Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ohh çok güzel canım. Zaten en güzeli açık havada yürümek. Oksijen etkisiyle yağ yakımı daha fazla oluyormuş. O zaman yansın yağğlaaarr😍

Hocam cehaletime verin 🤭

Vuu süpersin canım. Dönüşüm muhteşem olacak şarkısı çalmaya başladı şuan 🤩🤩

Afiyet olsun canım. Ben de kahvaltı ediyorum. 😊

Evet yarın bildirim yaparken bu haftamı anlatan bir şarkıyla yapıcam hatta öyle bir dönüşüm :KK71::KK71:
Bebisimin burnu tikali dunden beri sukur az once biraz uykuys daldi, burnu tikali oldugundan surekli temizliyiryz ama yoruyir cocugumu bunaltiyor. Tatsiz tuzsuz bir kahvalti yaptim, karabugday ununa su ekledim icine bur de avokado ekleyip tavada pisirdim 🤪 cocuk gaz olmasin diye yiyecek secenegim gun gectikce azaliyor. Sabah tartiya cikmak istedim ama korktum artiysam hala moralim bozulur diye, o yuzden yarink bekliyorum 😉

Wuuwuu simduden hedegibe ulastiysan hatika 👍
Oyyy geçmiş olsun. Yazdıklarını okurken yoruldum seni tahmin daha edemiyorum Allah kolaylık versin 😘

tünaydın arkadaşlar hadi bakalım yarına inşallah çok güzel olur sonuçlar :KK200: ben de tartılmadım bakalım 79 ları görmek istiyorum
Göreceksin inşallah kuzu 🤩🤩
Evet yarın bildirim yaparken bu haftamı anlatan bir şarkıyla yapıcam hatta öyle bir dönüşüm :KK71::KK71:

Oyyy geçmiş olsun. Yazdıklarını okurken yoruldum seni tahmin daha edemiyorum Allah kolaylık versin 😘
Ayy hadi bakalım. 😍 Merakla bekliyoruz gösteriyi 💃💃

Offf🤩🤩gözüm gönlüm şenlendi sağ olasın🤗afiyet olsun
Ohh çok güzel canım. Zaten en güzeli açık havada yürümek. Oksijen etkisiyle yağ yakımı daha fazla oluyormuş. O zaman yansın yağğlaaarr😍

Hocam cehaletime verin 🤭

Vuu süpersin canım. Dönüşüm muhteşem olacak şarkısı çalmaya başladı şuan 🤩🤩

Afiyet olsun canım. Ben de kahvaltı ediyorum. 😊
Bı daha olmasin:p:p:KK68::KK70:
Bebisimin burnu tikali dunden beri sukur az once biraz uykuys daldi, burnu tikali oldugundan surekli temizliyiryz ama yoruyir cocugumu bunaltiyor. Tatsiz tuzsuz bir kahvalti yaptim, karabugday ununa su ekledim icine bur de avokado ekleyip tavada pisirdim 🤪 cocuk gaz olmasin diye yiyecek secenegim gun gectikce azaliyor. Sabah tartiya cikmak istedim ama korktum artiysam hala moralim bozulur diye, o yuzden yarink bekliyorum 😉

Wuuwuu simduden hedegibe ulastiysan hatika 👍
Rabbim kolaylastirsin, belki diyet mantigiyla baksan bu kadar iradi olamayacaktin ama işin içine sağlık girince süreci kisaltmis oldun.Sen fit olduğunda bebisinin de sıkıntısı kalmayacak inşallah🤗
Bir de insan her şeye alışıyor, yedikten sonra hepsi tokluk hissi oluşturuyor,aç olan gözümüz🙈🤭en azından benim için öyle😂😂
20 dk dans workout yapıldı
2 mil leslie başlandı 💪
Tabi kızım durursa mızırdanmaya başladı 🥴
Burda spora doyamayan bı LoL gördüm sanki🤗😂 napsam seni haftaya spor için rövanşta mi cagirsam😂😂
Yuxum gelir yemek yok 🥺

Nerdesinz hanımlar pek sessiz bugün buralar
Eve yeni girdim canım, dersten sonra çarşıya çıkmıştım.10000i tamamlayıp geldim😂ssimdi namazı kılıp bin de zipliyiciimm🤭 sonra ne taraf ağır gelirse o tarafa düşerim muhtemelen😅

Burda spora doyamayan bı LoL gördüm sanki🤗😂 napsam seni haftaya spor için rövanşta mi cagirsam😂😂
Eve yeni girdim canım, dersten sonra çarşıya çıkmıştım.10000i tamamlayıp geldim😂ssimdi namazı kılıp bin de zipliyiciimm🤭 sonra ne taraf ağır gelirse o tarafa düşerim muhtemelen😅
Ay bu 2 gün gaza geldim normalde çok yapmıyodm spor 🤣 ama sanki etim bi yumuşadı ihtiyacım var daha kilolar gittikçe cıvıyacak sanırm o yüzden sıkı tutmam lazmmm
Yarın tartı günü kaslarını çok zorlama şişer hafif spor yap bence leslie gibi

Ay bu 2 gün gaza geldim normalde çok yapmıyodm spor 🤣 ama sanki etim bi yumuşadı ihtiyacım var daha kilolar gittikçe cıvıyacak sanırm o yüzden sıkı tutmam lazmmm
Yarın tartı günü kaslarını çok zorlama şişer hafif spor yap bence leslie gibi
Evet evet o civima çok güzel😅gidin artık diyor insan😅 yaptım bile🙈 bende ödem yapmıyor galiba spor ya da sporsuz günüm olmuyor pek,ondan fark etmemiş de olabilirim😅

Cherry Mom Cherry Mom dunki sahurda iki cevizin vardı yazmayı unutmuşum bugün sahurda yine iki ceviz kırarken aklıma geldi🙈😅 bir de 10 dk bölgesel vardı puanlamaya unutmazsan eklersin unutursan canın sağ olsun🥰🥰

Canım Allah kolaylık versin valla. İşin zor biraz. İnşallah normale döner tez zamanda 🙏 be işe de geçmiş olsun. Benim oğlumun da çok tıkanırdı burnu. 4 yaşını geçti hala tıkanıyor 🤷‍♀️
Sagol canim. Oy insallah tikanmasin su burunlari, nefes kontrol cihazi var yataginda gerci ama yine de insan uyumakta zorlaniyor. Sen cok iyi anlarsin canim

Sagol canim. Insallah yarina su artim gitmis olursa iyi hissedecegim 😉

Offf🤩🤩gözüm gönlüm şenlendi sağ olasın🤗afiyet olsun

Bı daha olmasin:p:p:KK68::KK70:

Rabbim kolaylastirsin, belki diyet mantigiyla baksan bu kadar iradi olamayacaktin ama işin içine sağlık girince süreci kisaltmis oldun.Sen fit olduğunda bebisinin de sıkıntısı kalmayacak inşallah🤗
Bir de insan her şeye alışıyor, yedikten sonra hepsi tokluk hissi oluşturuyor,aç olan gözümüz🙈🤭en azından benim için öyle😂😂

Cook haklisin canim. Gercekten aslinda ac olan gozumuz, benim de ayni tabiki. 🤪

Ortim lütfen bu gün çok dikkat et
Akşamı erken kapat
O hamburgere de ceza kesecem ama spor yapamıyorsun
Spor yapınca agrım artıyor canım ama çok üst bedenime yüklenmeyen sporlar yapmaya çalışıyorum. Dün engin kırbaç yaptım baya terletti ama çok zorlamadan yaptım bugünde yapıcam inşAllah 😘

Ben ve depresyonum geldik 🥺
Bu hafta çok az gidecek 1 haftam çöp oldu resmen çok kötü hissediyorum 😔
Bende nerde kaldı bizim kız diyordum 🤣🤣
Canım bu hafta hafta sonu kaçamak vardı
Hafta içinde de 2 gün kayınvalidede kaldın galiba bunlar düzeni bozar biraz eksi bile gelmen iyi birşey üzülme haftaya üstüne koyarsın ✌️

Back
X