂😂

Nikinik Nikinik balpamuk balpamuk
Sizin de menülerinizi göremedim canım lar

IMG_20210310_132456.webp

Back
X