Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar nasılsınız
Cherry Mom Cherry Mom canım dün rahatsızlandım oruç tutmuştum ve migrenim atak yaptı. Açlığa hiç gelmiyor zaten hem baş ağrım hemde midem çok kötüydü. Bugün doktora gittim hemde diyetisyene oradım. Dukan birası içtiğimi söyledim oda tansiyon sıkıntın yoksa içebilirsiniz dedi yani tansiyon yükseltiyormuş 2 3 gündür iyi değildim bana iyi gelmedi sanırım
Gecmis olsun canim

Tebrik ederim canım çok güzel vermişsin 😍
Kiloyu böyle yazıyoruz bak aşağıya yazim seninkini

Geçen hafta 77
Bu hafta 75.2
Fark -1.800
Yüzde %
Ben böyle hazırlayacağımı unuttum canım direk kilomu yazdım teşekkür ederim yaptığın için 1.800 gitti bende çok, mutluyum basküle adımı koymayıda unuttum haftaya artık

Gunaydin kizlar dun gelemedim biraz yoğunluğum oldu ve regl olmusum gece:KK43: tartilmadim dun ama karnim cok sismisti.
Benimde dün bitti hatta 7 aydır menopoz belirtileri, yaşıyorum 3 ayda bir olmaya başladık eee yaş artık 42

Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 65,8
Bu hafta: 65,6
Fark: -200
Yüzde: 0,304
Haftaya hedef: 65

Eklentiler

• IMG_5143.webp
    IMG_5143.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 25
Benimde dün bitti hatta 7 aydır menopoz belirtileri, yaşıyorum 3 ayda bir olmaya başladık eee yaş artık 42
Benim 26,28 günde bir de zaten yarın bekliyordum, neyse artık. Demek gitgide oyle olacak, cocuk fln istemedikten sonra bir sıkıntı yok, hayatin doğal akisi artik.

Back
X