Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kiz seni sopalayacagim valla, butun hafta agladin, yine baya bir eksi geldin. Zaten gayet güzel kilo veriyorsun yani, demek ki 1,2 gun kaçamaklar gitse de toparlayabiliyorsun:KK9:
:KK70: :KK70:sağol canım 😍 aslında pazartesi gününden beri dikkat ediyorum ama son 2 günde eksiye geçebldm hep sabittim, öyle olunca korktum eksi gelemicek diye 😅
Harika gidiyorsun canım 😍😍
Sağol canım sende öyle maşaAllah 😍

Geçen cuma : 53.8
Bu cuma : 52.9
Fark : - 900
Yüzde : %1.67
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım benim izine ayrılma hakkım varsa izine ayrılmak istiyorum bu ara pek aktif olamıyorum😕

Eklentiler

• 20210312_102446.webp
    20210312_102446.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 32
Çok kötü bir hafta geçirdim kızlar belki okul olmasa kilo alırdım :( koşuşturdum ama agrılarım beni delirtecek hale geldi bilmem kimin nazarı degdi gören herkes çok incelmişin diyordu :( doktor kendini çok zorlama dedi bütün işleri karınca hızıyla yapıyorum. Ama çok yürüyorum bir aydan fazla bir süre sadece 10.000 adım a tamamlamaya çalışacağım :( belki regl olucam ondan bu kadar agrılar arttı hiç bilmiyorum :( bugün artı gelmekten çok korkuyordum Allah ıma şükürler olsun artı degilim. Bu hafta çok yazamadım çok ilgilenemedim ortağımdan özür diliyorum. Sizleri çok seviyorum kızlar ❤️❤️

Çok kötü bir hafta geçirdim kızlar belki okul olmasa kilo alırdım :KK43: koşuşturdum ama agrılarım beni delirtecek hale geldi bilmem kimin nazarı degdi gören herkes çok incelmişin diyordu :KK43: doktor kendini çok zorlama dedi bütün işleri karınca hızıyla yapıyorum. Ama çok yürüyorum bir aydan fazla bir süre sadece 10.000 adım a tamamlamaya çalışacağım :KK43: belki regl olucam ondan bu kadar agrılar arttı hiç bilmiyorum :KK43: bugün artı gelmekten çok korkuyordum Allah ıma şükürler olsun artı degilim. Bu hafta çok yazamadım çok ilgilenemedim ortağımdan özür diliyorum. Sizleri çok seviyorum kızlar ❤️❤️
İnşaAllah ağrıların geçer biran önce canım 😔

Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom:75,15
Bugun: 74,40
Fark: 0,75 kg
Yuzde: 0,99 %

Cherry Mom Cherry Mom @hawar

Geçen hafta 79.8
Bu hafta 79.0
Fark - 800
Yüzde %1,002
Gelecek hafta hedef 78.0

Cherry Mom Cherry Mom @azaydidem

Günaydınn 🙂 geçen cuma 64.8 kg
Bugün 63.6 kg fark -1.2 kg Cherry Mom Cherry Mom
Kaptancımm uzun zamandır böyle güzel eksi görmemiştimm :KK71:
Eki Görüntüle 2800231

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım benim izine ayrılma hakkım varsa izine ayrılmak istiyorum bu ara pek aktif olamıyorum😕
Kızlar süpersiniz tebrik ederim🌷🌷🥰🌷🥰🌷🥰🌷🥰🌷🥰🌷🌷🥰🌷🥰🌷🥰🌷🥰

Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 65,8
Bu hafta: 65,6
Fark: -200
Yüzde: 0,304
Haftaya hedef: 65
Tebrik ederim canım. Eksi eskidir 😍
Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom:75,15
Bugun: 74,40
Fark: 0,75 kg
Yuzde: 0,99 %

Cherry Mom Cherry Mom @hawar
Süpersin canım. Açıldı artık. Pıtır pıtır gidecek bundan sonra inşallah 😍
Günaydınnn :KK200:
Geçen hafta 92.2
Bu hafta 89.7
Fark 2.5
Vuu süper eksi canım tebrikler 😍
Geçen hafta cuma 65.4
Bu cuma 64.9
Fark -500
%0.76
Tebrikler canım. Güzel bir eksi ❤️
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 79.0
Fark - 800
Yüzde %1,002
Gelecek hafta hedef 78.0

Cherry Mom Cherry Mom @azaydidem
Tebrik ederim canım. Hafta içi her tartıldığında bu anı hatırla olur mu 🙃
Günaydınn 🙂 geçen cuma 64.8 kg
Bugün 63.6 kg fark -1.2 kg Cherry Mom Cherry Mom
Kaptancımm uzun zamandır böyle güzel eksi görmemiştimm :KK71:
Eki Görüntüle 2800231
Vuu muhteşem kuzu 😍😍
Tebrik ediyorum. ❤️
Tebrik ederim canım çok güzel 😍
E senin mezuniyet olmuyor mu 🤔

Tebrik ederim canım. Eksi eskidir 😍

Süpersin canım. Açıldı artık. Pıtır pıtır gidecek bundan sonra inşallah 😍

Vuu süper eksi canım tebrikler 😍

Tebrikler canım. Güzel bir eksi ❤️

Tebrik ederim canım. Hafta içi her tartıldığında bu anı hatırla olur mu 🙃

Vuu muhteşem kuzu 😍😍
Tebrik ediyorum. ❤️

Tebrik ederim canım çok güzel 😍
E senin mezuniyet olmuyor mu 🤔
Yok canım 51.8 benim mezuniyet şimdi vücut olarak yorgunum kendimi mezuniyete iyi hazırlayabilmek için izin istiyorum zorlayamayacağım şu aralar kendimi😕

Çok kötü bir hafta geçirdim kızlar belki okul olmasa kilo alırdım :KK43: koşuşturdum ama agrılarım beni delirtecek hale geldi bilmem kimin nazarı degdi gören herkes çok incelmişin diyordu :KK43: doktor kendini çok zorlama dedi bütün işleri karınca hızıyla yapıyorum. Ama çok yürüyorum bir aydan fazla bir süre sadece 10.000 adım a tamamlamaya çalışacağım :KK43: belki regl olucam ondan bu kadar agrılar arttı hiç bilmiyorum :KK43: bugün artı gelmekten çok korkuyordum Allah ıma şükürler olsun artı degilim. Bu hafta çok yazamadım çok ilgilenemedim ortağımdan özür diliyorum. Sizleri çok seviyorum kızlar ❤️❤️
Canim evet guzel gidiyordun ama zaten saglik icin yapmiyor muyuz her şeyi, vücudun bir alarm verdi, onu dinle. Biraz nefes egzersizi ve sırt ağrılarına yönelik hafif yoga iyi gelecektir. Vucut bir tepki veriyor, 10.000 adim yapmasan da olur. Biz de seni çok seviyoruz :KK36:

Back
X