- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #399.121
Hayirli kandillee canimHayırlı kandiller kızlarrrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli kandillee canimHayırlı kandiller kızlarrrr![]()
Amin canim. Iyi kandillerGünaydın hayırlı kandiller Rabbim bu güzel günü hakkıyla geçirmeyi nasip etsin, dualarımız kabul olsun
Hayirli olsun canim bebis, saglikla mutlulukla buyusun.Tünaydın arkadaşlarDün çok sevdiğim bir ablam beklenmedik zamanda doğum yaptı onunla ilgilendim uğrayamadım. Hepiniz iyisinizdir inşallah
Tartıya 2 gün kaldı ama hedefim ufacık farkla tutmayacak gibi sanki
Allah analı babalı büyütsün cnmTünaydın arkadaşlarDün çok sevdiğim bir ablam beklenmedik zamanda doğum yaptı onunla ilgilendim uğrayamadım. Hepiniz iyisinizdir inşallah
hayır unutulcak bi isim de değilçok kibarsın kuzum
yine iyilik yapmışsın
![]()
Amin canım. Hayırlı kandillerGünaydın hayırlı kandiller Rabbim bu güzel günü hakkıyla geçirmeyi nasip etsin, dualarımız kabul olsun
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsinTünaydın arkadaşlarDün çok sevdiğim bir ablam beklenmedik zamanda doğum yaptı onunla ilgilendim uğrayamadım. Hepiniz iyisinizdir inşallah
Hiç sıkıntı değil ortim ben de yeğenlerimle uğraşıyorum zatenGünaydın kızlar bugün doktora gidip kan verdim insülin direnci için bakalım nasıl olmuş geçen zamanla ve giden 3 kg cık ile belki hafiften düzelmiştir. Bu arada çok mutluyum çünkü pazartesi günkü oburluğum tartıya yansımadı sanırım dün bol su içip çok calıştığım için
Bu aradayarimuhendis canım çok ilgilenemiyorum çok feci durumdayım bir yandan okul bir yandan kpss hazırlığı bir yandan evdeki işler derken çok sıkı bir sürece girdim
![]()
Aşkolsunhayır unutulcak bi isim de değilçok kibarsın kuzum
yine iyilik yapmışsın
![]()
Oh oh teyze olmak candır ne güzelHiç sıkıntı değil ortim ben de yeğenlerimle uğraşıyorum zaten![]()
Emeğine sağlık
Ay bakalımmmEmeğine sağlıkbakalım kaç kilo gidecek
![]()
Ay evet gerçekten öyle çok başka bir duygu buOh oh teyze olmak candır ne güzel![]()
Teşekkürler canım evet on bini geçmiştir kesin yürüyüşte mutlaka on bini tamamlıyorum dün acil anneme gitmek, zorunda kaldımkuzum 10 bin olmuştur evdeki diğer adımlarlaolmasa bile saydım ben
![]()