Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Wuuwuu masallah canim ya. Harikasin. Ben daha yariya bile gelmedim. Harikasinn 👏👏
Şimdiye gelmissindir🥰 iyi ki sabah yapmışım sonra yoğun bı gün oldu🤭
Regl oldum zalım regl
Depresyonun yüklenme sebebi belli oldu😅 iki güne normale dönersin insallah
çok haklısınn canım ben salı diyetisyendeyim annemde geldi bana lahana sarması yapıp getirmiş akşama beraber yiyelim diye akşam nasıl atlatacağım bilmiyorum sadece çorba içmem lazım nasıl yapacağım bilşmiyorum daha buzamana kadar kaçamak yapmadım hiç
Aboo naptın ya
çok haklısın beni sağlık ocağı hemşiresi sürekli uyardı gidin göğüs ultrasonu yaptırın diye bende göğsümü açamam diye erteledim hep hemşire beni aradı eşimi aradı gittinizmi diye ozamanlar çok kızıyordum ona neyseee ben bir gün rahatsızlandım iki göğsümün arası ağrıyor diyorum göğüs kanseri oldum belirtileride okumayamıyorumki ya aynısıysa diye,gel zaman git zaman gitmediğim doktor kalmadı vücudumda ağrılar heryerde geziyor en son gittim genel cerrahiye baktım ultrasonda bir şey test temiz çıktı,ketemdeki hemşire bir sözü çok hoşuma gitti bizlere gelmekten korkmayın geç kalmaktan korkun ,bu söz beni çok etlkiledi her bayan muhayene olmasını gerektiğini orda öğrendim,dedimm annem hiç olmadı bu testleri,hadi anne seni götüreceğim babam bana kızıyor annenin bir şeyi yok kafamızı karıştırma,kızkardeşimm izne gelir gitsinde yayla zamanı bitsinde derken oyaladılar beni,ben bir kızmışım randevuyu aldım götürdüm her kadın gitmeliymiş ,veeeeeeeeee sonuç annem ilk evre meme kanseri çıktı kanser yeni oluşmuş şuan babam kızım ALLAH senden razı olsun iyiki seni dinledik gittik der,annemin ameliyatı kemoterapi derken bizi zorlu süreç bekledi,hepsi geldi geçti gitti,sağlık oacağı hemşiremiz ısrar etmeseydi gidin diye benim haberim bile yoktu, sülaledeki herkezi gönderdim en sonunda annemden dolayı hepimiz gittik,bu arada benim ağrılar en son dahiliye beni psikatriye yolladı tam 1 yıl psikatriyle kurtuldum ağrılarımdan ve doktorlar gidin kızınıza teşekkür edin ilk evrede yakaladık hastalığınızı dediler
Çok geçmiş olsun canım öyle haklısın ki😔

13 mart
12:30
1 yumurta 1 kk peynir
1 dilim ekmek közlenmiş biber
3 ceviz

12:00 2 kayısı 5 badem

16:00 yeşil çay

18:00 4 köfte salata

21:00 1 tabak bulgur pilavı:olamaz:

spor 7000 adım ama 10 bine tamamlayacağım.
Su 1 litre
Canım menün süper ;) bi pilav geç olmuş o kadar,o da az yağlıysa zarar gelmez bence üstüne de yeşil çay içince 💚

Sağol canım Malum pandemi Eşimin abisini kaybettik Tamam iyileşti derken bu kez hastane mikrobu aldı ve kaybettik Arkadan kayınvalide hastalandı beynine emboli attı dediler ama hafifmiş hemen iyileşti şükür Kısaca bu iyi geçmedi canım
Canım başınız sağ olsun. Rabbim rahmet eylesin sizlere de sabır versin 😔

Hazırlıyımıyız gençler başlıyorum :KK75:
Sabah 500 gr artı gelmiştim 🥺ve bu günde dikkat 🥺edemedim çok kızgınım kendime çoookkk sabah kaç artı görcem bilmiyorum 🥺
Bide yarın misafirliğe gidecez
Pazartesi %100 depresyonumla gelirm artık sıkı durun :olamaz: söyleyeceklerim bukadar beni depresyonumla baş başa bırakın :KK14:

Balim kolay gelsin sen yaparsın 🥰💞
Evet havalar guzel gidiyor canim gene bi saat bile olsa cik sikilirsan oglusu da al 🙃🌺
Geçen hafta güzel gezdik canım cumartesi yasağı kalkınca 🙃 Beşiktaş Kadıköy yaptık vapurla. Sahaflara gittik 😍 beni baya idare eder bu gezme. 😂
Adana nasıl kuzu. Gerçi daha yeni ama İyi geldi mi sana

hıı ben de diyorum 2021 topiğime de gelmez oldu beğenilerimi de görmezden geliyor ne oldu ki ahaha :KK70: :KK70: :KK70:
çok ani oldu, karlı bir şubat akşamıydı, kapticim nick ini değiştir deyip duruyordu ben de bu resimdeki sebastian a da tatlılara da aşık olduğumdan bunu buldum :KK70: vay sen misin buna değiştiren :KK70: duymadığım laf kalmadı :KK70: ama alıştılar :KK8:
kilom dün sabah 63.6 dı kuzum hedefim 3 aya 54 bakalım :KK51:
sen 66.3 müsün kuzum,tamam mı devam mı :KK70:
canııım sen daimi ve ilk ortimsin :KK74::KK74::KK200:
hıı ben de diyorum 2021 topiğime de gelmez oldu beğenilerimi de görmezden geliyor ne oldu ki ahaha :KK70: :KK70: :KK70:
çok ani oldu, karlı bir şubat akşamıydı, kapticim nick ini değiştir deyip duruyordu ben de bu resimdeki sebastian a da tatlılara da aşık olduğumdan bunu buldum :KK70: vay sen misin buna değiştiren :KK70: duymadığım laf kalmadı :KK70: ama alıştılar :KK8:
kilom dün sabah 63.6 dı kuzum hedefim 3 aya 54 bakalım :KK51:
sen 66.3 müsün kuzum,tamam mı devam mı :KK70:
canııım sen daimi ve ilk ortimsin :KK74::KK74::KK200:
En son muneye konumu kapat demiştin baktığımda 😁hatta diyecektim başlığı değiştir yeni yıla değil yaza fit girelim yap diye 🤭 hala topigine devam etmene sevindim arada etiket yap buraya ya da oraya gelirim 😍

Benim nick 11 senedir aynı tanıyan aşina olan biliyor da senin gibi değişen olunca ben taniyamiyorum 🤭ancak kendini ifşa ederse 😍 keşke herkes aynı nick te kalsa da gizem olmasa🤪

Diyet yapıp da bu nick alan da ne bileyim 😅😅😅

Bir yemek nasip olmadı su Sebastian i🤭 limonlu ve portakalli zamanında yapıp yemiştim ama bunu daha tadamadim🤪

Canım kilon süper 😍 beni sollamissin 🤗haftada en az 500 gram versen yaza 11 hafta olsa 5.5 kilo yapar en kotu ihtimalle 58.1 olursun kaba hesap 😍

Benim kilo 23 Ekim'de 68.1 ile mezun olup korumaya geçtim işte 5 aydır bir aşağı bir yukarı gidiyor.İki haftadır 68.2 yım.Yeni yıla 66 ile girmiştim 🤗 bu ara yiyorum ondan böyle.

Senle kapisalim yine bir ara 😍

Yaa ben bugün - 600 gördüm tartı da ve gözlerime inanamadım. Hatta defalarca çıktım tartıya acaba Bi yanlışlık mı var diye. İnşallah bunun rehavetine kapılmam haftaiçi
Rehavetine kapilmam diyip cagirma canim bence hirslanip dahada usune katmaya calismalisin bu arada tebrik ederim super eksi olmus😍
Cherry Mom Cherry Mom Kaptanim 71.7 geldim sabah
Gecen hafta 72.5
fark -800
Cumaya hedefim cidden iyi kilo vermek ve artik 9 li rakamlara dusmek istiyorum biraz som diyet arastiricam ama yinede insancil hedef koyimde 😂 hedefim cumaya 70.5😊
Ayy 9 lu demisim pardon 6'li rakamlar dicektim🤭 Cherry Mom Cherry Mom
Cok sagol Didemcim ya moral oldu daha fazlaydi artis ama regl oldum elhamdülillah ☺️ hedefe devam sen nasilsin 💞🌺

Tebrik ederim canim 💞
Ben iyiyim sanirim gecen hafta pek iyi gecmedi ama bu hafta ablamdada olsam diyeti birakmayip 800 gr vermisim ama boldirim yapamadim oyuzden sozverdim bu hafta 2 kilo gidicek asıliyorum diyete🤭
Ayy sen yoktun dimi yaa 5 martta belli oldu tarih canim. Ayy duaya ihtiyacim var Allah razi olsun.hatta 41 yasin baslattik 🙈 muhursuzpusula muhursuzpusula sayiyordu 😊
Canim ben bilmiyodjm yasin muhabbetlerini gordum ama anlamamistim ne zmana kadar okunucak bende alayim 😊
Amanin rakip buyuk bir eksiyle geliyor kalk Derya kalk ver bebegi esine haydi sporaaa 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ Durmak yoook
Ahahahhh ve bence sabahada eksi gelicem hissediyorum rakip 😂 koss derya koss😂😂 ama bende durmiyim yaa bgun temizlikle gecti yarin spora vericem kendimi🤭
Eveet nikinik için 18 yasin kaldı, alır mısın sende :cool::cool:
Canim ben smdilik 2 tane alayim ne zamana kadar eger fazladan okursam yazarim olurmu
çok haklısın beni sağlık ocağı hemşiresi sürekli uyardı gidin göğüs ultrasonu yaptırın diye bende göğsümü açamam diye erteledim hep hemşire beni aradı eşimi aradı gittinizmi diye ozamanlar çok kızıyordum ona neyseee ben bir gün rahatsızlandım iki göğsümün arası ağrıyor diyorum göğüs kanseri oldum belirtileride okumayamıyorumki ya aynısıysa diye,gel zaman git zaman gitmediğim doktor kalmadı vücudumda ağrılar heryerde geziyor en son gittim genel cerrahiye baktım ultrasonda bir şey test temiz çıktı,ketemdeki hemşire bir sözü çok hoşuma gitti bizlere gelmekten korkmayın geç kalmaktan korkun ,bu söz beni çok etlkiledi her bayan muhayene olmasını gerektiğini orda öğrendim,dedimm annem hiç olmadı bu testleri,hadi anne seni götüreceğim babam bana kızıyor annenin bir şeyi yok kafamızı karıştırma,kızkardeşimm izne gelir gitsinde yayla zamanı bitsinde derken oyaladılar beni,ben bir kızmışım randevuyu aldım götürdüm her kadın gitmeliymiş ,veeeeeeeeee sonuç annem ilk evre meme kanseri çıktı kanser yeni oluşmuş şuan babam kızım ALLAH senden razı olsun iyiki seni dinledik gittik der,annemin ameliyatı kemoterapi derken bizi zorlu süreç bekledi,hepsi geldi geçti gitti,sağlık oacağı hemşiremiz ısrar etmeseydi gidin diye benim haberim bile yoktu, sülaledeki herkezi gönderdim en sonunda annemden dolayı hepimiz gittik,bu arada benim ağrılar en son dahiliye beni psikatriye yolladı tam 1 yıl psikatriyle kurtuldum ağrılarımdan ve doktorlar gidin kızınıza teşekkür edin ilk evrede yakaladık hastalığınızı dediler
Okudukca inanaMadim gercekten hayirli evlatmissin Allah senden razi olsun bak annende iyi simdi ne gzel suan benimde aklima girdiniz bende bi goruneyim🥰 benim annem 6 ayda 1 gorunuyo sukur bizler demeden o bakiyo kendine Allah gostermesin yinede kimseye 😔

Yaa ben bugün - 600 gördüm tartı da ve gözlerime inanamadım. Hatta defalarca çıktım tartıya acaba Bi yanlışlık mı var diye. İnşallah bunun rehavetine kapılmam haftaiçi
Süpersin canım 🤗 rehavet olmasın bu hafta en az -1 gelsin olur mu
Cherry Mom Cherry Mom Kaptanim 71.7 geldim sabah
Gecen hafta 72.5
fark -800
Cumaya hedefim cidden iyi kilo vermek ve artik 9 li rakamlara dusmek istiyorum biraz som diyet arastiricam ama yinede insancil hedef koyimde 😂 hedefim cumaya 70.5😊
Harikasın canım bu hafta en en az -1 hatta yüzde bölüneceği için 1.5 kg vermek için full çabalıyoruz tamam mıııı 🤩🤩🤩
Hosbuldum Esramm yuvami takimimi çok özlemişim 😍💞
Yeni bir sehir yeni is yeni ev guzel bir enerjiyle hedefe devam canim benim 🥰
Sen nasilsin cok ozledim sizleri zaten tayin tasinma surecinde destegini hep hissettim canim benim 😍💞
Kaptan yardimcisi olarak da gorevimi idame ettireyim artik internetim de geldi nasil degisiklik var mi kaptanim sistemlerde🙃
Bizde seni çok özledik canım 💕💕
Ben İstanbula geldim ailemin yanına, kuzenimin kınası nikahı ve yeğenimin sünnet mevlüdü var 🙈🤭 sağ salim evime dönme duasıyla oraya buraya koşturma modundayız 👀
Sen bi de bu hafta gör :KK53: 69,8 geliyoreeee :KK70: :KK70: regl haftam gerçi ama olsun gelecek inşallah :KK70:
Vayyy harikasın canım hadi bakalım 😎😎😎 listeni inceledim dışına çıkmak yok 🕵️‍♀️cuma günü 69 lu rakamlar senindir inşallah 💪💪
Sağol canım Malum pandemi Eşimin abisini kaybettik Tamam iyileşti derken bu kez hastane mikrobu aldı ve kaybettik Arkadan kayınvalide hastalandı beynine emboli attı dediler ama hafifmiş hemen iyileşti şükür Kısaca bu iyi geçmedi canım
Canım başınız sağolsun bu hastalık çoğumuzun sevdiklerinden aldı götürdü maalesef :(
Begonya2 Begonya2 yeni ortimmis :KK60:
bu aralar çok aktif olamadım nikah için işlemleri tamamlamaya çalıştık. Fotoğrafçıdır tatilidir ev tadilatı eksiğidir baya koştur koştur geçiyor :KK43:
1 aya rahatlamış olurum inşallah
Canım kolay gelsin ♥️
10.30
Çay
1 adet haslanmis yumurta
1 avuç içi peynir
5 zeytin
Söğüş
1 dilim ekmek

12.00
Yesil elma

14.30 15.00
1 fincan
2 adet kuru kayisi

18.00
Salata(60 gr et)
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

21.00
1 kase yogurt

Benim yeni liste kızlar :işsiz: Pazartesi apaya başlıyorum inşallah. Adama meyve istemiyorum diyorum elma yazıyor :işsiz: yahu acıktırıyor yani 12 de elma yedirip akşama kadar nefis savaşı mı verdireceksin bana diyemedim tabii :işsiz:
Geçen haftaya göre toplam kalori daha az sanki değil mi 👀 :)
Canım ne iyi olmuş zorlu zamanlar olmuş sizin için ama şükür ki başında kurtulmuşsunuz çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Yogaya başlicam dedim 15.30daki ders 18e alındı :KK70: :KK70: :KK70:
Diren muhursuzpusula muhursuzpusula 🤣 ABD nin oyunu bunlar :-)
Yarın kayınvalidem bize gelecekmiş Bir hafta bizde kalacak Biz ayrı yerlerdeyiz Onun için aktif olamayabilirim Oğlumunda sınavları var kısaca yoğun bir hafta sadece Pazartesi ve Cuma bildirimde bulunsam Arada belki girebilirim
Olur canım ama mümkün olduğunca arada girersen iyi olur ✌️ cuma günü mutlaka bildirimi doğru yapalım tarih +nick ile sonraki hafta listeye almak istiyorum seni 🤗
Kuzum iz kalıyor mu hacamat sonrası
Bende kalmamıştı ama eşim benden çook önce yaptırmasını rağmen onun izleri gitmiyor yapan kişinin derin kesmesi ile ilgili birşey sanırım
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak pilav yedim gece gece kuşum napcaz yaa :olamaz:
Anam dakka bir gol bir daha yeni listenin dışına çıkma demiiştik 🤣🤣
Bol su yeşil çay 😑😑🙈
Hazırlıyımıyız gençler başlıyorum :KK75:
Sabah 500 gr artı gelmiştim 🥺ve bu günde dikkat 🥺edemedim çok kızgınım kendime çoookkk sabah kaç artı görcem bilmiyorum 🥺
Bide yarın misafirliğe gidecez
Pazartesi %100 depresyonumla gelirm artık sıkı durun :olamaz: söyleyeceklerim bukadar beni depresyonumla baş başa bırakın :KK14:
Bile bile lades 🙈
Üzüleceğini bilip neden devam ediyorsun kuzum
Yarın misafirlikte devamlı sonrasını düşün ... Baştan yaşa pişmanlığını belki vazgeçersin 🤭

En son muneye konumu kapat demiştin baktığımda 😁hatta diyecektim başlığı değiştir yeni yıla değil yaza fit girelim yap diye 🤭 hala topigine devam etmene sevindim arada etiket yap buraya ya da oraya gelirim 😍

Benim nick 11 senedir aynı tanıyan aşina olan biliyor da senin gibi değişen olunca ben taniyamiyorum 🤭ancak kendini ifşa ederse 😍 keşke herkes aynı nick te kalsa da gizem olmasa🤪

Diyet yapıp da bu nick alan da ne bileyim 😅😅😅

Bir yemek nasip olmadı su Sebastian i🤭 limonlu ve portakalli zamanında yapıp yemiştim ama bunu daha tadamadim🤪

Canım kilon süper 😍 beni sollamissin 🤗haftada en az 500 gram versen yaza 11 hafta olsa 5.5 kilo yapar en kotu ihtimalle 58.1 olursun kaba hesap 😍

Benim kilo 23 Ekim'de 68.1 ile mezun olup korumaya geçtim işte 5 aydır bir aşağı bir yukarı gidiyor.İki haftadır 68.2 yım.Yeni yıla 66 ile girmiştim 🤗 bu ara yiyorum ondan böyle.

Senle kapisalim yine bir ara 😍
Aynen o da kapatamam demişti :)) pro olmak gerekiyomuş başlık değiştirmek için cnm ben de yeni başlık açtım 100 günde kilo verelim diye ;) tamam etiket de yaparım kilo verdikçe kuzum 👄
Kapticim kanıma girdi artık amatör değilsin bi silkelen dedi al dedi bu nick i dedi değiştir dedi etiketleyemiyorum dedi 😆😆😆
Sonra pişman oldu ama 😂😂😂 cnm denemen lazım valla ayrı bişey 😍😍😘😘😘
Aynen yaa ayy yeğenimin doğumgünü 20 haziran saydım 100 gün 😆 dedim öyle bi hedefim olsun fit teyzesi olsun prensesin 🙆👑👗

Ay sen mezunduun hatırlayamadım kusura bakma şekerim 😘 ay tebrikler yaa

Olur bebekimmm 😍😍😍 sen plan yap kendine sonra mesela 1 ay kapışalım son hedef kaç istiyosan ilerleyelim birlikte aşkısumm 😘😘😘

Süpersin canım 🤗 rehavet olmasın bu hafta en az -1 gelsin olur mu

Harikasın canım bu hafta en en az -1 hatta yüzde bölüneceği için 1.5 kg vermek için full çabalıyoruz tamam mıııı 🤩🤩🤩

Bizde seni çok özledik canım 💕💕
Ben İstanbula geldim ailemin yanına, kuzenimin kınası nikahı ve yeğenimin sünnet mevlüdü var 🙈🤭 sağ salim evime dönme duasıyla oraya buraya koşturma modundayız 👀

Vayyy harikasın canım hadi bakalım 😎😎😎 listeni inceledim dışına çıkmak yok 🕵️‍♀️cuma günü 69 lu rakamlar senindir inşallah 💪💪

Canım başınız sağolsun bu hastalık çoğumuzun sevdiklerinden aldı götürdü maalesef :KK43:

Canım kolay gelsin ♥️

Geçen haftaya göre toplam kalori daha az sanki değil mi 👀 :)

Canım ne iyi olmuş zorlu zamanlar olmuş sizin için ama şükür ki başında kurtulmuşsunuz çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

Diren muhursuzpusula muhursuzpusula 🤣 ABD nin oyunu bunlar :-)

Olur canım ama mümkün olduğunca arada girersen iyi olur ✌️ cuma günü mutlaka bildirimi doğru yapalım tarih +nick ile sonraki hafta listeye almak istiyorum seni 🤗

Bende kalmamıştı ama eşim benden çook önce yaptırmasını rağmen onun izleri gitmiyor yapan kişinin derin kesmesi ile ilgili birşey sanırım

Anam dakka bir gol bir daha yeni listenin dışına çıkma demiiştik 🤣🤣
Bol su yeşil çay 😑😑🙈

Bile bile lades 🙈
Üzüleceğini bilip neden devam ediyorsun kuzum
Yarın misafirlikte devamlı sonrasını düşün ... Baştan yaşa pişmanlığını belki vazgeçersin 🤭
O is bende kaptanim hedefim 70.5 😉🥰

Back
X