Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

05 -11 MART SPOR TABLOSU

@L O L
muhursuzpusula muhursuzpusula
@Mathilda03 kızlar sporlarınız bu kadar mı ?

NO KİLOCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Nikinik
74​
440​
290​
440​
yarimuhendis
100​
300​
185​
455​
75​
317​
S Suskunhanim
335​
620​
90​
225​
205​
@Just a perfect day
100​
204​
222​
128​
L O L
145​
DeryaOnDiet
123​
340​
250​
400​
@SanSebastianCheesecake
200​
145​
350​
200​
330​
Emnis
200​
@azaydidem
280​
135​
40​
@whitetea
225​
38​
300​
300​
balpamuk
68​
77​
75​
88​
303​
@karabiber01
60​
210​
241​
209​
YES FİTCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Anka
145​
@belmayne
95​
61​
580​
300​
466​
hawar
128​
80​
510​
320​
480​
Mathilda03
80​
50​
@Tempus
@muhursuzpusula
@birsevgi
200​
120
140​
100​
220​
K Kendinin en iyi hali ol
100​
300​
200​
100​
60​
@ummhnisa
80​
75​
42​
295​
33​
@Amor-a
40​
80​
KumsalveDeniz KumsalveDeniz
30​
45​
30​
150​
15​
15​
lotuscicegii lotuscicegii
200​
60​
180​
240​
5 gundur ablamdayim bgun 6.gun bugun ve 3 gun spor yapmisim bence brawo bana🤭

Bu hafta menü eksiğinde çok 🔪 bakalım tartı ne alemde olacak canım 👀
Sonuç belli direk bıçaklık :KK70::KK70::KK70::KK70:İşin şakası bir yana geldiğimden beri doğru düzgün aslında stabil yapabildiğimi hiç düşünmüyorum sürekli birşeyler yarım yamalak çünkü zaten kilo verdim sayılmaz çünkü hala aynı kilodayım bi hafta verdiysem diğer hafta illaki geri aldım gibi birşey oldu. Niye böyle oluyo tam anlamış değilim ama galiba bu yaşadığım sürecin bendeki psikolojik etkisinden kaynaklanıyo. Toparlamaya çalıştıkça yine de yapamadım irademde sıkıntı var. Galiba diyetten önce benim psikolojimi toparlamam lazım ki gerçekten adapte olabileyim

Bu gayretle Dönersin tabiiki canım. Ben de yazı 60 la karşılamak istiyorum 😍 tabi asıl isteğim bir dahaki kışa da 60 la girmek 😂
Insallah canim. Ikimiz de gorelim ve dedigin gibi seneye ve sonraki senelere de kalalim istedigimiz kilolarda 🙏

Sonuç belli direk bıçaklık :KK70::KK70::KK70::KK70:İşin şakası bir yana geldiğimden beri doğru düzgün aslında stabil yapabildiğimi hiç düşünmüyorum sürekli birşeyler yarım yamalak çünkü zaten kilo verdim sayılmaz çünkü hala aynı kilodayım bi hafta verdiysem diğer hafta illaki geri aldım gibi birşey oldu. Niye böyle oluyo tam anlamış değilim ama galiba bu yaşadığım sürecin bendeki psikolojik etkisinden kaynaklanıyo. Toparlamaya çalıştıkça yine de yapamadım irademde sıkıntı var. Galiba diyetten önce benim psikolojimi toparlamam lazım ki gerçekten adapte olabileyim
Canim vur kendini spora. harika rahatlatiyir, psikolojine de cok iyi gelir, mutlu da olursun duzenli spor yaparsan vucudumdaki degisiklikleri gorunce daha da spor yapasim geliyor. Nasil bir mutluluk enerjiklik bu. Gel canim yap hergun spor ilac gibi olur.

Cok kilo vermis gibi hissetmiyorum ama en azindan diyetime devam ediyorum o bile yetr bana burda🤭 cok saol canim❤

😂😂😂😂 kosar adimlarla

Bakalim sonuc ne olcak canim🥰
Bu hafta yine bir sarki yazdim kendime 😁😁
🎼Derya her gece ac yattiii,
Uyumadi oturmadi spor yapti 🎶🎶🎶

🤪🤪

İyi gidiyordun aslında canım ama bunun tam ortasında zor bir durumla karşılaştın herkesin tepkisi bir olmaz sana fazla gelmiş olabilir. Yeniden eski düzenine bir şekilde döneceğine inanıyorum

Aksam yemegim dunden hazir. Yazayim menumu unutmadan, 1,5 saate yerim. Gunumu 17te kapatacagim . Bugun adimlarimi erkenden bitirdim rahatim 🧘‍♀️🧘‍♀️
Valla bugün bu takım nerede deryacım ben anlamadım herkes kaçışlarda yarın ola hayrola 👀👀
Umarım onlarda senin gibi günü erkenden kapatmışlardır 😑

Büyüğü okula gidiyor ından yana sıkıntı yok ama ablam okula gitti ben evi toparladım küçüğü yedir içir uyut onun dağınıklığını topla dersler desen ayrı ablam geldi yemek faslı falan filan😆😆
Ahaha aramıza hoşgeldin 🤭🤭 gerçi senin artı derslerinde var daha fena belmayne belmayne gibi oldun 🤭

Ahaha aramıza hoşgeldin 🤭🤭 gerçi senin artı derslerinde var daha fena belmayne belmayne gibi oldun 🤭
😂😂
Ya yapmayın çocuksuzlara bu eziyeti 😂😂 hayatın tadını çıkarsınlar 😂😂 geçen bir arkadaş şakayla Biz çocuklularla görüşmüyoruz dedi. Dedim iyi yapıyorsunuz. Biz hak ediyoruz bunu 😂
yarimuhendis yarimuhendis

Aynen öyle kaptanım yazın bi dr iki yeğene beraber baktım ben tek başıma😂😂diyorum artık 2 çocuğu idare edebilecek güce sahibim😂
Maşallah maşallah tecrübe ne güzel 🤗🤗
Bende bekarken yeğenime bakardım ablam giyinir işe giderdi cocukta sabah 9 10 a kadar deliksiz uyurdu yanımda ben tüm bebeler öyle sanırdım 🤭🤭🤭🤭 evlenmeden önce 3 çocuk hayalim vardı şimdi kaza olacak diye ödüm kopuyor 🤭🤭

Back
X