Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy inşallah kuzum. Dua olsun.😍
Tezin 1. Bölümünü yazmıştım. Şimdi ikinciyi yazıyorum canım. Keyifli gidiyor şükür. Malum çocuktan dolayı vakit problemi yaşıyorum. Ben de hafta sonlarına yükleniyorum. Ama hava öyle güzel ki. Çağırıyor resmen 😂😂
Balim kolay gelsin sen yaparsın 🥰💞
Evet havalar guzel gidiyor canim gene bi saat bile olsa cik sikilirsan oglusu da al 🙃🌺

Canım benim çok teşekkür ederim 😍😍😍şu 70 ler yapıştı kaldı üstüme liste tutar inşallah da kurtulurum :KK70:
Tutar tutar korkma sen 😍
Baya kilo verdin zaten 76 dan mı inmiştin yine inersin🎯
Havalar da ısınıyor dışarı çıkınca daha kolay olur 😎
Çocukları parka çıkarıp sen de sporunu yapar sıkılaşirsin😍
Bu yıl senin yılın olacak kendine yeni bir beden armağan edeceksin🤗inan kendine 55 olduğun günleri biliyorum 😉

Listede sorumluluk oluyor istet istemez vereceksin 🤗 kendinden çok takım ruhu için 😉sonra fit bir anka😎

Tutar tutar korkma sen 😍
Bu yıl senin yılın olacak kendine yeni bir beden armağan edeceksin🤗inan kendine 55 olduğun günleri biliyorum 😉

Listede sorumluluk oluyor istet istemez vereceksin 🤗 kendinden çok takım ruhu için 😉sonra fit bir anka😎
Aynen canım inşallah bakalım çok teşekkür ederim desteğin için🤗🤗 aynen 77 gördüm en son alıp verip duruyorum işte aralıktan beri alman artık inşallah 🤗🤗

10.30
Çay
1 adet haslanmis yumurta
1 avuç içi peynir
5 zeytin
Söğüş
1 dilim ekmek

12.00
Yesil elma

14.30 15.00
1 fincan
2 adet kuru kayisi

18.00
Salata(60 gr et)
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

21.00
1 kase yogurt

Benim yeni liste kızlar :işsiz: Pazartesi apaya başlıyorum inşallah. Adama meyve istemiyorum diyorum elma yazıyor :işsiz: yahu acıktırıyor yani 12 de elma yedirip akşama kadar nefis savaşı mı verdireceksin bana diyemedim tabii :işsiz:

Begonya2 Begonya2 yeni ortimmis :KK60:
bu aralar çok aktif olamadım nikah için işlemleri tamamlamaya çalıştık. Fotoğrafçıdır tatilidir ev tadilatı eksiğidir baya koştur koştur geçiyor :KK43:
1 aya rahatlamış olurum inşallah
Çok güzel eksiler görelim inşaAllah ortim :KK50:
Düğünün mü var ne güzel tatlı telaşlar, Allah herşeyi gönlüne göre versin inşaAllah 😍😍😍

Benim hatam cuma ve haftasonu dikkat etmemek
Son 2 günde asılıyorm buda yorucu oluyor
çok haklısınn canım ben salı diyetisyendeyim annemde geldi bana lahana sarması yapıp getirmiş akşama beraber yiyelim diye akşam nasıl atlatacağım bilmiyorum sadece çorba içmem lazım nasıl yapacağım bilşmiyorum daha buzamana kadar kaçamak yapmadım hiç

Gunaydin kizlar. Kucuk kizima ameliyattan dolayi ayda bir duzenli idrar testi veriyoruz, bugun onun testi var. onu yaptirmaya gidecegim birazdan. Benim de kontrolum var pap smear testi yaptiracagim.

Kizlar lutfeeen pap smear testimizi ve gogus ultrasonlarimiziduzenli yaptiralim. Herkes kanser olabilir, onemli olan erken teshistir 🏥. Kimse bana olmaz demesin, kanser olmak oldurmuyor ama gec teshis olduruyor.
çok haklısın beni sağlık ocağı hemşiresi sürekli uyardı gidin göğüs ultrasonu yaptırın diye bende göğsümü açamam diye erteledim hep hemşire beni aradı eşimi aradı gittinizmi diye ozamanlar çok kızıyordum ona neyseee ben bir gün rahatsızlandım iki göğsümün arası ağrıyor diyorum göğüs kanseri oldum belirtileride okumayamıyorumki ya aynısıysa diye,gel zaman git zaman gitmediğim doktor kalmadı vücudumda ağrılar heryerde geziyor en son gittim genel cerrahiye baktım ultrasonda bir şey test temiz çıktı,ketemdeki hemşire bir sözü çok hoşuma gitti bizlere gelmekten korkmayın geç kalmaktan korkun ,bu söz beni çok etlkiledi her bayan muhayene olmasını gerektiğini orda öğrendim,dedimm annem hiç olmadı bu testleri,hadi anne seni götüreceğim babam bana kızıyor annenin bir şeyi yok kafamızı karıştırma,kızkardeşimm izne gelir gitsinde yayla zamanı bitsinde derken oyaladılar beni,ben bir kızmışım randevuyu aldım götürdüm her kadın gitmeliymiş ,veeeeeeeeee sonuç annem ilk evre meme kanseri çıktı kanser yeni oluşmuş şuan babam kızım ALLAH senden razı olsun iyiki seni dinledik gittik der,annemin ameliyatı kemoterapi derken bizi zorlu süreç bekledi,hepsi geldi geçti gitti,sağlık oacağı hemşiremiz ısrar etmeseydi gidin diye benim haberim bile yoktu, sülaledeki herkezi gönderdim en sonunda annemden dolayı hepimiz gittik,bu arada benim ağrılar en son dahiliye beni psikatriye yolladı tam 1 yıl psikatriyle kurtuldum ağrılarımdan ve doktorlar gidin kızınıza teşekkür edin ilk evrede yakaladık hastalığınızı dediler

çok haklısınn canım ben salı diyetisyendeyim annemde geldi bana lahana sarması yapıp getirmiş akşama beraber yiyelim diye akşam nasıl atlatacağım bilmiyorum sadece çorba içmem lazım nasıl yapacağım bilşmiyorum daha buzamana kadar kaçamak yapmadım hiç
Oyy o durumda çok zor oluyor ya 😟 benmde kvdem ye ye diye zorluyor

Aha artı uyandım :skandal:
Depresyon yükleniyor %45 loanding..
eyvaaaahh herkes sığınaklara kızlar :skandal:sirenler çalıyo gözyaşı kasırgası geliyooo :KK17::KK17::KK17:

Deniz ve Kum Deniz ve Kum canım gel tanisak kaynasak🤗

Şaka😂ben var şok olmak🤭 önceki hafta baya ter attim da bu hafta istediğimi yapamamistim,ben birinci olabildiysem takım hiç spor yapmiyo demek😔kızlar hadi bı canlanalim bakalım🤗 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canım nabzı hızlandıran spor da lazım bize yürüyüşün yanında . Acaba 10000 adım +1000 zıp mi desek?
Oluur canım hangisi sana daha iyi geliyosa ;)

Çok teşekkür ederim canım tamda diyet konusunda kendim için neler yapmam gerekir diye düşünürken özelde mesajına karşılaştım acaba dedim bu sefer yapabilirmiyim yine dedim, olmaz ben daha önce izne çıktığımda kilo almıştım beni alıp napsınlar derken sen olsun alt listeden yazışırsın dediğinde çok mutlu oldum diyetisyene de başlamıştım ve dedim Eda dene birdaha birşey kaybetmezsin, ve iyiki gelmişim yine dedim bende herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor aslında sizlerin işide zor liste tutmak öyle kolay değil herkezi takip etmek herkezin emeğine tek tek teşekkür ederim
rica ederiz canım :KK200:iyi ki geldin ve bir şans verdin ;)

12 mart yürüyüş yok ama spor var canım dün yazamadım bir türlü, hatta Menümü de yazamadım, menüde çok güzeldi hiç, bozmadım diyeti salı günü diyetisyen randevum var,
tamam cnm menü sayfasında paylaştın mı?

Benim, hemen hızlanıyor nabzım, bu, hafta düzenli yapmaya başladığım spo va günlük, hareketler değişiyor hergün, yarım saat 3 ay düzenli yapılması gerekiyor ben o yüzden 10.000 adım ve bu listeden hareketleri yapıyorum burdaki listeyi yapamıyorum çünkü ancak, vakit bunlara kalıyor
harikasın canım :KK9:

Yüzleşme zamani🙃
taşınma kaynakli duzensizlik sonucu bu sabah 80.5
mezuniyet kilom 79.1
Artis 1.4 kg Cherry Mom Cherry Mom
Ama yerlesik hayata gectigim ve ise basladigimdan dolayi 1.4 kg cabuk gidecegine inanıyorum 💞😍
Ayyy aşkkuşum kesin dönüş yapmıış hoşgelmiiş :KK74: 1.4 kg ı sen 1 günde verirsin ;) en geç öbür ayın sonunda 60ları görceksin bence ;)

Emeklerine saglik canim. Cok iyi geldi gercekten bu tablo bana 👍 durmak yok devaam 🏃‍♀️🏃‍♀️
Ayyy çok sevindim valla bana bile iyi geldii :rolleyes:

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak su dk itibarıyla 10000 adım tamamlandı efenim🥰 söyleyin kraliçe geri dondu :confused: :KK71: 30 dk zumba 30 dk Leslie(1000 steps olan video) :KK70::KK76::KK76:gunun geri kalanını yatarak mi geçirsem napsam🤭
oooo maşallah kuzum :KK9:

Günaydınlar kızlar +1 ile uyandım:KK17::KK17: dün her şey çok güzeldi fakat tekrar söylüyorum kesinlikle bi kere kaçtı mı ben çok zor toparlıyorum o yüzden bugün kendime söz verdim verdiğim 3 kiloyu geri almayacagım.
Cherry Mom Cherry Mom
kaptancım çok aktif olamadım çünkü çok yoğundum birazda utanıyordum bu hafta çok güzel beslenemedim . Yeni ortağıma inşallah daha çok vakit ayıracağım. @hawar lütfen sizde bana biraz kızın çünkü menü yazmadığım gün hiç iyi bir gün olmamış oluyor :KK43: kahvaltımı ettim ama karnım zil çalıyor off Rabbim yardım et şişko bir kadın olmak istemiyorum :KK43:
ben de +1 ile uyandım :KK5:ama moral bozmak yok kuzum elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam :KK5:

Canım dün uyumuşum 🤗
Spor programı zaten haftada 2 gün zorunlu ondada çok alternatif var 10.000 adım yapamayan yarım saat Leslie yapar yine ❌ yazdırmaya hanesine.. yani amaç gerçekten programa uymak ise herşekilde ona uyulur ama ben ciddeye alındığını düşünmüyorum o yüzden iyice esnetmeyelim derim. Çünkü o limite ulaşmak için efor sarf eden bir kaç kişiyide kaybetmiş oluruz böylece.. zaten dediğim gibi spor programı zorunlu olan pazartesi çarşamba diğer Günler serbest isterse 5000 adım atılsın 🤗
Tamamdır ;) o zaman ben haftalık challenge a devam edeyim? pzts çrm cmts de toplu listeden yazayım?

Eveet nikinik için 18 yasin kaldı, alır mısın sende :cool::cool:
1 tane de bugün okudum kuzum ;) -1

Tutar tutar korkma sen 😍

Canım hoşgeldiiin seni görmek ne güzell :KK74:arkisine motivasyon da verirmişş :KK37: yine 55 olcak bu yazaaa :KK8:@Anka

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak sen de benim ortim olmuşsun😍😍 güzel bir hafta olacak :KK19::KK19:
12.00
Yesil elma

14.30 15.00
1 fincan
2 adet kuru kayisi

Benim yeni liste kızlar :işsiz: Pazartesi apaya başlıyorum inşallah. Adama meyve istemiyorum diyorum elma yazıyor :işsiz: yahu acıktırıyor yani 12 de elma yedirip akşama kadar nefis savaşı mı verdireceksin bana diyemedim tabii :işsiz:
Ardından da kayısı var ahfshfg :D :D :D bi kendine pro diyor di mii :D :D kuzum dün herkese mendil sallıyosun halay çekiyosun keyiflisin demiştim onu da görmedin galiba ;) ortiliğimiz de hayırlı olsuun artı gelenler grubunda herkes eşleşmiş oldu :D :D :D

Ardından da kayısı var ahfshfg :KK70: :KK70: :KK70: bi kendine pro diyor di mii :KK70: :KK70: kuzum dün herkese mendil sallıyosun halay çekiyosun keyiflisin demiştim onu da görmedin galiba :KK66: ortiliğimiz de hayırlı olsuun artı gelenler grubunda herkes eşleşmiş oldu :KK70: :KK70: :KK70:
Aynen yaa amann aslanlar gibi apam var benim ben onun dediğini yapcam :D :D ayy görmemişim yaa çok fazla etiket ve özel mesaj vardı hepsine bakmaya çalıştım ama atlamışım demek ki kusura bakma 🤗🤗

yaa kilo verenleri gördükçe neşem yerine geldi dün kaptanlıktan alışkanlık kilo verenlerle halay çekiyoruz :D :halay:

Back
X