Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eklentiler

• 20210312_104258.webp
    20210312_104258.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 35
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 79.0
Fark - 800
Yüzde %1,002
Gelecek hafta hedef 78.0

Cherry Mom Cherry Mom @azaydidem
Harikasin canim masallah 🧿
Günaydınn 🙂 geçen cuma 64.8 kg
Bugün 63.6 kg fark -1.2 kg Cherry Mom Cherry Mom
Kaptancımm uzun zamandır böyle güzel eksi görmemiştimm :KK71:
Eki Görüntüle 2800231
Wuuwuu super kilo vermisdin canim, tebrikler 🧿
Geçen cuma : 53.8
Bu cuma : 52.9
Fark : - 900
Yüzde : %1.67
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım benim izine ayrılma hakkım varsa izine ayrılmak istiyorum bu ara pek aktif olamıyorum😕
Canim bu kiloda bu kadar buyuk bir eksi ve yuzde supersin 🧿

Selam kızlar geçen hafta kaçtım bilemedim bu hafta 71,8 im. Net çıkmamış şimdi farkettim diyetisyene gönderdiğimi de ekleyeyim. Kızım hasta giremiyorum sırayla dolaşıyor evi hastalık artık:(

Eklentiler

• A1C01950-1E01-4FFC-8B88-D5975187A89D.webp
    A1C01950-1E01-4FFC-8B88-D5975187A89D.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 28
  • 1D3BDA81-FC9B-4545-B1DA-0F96CDE6D4F0.webp
    1D3BDA81-FC9B-4545-B1DA-0F96CDE6D4F0.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 28
ADINIZ: Merve
YAŞINIZ:33 yaşındayım
BOYUNUZ:153
KİLONUZ:77
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ: 8 yıllık evliyim
MESLEGINIZ: psikolojik danışman ve rehber öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 oğlum var bir 7 yaşında diğeri 4
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 3 takımda yarışmıştım sonrasında bir daha yarışmaya niyet ettim fakat sürdüremedim
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? yok aynı nick
KİLO ALMA NEDENİNİZ: nasıl anlatsam bilemedim motivasyon eksikliği diyeyim pek çok kez al ver yaptım ama hedefime bir türlü ulaşamadım en son pandemi sürecinde çok kilo aldım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok çok şükür
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: öncelikle kesinlikle sağlık biliyorum ki iç organlarım yağların içinde çalışmaya çalışıyorlar. sonrası tabi estetik bu halimi hiç sevmiyorum

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 3 takımda yarışmıştım sonrasında bir daha yarışmaya niyet ettim fakat sürdüremedim
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? yok aynı nick
KİLO ALMA NEDENİNİZ: nasıl anlatsam bilemedim motivasyon eksikliği diyeyim pek çok kez al ver yaptım ama hedefime bir türlü ulaşamadım en son pandemi sürecinde çok kilo aldım
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: öncelikle kesinlikle sağlık biliyorum ki iç organlarım yağların içinde çalışmaya çalışıyorlar. sonrası tabi estetik bu halimi hiç sevmiyorum
Hosgeldin canim. Insallah hep beraber hem saglikli olup hem de daha estetik gorunecegiz 👍

Selam kızlar geçen hafta kaçtım bilemedim bu hafta 71,8 im. Net çıkmamış şimdi farkettim diyetisyene gönderdiğimi de ekleyeyim. Kızım hasta giremiyorum sırayla dolaşıyor evi hastalık artık:KK43:
Selam canım dikkst edin ya :( çok geçmiş olsun 😔
Fotoğraf belli oluyor sıkıntı yok sağol ❤️gelince yaz :(

Süper yine bir 4 yaş annesi 🤩🤩🤩🤩
4 yaş anneleri zayıflama takımına hoşgeldin 🤭🤭 sayımız o kadar fazla kii :)))
Umarım burada bizle aradığın motivasonu bulur diyetini zevkle devam ettirebilirsin Mervecim, Esra bende 4 yaşında bir oğlum var :) Ankara'da yaşıyoruz şuan çalışmıyorum evde oğlumla geçiyor zamanımız ☺️ olabildiğince burada kaptanlık yapmaya çalışıyorum çaktırmadan kilo koruyorum :))

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım eminim en az 2 hafta geçmesi gerekiyor dimi dönmem için ve bıraktığım kiloda olmam gerekiyor. Evime döndüğümde kaldığım yerden devam edeceğim kaptanım nisanın başında dönüyorum zaten kilo almamak için elimden geleni de yapacağım zaten aktif olamıyordum ruhen ve bedenen kendimde mezuniyete ilerleme gücünü göremiyorum şu anda😕

Back
X