Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar, ben gruba yeni katıldım. Gerekli bilgileri vereyim.
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 62.2
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sigarayı bırakma
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Görüntümden memnun değilim ve mevcut kıyafetlerim üzerime olmuyor.
Daha önceleri en fazla bir 5 kilo ffazlalıgım oluyordu onu da veriyordum yaza dogru. Şuanda baya bir fazlalığım var ve motive olmaya , istikrarlı olmaya ihtiyacım var.
hoşgeldiniz aramıza hep beraber güzel kilolar vereceğiz

Günaydınlaar

Zorunlu tayin canım geziyoruz şehir şehir.

Bende içimini çok sevmiştim ama 2günün sonunda hastalanınca yani bana da iyi gelmedi

Kuzum bozma moralini sakın sen çok dikkat ediyorsun Sporun da var cumaya eksi gelecektir senden

Geçmiş olsun canım. Bakalım cumaya tartı da ne göreceksin merakla bekliyorum canım
Ben de cok merak ediyorum acikcasi :KK45:
-500 üm bugün inşallah üstüne koyabilirim biraz daha. Cuma ya da cumartesi regli olucam bu hafta o yüzden bu ekside bile kalsam iyidir
@belmayne canım günaydın sen naptın tartıldım mı
Uuvv, pzt eksiyle başladın, super.
Ya bırak Allasen, cumaya 1 kg eksi gelirsin kesin simdi sen :KK47:
Günaydın kızlar bugün eski diyetisyenimin listelerini karıştırırken 2018 de bu zamanlar 61.4 kg olduğumu gördüm! Şaka gibi tammm 10 kg almışım 😭 Ekte emektar baskülüm ve 2018 Mart ayı kilomu görüyorsunuz!
Ve bu girdabın içinde kaybolup gittim veremedikçe moralim bozuldu uzadı gitti. Bugün de regl oldum ve pirinç lapası diyetini deneyeceğim.
Yarın da diyetisyenimin bana o zamanlar verdiği kk yı kasıp kavuran meşhur ananas diyetime başlayacağım 3 gün!😂
Sonrasında da eski listelerimden seç beğen al yapıp biri ile devam edeceğim. O zaman vermişim şimdi de veririm!👊🏻👊🏻👊🏻
Hepimize bol eksiler!
Yaa, ben de geçen sene tam da bu ay 62 fln dim. Vay canina, hangi arada aldim 7 kg, boyle bir anda dank etti simdi:KK43:
Bugunku kilom 71.5
Cumartesi sabahi 71.6 di cuma tartilamamistim cunku -100 gr diyelim dun ne gzel 71.3 du yaa😓😓
Cherry Mom Cherry Mom Arc-en-ciel Arc-en-ciel cumaya 1 kilo daha gitmesi lazim hedefime varmam lazim😭😭
Olsun super iste eksiyle başladın, illa 1 kg deme ortim, saglikli olsun yağdan gitsin bizim olsun:rapci:

Kurstan geldim hasta hasta evde yemek yok, hemen yemek yap, odaları topla, bittim su an, bogaz bas devam bel de eklendi :işsiz:
Ay sabah okula gitmeden 10dk chloe mi ne o kızın videosundan yaptım, cok tatlis bir kızmış, sevdim videolarını.

Günaydın arkadaşlar,eski mezun ben.🙋🏼‍♀️
Namaria Namaria cığımı tebrige geldim. 70 li kilolara gelinmiş,azmine maşallah diyorum.💝❤️
Beymayne ve ummnisa da güzel gidiyorsunuz kızlar. Bence siz bu işi başarırsınız.💝
Geçen tartıldım,kilo almamışım. Demek ki vücut bir kiloyu tanıyınca sabitleniyor oralarda.
Yeni gelen arkadaşlara da başarılar diliyorum.
Kaptan cim seni de çok öpüyorum.
Sen olmasan olmazdi yani.❤️
Canim cok teşekkür ediyorum 🥰
Son bir mezuniyet kaldi sonra ben de insallah korumaya gececegim 🌺💞

Kurstan geldim hasta hasta evde yemek yok, hemen yemek yap, odaları topla, bittim su an, bogaz bas devam bel de eklendi :işsiz:
Ay sabah okula gitmeden 10dk chloe mi ne o kızın videosundan yaptım, cok tatlis bir kızmış, sevdim videolarını.
Ay covid olmada canım 😔
Sporu az da olsa yapmışsın bravoo 😘😘

Ayy sen söyleyince hatırladım ki bende hedefimi söylememiştim hedefsizdim.

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım benimde hedefim 85,8
Mühürsüzüm pusulam ya ne diyeceğim sana :KK53:
Şu hedef listelerini sen yapsana 🤭 çok güzel liste yapıyorsun tadı damağımda kaldı seni bir yerde değerlendirmem lazım :confused: :KK48:

Mühürsüzüm pusulam ya ne diyeceğim sana :KK53:
Şu hedef listelerini sen yapsana 🤭 çok güzel liste yapıyorsun tadı damağımda kaldı seni bir yerde değerlendirmem lazım :confused: :KK48:
Oluurr :KK200:

Cuma herkes bir sonraki hafta hedefini yazacak (yazmayan zorlanacak :sinirli:)
Cuma hedefler tutmuş mu tutmamış mı listesini paylaşıcam değil mi ;)

Back
X