Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cook haklisin canim. Gercekten aslinda ac olan gozumuz, benim de ayni tabiki. 🤪
Misal miden tıka basa ama gozum daha ne yedik ki diyor😂😂
Spor yapınca agrım artıyor canım ama çok üst bedenime yüklenmeyen sporlar yapmaya çalışıyorum. Dün engin kırbaç yaptım baya terletti ama çok zorlamadan yaptım bugünde yapıcam inşAllah 😘
Engin kırbaç🥰🥰
Ben ve depresyonum geldik 🥺
Bu hafta çok az gidecek 1 haftam çöp oldu resmen çok kötü hissediyorum 😔
Nerde kaldılar demiştim ben de🙈😅
Hayırlı olsun kaptanım 😍

Valla bilmiyorm sabahtan beri gelen giden çok az takım firarda 😂
İyi saatte olsunlar🙈🙈
At at suskuncum bana öyle eğitimler lazım.
Tamamdır balım🥰
ben de irade terbiyesi diye kitap sipariş ettim bakalım inşallah faydası olur

S Suskunhanim burda senin mesajının alıntısı olması lazımdı :-)
Okudum canım, Cemil Meric'in kitap hakkındaki bı yorumunu görünce🙈 o da güzel sürekli el altında tutmak lazım ama belli şeyleri iturtana kadar

@SanSebastianCheesecake ben bu 100 gün şeysinden vazgeçtim. Ben ne zaman bişeylere karar versem bişeyler oluyor 30 hard da da bişey olmuştu şimdi de çocuklar hasta :KK70:
Ay Allah'ım anka hard hurd apa Mapa gitme nolur En Büyük KK hamuru tatlıyı kes birazda spor yap gidecek o kilolar 🤣 vücut seni görünce gardını alıyordur kesin millet koruyun kendinizi anka bu hafta hard la geliyor bize :rapci::KK48:

Misal miden tıka basa ama gozum daha ne yedik ki diyor😂😂

Engin kırbaç🥰🥰

Nerde kaldılar demiştim ben de🙈😅

İyi saatte olsunlar🙈🙈

Tamamdır balım🥰

Okudum canım, Cemil Meric'in kitap hakkındaki bı yorumunu görünce🙈 o da güzel sürekli el altında tutmak lazım ama belli şeyleri iturtana kadar
Aynen oyle canim 🤪
Bugun ekmek yapacagim karabugday unubdan. Sabahki yumurtasiz krep cok fenaydi hiic sevmedim.

@birsevgi yine bir düzen oturtamadık
@KumsalveDeniz kayınvalide gelecek demiştin ama bu durum en azından menü yazmana engel olmamalı bir misafirde durum böyle ise çok daha mühim özel günlerde listede olduğunda sana güvenenilecek miyiz canım 👀 aksi bir durum var ise bilemiyorum tabi umarım iyisindir dönersen sevinirim ✌️

Kızlar menü listesi bu hafta fiyasko haberiniz olsun hasta olanların çok üstüne gitmedim ama istikrarlı yazmayanları artık geri almaksızın Reyyandan çıkrtmasını isteyeceğim lütfen takıma biraz saygı menüde yazmayacaksak ne yapacağız ki.
Haklisin kaptancim. Insallah haftaya o bir carpim da olmayacak. Emege saygimiz sonsuz.

Allah razı olsun canim benim 🥰💞
Hedef 67 insallah gorecegim o gunleri de 🏃🏻‍♀️ hepimiz ideal kilolarimizi göreceğiz insallah 💞🤗
Waaw baskangic kilona baktim da cok guzel kilolar vermissin masallah canim sana 🧿 insallah yakinda hedef kilonu da goreceksin

Süper menü orticim Hoppa

Etiketle ilgili bişey daha söyleyeyim hemeeen :) Pazartesi çarşamba zorunlu, cumartesi serbest katılım spor günleri ya. Onları not edebilmesi için spor listesindeki spordan birini yaptıysan (mesela 10000 adım spor 1di yanlış hatırlamıyorsam). @SanSebastianCheesecake ide etiketlemeyi unutma :KK66:
Aaaa çok iyi oldu söylediğin benim şu anki tek sorum her gün düzenli yürüyüşe çıkmak 10 bin adımı gün içinde oradan oraya yürüme şeklinde değilde spor olarak parka gidip tempolu yürüyorum

Back
X