Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bir şey anlatıcam :( çok moralim bozuldu. Bi eltim var benden büyük 40 yaşına yakın. Benimle kiloluyum diye dalga geçmişti kayınvalidemin yanında ki kendisi de şişman olduğu halde. Bir kaç aydır görmüyordum . Başka şehirde oturuyorlar :( 20 kilo vermiş her gün 2 saat yürüyüp üstüne spor yapıyormuş. Acayip sinir oldum. Tabi benim o kadar boş vaktim yok.. :( çok sinir oldum ya yaza kadar 50 lere ulaşmam lazım yoksa çatlarım. Eşim bile dedi çocuk gibi kalmış diye
Ayyyy o duyguyu o kadar iyi bilirim ki bir örnekte ben vereyim Hnm görümce bi deri bi kemiktir Allah için güzel kadın ama çok fesat bende etine dolgun türk kadınıyım hiç ole iğne iplik gibi olmadım hayatımda bu file çoraplar yeni çıkmıştı dedim yarım alsammı bana demezmi ağa takılmış balina gibi mı diye ayyy kaynar sular başımdan aşağı bir döküldü ona inat 58 olmuştum işte şimdi inadım inat iğne ipliğe dönecem

Ayyyy o duyguyu o kadar iyi bilirim ki bir örnekte ben vereyim Hnm görümce bi deri bi kemiktir Allah için güzel kadın ama çok fesat bende etine dolgun türk kadınıyım hiç ole iğne iplik gibi olmadım hayatımda bu file çoraplar yeni çıkmıştı dedim yarım alsammı bana demezmi ağa takılmış balina gibi mı diye ayyy kaynar sular başımdan aşağı bir döküldü ona inat 58 olmuştum işte şimdi inadım inat iğne ipliğe dönecem
Ayy bacımmm valla tıpkı benim yaşadığım durum :KK43: inşallah bizde iğne iplik olalım gösterelim onlara günlerini

Evet alıştı dün bakıcı abla gelince bir sevindi güldü falan
Bende sevindim

Kendine dikkat et canım dinlen ama yemene de dikkat et

Canım senin kilomda çok yok ki biraz asılırsan sende hedefine ulaşırsın
Bunu hırs yap bence😁
Ah bacım bir görsen nasıl fit olmuş valla çatlamadım desem yalan olur. Ama kalbi kötü işte fesatlık ve kötülük dolu bir kadın içten içe hep kıskanç Allah kimsenin başına vermesin böyle insanları

Kızlar bir şey anlatıcam :KK43: çok moralim bozuldu. Bi eltim var benden büyük 40 yaşına yakın. Benimle kiloluyum diye dalga geçmişti kayınvalidemin yanında ki kendisi de şişman olduğu halde. Bir kaç aydır görmüyordum . Başka şehirde oturuyorlar :KK43: 20 kilo vermiş her gün 2 saat yürüyüp üstüne spor yapıyormuş. Acayip sinir oldum. Tabi benim o kadar boş vaktim yok.. :KK43: çok sinir oldum ya yaza kadar 50 lere ulaşmam lazım yoksa çatlarım. Eşim bile dedi çocuk gibi kalmış diye
Off anladim seni iste benim de bugun benzer bir duygu oldu, bir icten ice hiddetlendim, ya yaza dogru millet gaza geldi tabi, kis gobekleri gitmis, ben yerimde saydim biraz kiziyorum kendime icten ice.
O his en kotusu sanirim bende cok yasadim suan 8 kilo verdim oyuzden eski zayf kiyafetlerime biraz girmeye basladim o bile cok motive ediyo insani ama yaza kadar verip cici cici seyler almak istiyorum😂 bu arada az once tartildim tartiya noldu bilmiyorum 73.3 geldim ustum 600 gr di sabah tartildim ustumde suan 1600 kilo fazla var bu demek oluyorki sabaha arti ckicam spor yapsamda😭😭😭😭 niye ole oldu anlamadim😭😭 sabit ciksam bari bu sbhki kiloma gore😭
Tok, su icip, aksam ustu, giyinik vs. Tartilma cnm yanlis cikar bosver sen onu. Sabah bakarsın kalkınca.
Kuruyemis de yasak canim. ☹️
Amman zormuş biraz ya, ne yapacaksin bebis icin her sey, bulunsun bari bir an once neyin alerjisi oldugu.
O da ne bicim saka sakaysa, hic sevmiyorum boyle yargi dagitan, komigim dobrayim tadinda patavatsızlik yapanlari:KK11:

İyi akşamlar yeni zaman buldum Benim misafirler bir süre daha bendeler hallerinden çok memnunlar gitmek gibi niyetleri yok😂 Gelmişken doktora gidelim dediler Baştan ayağa baktıracaklar ve ona göre yol çizecekler Diyetim ise malesef yapamıyorum şimdilik sabit Kaptanım işlerimi düzene girene kadar izin istiyorum Mümkünse

canım benim güldürdün benim diyet tam güzel olmuşken aynen börek bozdu diyeti çok haklısın normalde çok dikkat etmeye çalışıyorum,tamam canım saatleride yazarım
Sanırım o kaçamak için ceza vermem gerekiyor😔 Cherry Mom Cherry Mom öyle demişti dün. sen bugün bir spor seçip yapar mısın ama mümkünse 2-3 ten önce yap ki yarına ödemi kalmasin
😂😂😂😂
çok tatlısın ya
Ah ah bu kilolar hep o fazla şekerden😂😂😂🤪🤪
Yaptın yine yaparsın💪💪💪💪

Ben kaç almıştım hatırlıyor musun canım
Kuşum nasılsın?

Günaydın kızlar. Güzel bir perşembe olsun inşallah ❤️
Sanırım o kaçamak için ceza vermem gerekiyor😔 Cherry Mom Cherry Mom öyle demişti dün. sen bugün bir spor seçip yapar mısın ama mümkünse 2-3 ten önce yap ki yarına ödemi kalmasin

😂😂😂😂

Yaptın yine yaparsın💪💪💪💪

Kuşum nasılsın?
4.58 de ceza keşmiş 😂
Valla tez danışmanımla yarışırsın kuzum 🤭

Off anladim seni iste benim de bugun benzer bir duygu oldu, bir icten ice hiddetlendim, ya yaza dogru millet gaza geldi tabi, kis gobekleri gitmis, ben yerimde saydim biraz kiziyorum kendime icten ice.

Tok, su icip, aksam ustu, giyinik vs. Tartilma cnm yanlis cikar bosver sen onu. Sabah bakarsın kalkınca.

Amman zormuş biraz ya, ne yapacaksin bebis icin her sey, bulunsun bari bir an once neyin alerjisi oldugu.

O da ne bicim saka sakaysa, hic sevmiyorum boyle yargi dagitan, komigim dobrayim tadinda patavatsızlik yapanlari:KK11:
ne yesem gaz yapiyir cocuga ya.

17 mart çarşamba
15:00 mercimek çorbası
18:00 1 karton bardak nesfit
20:00 1 kepçe mantar çorbası 2 ad Çiğköfte 2 kasık patlican musakka 2 kasık bulgur pilavı
Şuan sodanı içiyorum ve yazıyorum kizceler
10.000 adım
💋
Cherry Mom Cherry Mom DeryaOnDiet DeryaOnDiet
afiyet olsun ortim. Oh adimlar da tamamlanmis 👍

Aynı stres bende de var canım. Daha bu akşam eşime ben kilo korumayı bilmiyorum ki diye dert yandım😂
Ama onu da öğreneceğiz inşallah. Artık bir müddet baskülün üstünde yaşayacağız 🤭
Aynen canım olmadı biz 1sene daha buralarda oluruz. Tam koruma yaparız 😊
Günaydın kızlar. Güzel bir perşembe olsun inşallah ❤️

4.58 de ceza keşmiş 😂
Valla tez danışmanımla yarışırsın kuzum 🤭
Günaydın canım. Yarına bol eksiler görelim inşallah

15-21 mart tablo spor listesi :)
UYE15 mart 17 mart20 martsonuç
hawar hawar 1+61+2+6
belmayne belmayne 1+51+5
Amor-a Amor-a ------- 1
balpamuk balpamuk 7--------
S Suskunhanim 1+51+5
DeryaOnDiet DeryaOnDiet ------------
ummhnisa ummhnisa 1+75+7
azaydidem azaydidem 77
Anka Anka ------------
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 22+6
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 11+6
Begonya2 Begonya2 ------2+5+7
Mathilda03 Mathilda03 ------ 1
muhursuzpusula muhursuzpusula 4-------
birsevgi birsevgi -------------
@whitetea-------1+5
@olvidos 1 1
Deniz ve Kum Deniz ve Kum 1------
KumsalveDeniz KumsalveDeniz ------------
Arc-en-ciel Arc-en-ciel ------ 2
M monarosaa -------------
Mathildablue Mathildablue ------1+7

Canlar pztsi çrş cmts beni etiketlerseniz sevinirim 🤗 Niki izne ayrıldı ve merak edip gelmesin bildirimleri 🤗
azaydidem azaydidem kuzum en az 30 dk leslie 2 numaradan sayılıyor bilgine 😉 geçen de sordum hatırlarsan sadece 20 dk mı yaptın diye :)
Cherry Mom Cherry Mom kaptancım kolay düzenledim senin söylediğin şekilde teşekkürler 😚

😂😂😂😂

Yaptın yine yaparsın💪💪💪💪

Kuşum nasılsın?
Oyyyy ortim istemiş yapmammı işleri bir halledeyim söz

Back
X