Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hu huuuuuu ummhnisa ummhnisa S Suskunhanim :KK71: :KK71: :KK71:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 718. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ

spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6.TAKIM) ==> % 1.134
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9.TAKIM) ==> % 1.063
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.TAKIM) ==> %0.945
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. ummhnisa ummhnisa ==> %2.800==>5.TAKIM :nazar:

2. S Suskunhanim ==> % 2.149 ==>5.TAKIM :nazar:

3. Jasminium84==> % 1.859==>9.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

afrasyab08 ==> %-2.640==> 13. TAKIM
Ayy çok sevindim 🤩🤩
S Suskunhanim ummhnisa ummhnisa kızlar efsanesiniz tebrikler 😍😍
Mezun oldum olalı ipin ucunu kaçırdığımın ertesi günü detox yaptım ve çok korktum biliyomsun acaba böyle kendime zarar mı veriyorum dedim. Hiç sağlıklı değil kesinlikle. Bazı acil şehir değişiklikleri oldu, ev taşıma derken birde ofis taşıma oldu. Tam düzeni kurdum derken kına geceleri başladı😂 ama bugün arkadaşlarıma çok net belirttim yeter artık dedim nikaha şurda 2 hafta kalmış siz beni yoldan çıkarıyorsunuz yazıktır ben ne hale düşüyorum kilo vermek için?🙄 regl de olcam 2 güne kdr onun da şişkinliği var şuan + ödem var ama bence 1 haftalık diyetle yola gelirim ben😂
Canım merhaba. Baya bir yoğunluğun var kolay gelsin. Tatlı yorgunluklar diyelim 🤗
Kilolar yeni gittiğinde gelmek için yol gözlüyorlar 🤭 kontrolu olman çok iyi. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bir ömür huzur nasip etsin 😍
Selam herkeseeeee herkesi tebrik ederim bu arada🤗 şimdi konuya gelecek olursak ben izine ayrılalı bir hafta oldu ama o kadar kötü bir hafta geçirdim ki size anlatamam😕hem psikolojik olarak hem yeme atakları olarak sürekli ağladığım bir hafta geçirdim😑😑bugün tartılayım dedim ve tartıda 3.5 kg artı gördüm bu benim moralimi daha da kötü etkiledi yine yemeye abandım😢hala daha kendime gelebilmiş değilim ama şu yeme olayını tekrardan düzene sokmam gerektiğini anladım. Annemler de bugün geldiler onlara da kötü gözükmemek için kendimi toparlamam gerektiğini düşünüyorum her yönden.izindeyim ben ama kaptanım eğer uygunsa yarından itibaren menü ve spor listesine katılmak istiyorum😐 Cherry Mom Cherry Mom
Kuzu niye darlandın öyle. Rabbim gönül ferahlığı versin. Dönmekle çok iyi yaptın. 1 haftada gelen kilo hemencecik gider hiç sıkma canını. Bak ne güzel 3 kiloyla hemen almışsın tedbirini. Koruma böyle bir şey zaten. Artış görünce hemen sıkacağız ipleri. Yerleşecek inşallah kilomuz. Sen iyi ol yeter ki 😍

Ayy çok sevindim 🤩🤩
S Suskunhanim ummhnisa ummhnisa kızlar efsanesiniz tebrikler 😍😍

Canım merhaba. Baya bir yoğunluğun var kolay gelsin. Tatlı yorgunluklar diyelim 🤗
Kilolar yeni gittiğinde gelmek için yol gözlüyorlar 🤭 kontrolu olman çok iyi. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bir ömür huzur nasip etsin 😍

Kuzu niye darlandın öyle. Rabbim gönül ferahlığı versin. Dönmekle çok iyi yaptın. 1 haftada gelen kilo hemencecik gider hiç sıkma canını. Bak ne güzel 3 kiloyla hemen almışsın tedbirini. Koruma böyle bir şey zaten. Artış görünce hemen sıkacağız ipleri. Yerleşecek inşallah kilomuz. Sen iyi ol yeter ki 😍
Çok teşekkür ederim buraya dönme amacım zaten burda sizin moral motivasyonunuza ihtiyacımın olması onu farkettim hemen toparlanmak istiyorum vücudum ve midem de bu kararda😍😍😘

canım ortaklık gibi ama 5 kişilik gruplar halinde yarışıcaz en iyi ortalamayı yapan grup kazanıcak kurallar aynı :) :KK19:
Tamamdır canım benim ben haftaya bildirim yaparken o zaman bugün ki kilomu da bildiririm tartı fotosu yok bugün için ama sıkıntı olur mu bi de bugün de yemeye abandığım için bugünden daha fazla çıkarım muhtemelen😕

Tamamdır canım benim ben haftaya bildirim yaparken o zaman bugün ki kilomu da bildiririm tartı fotosu yok bugün için ama sıkıntı olur mu bi de bugün de yemeye abandığım için bugünden daha fazla çıkarım muhtemelen😕
sorun değil canım ne zaman istersen o zaman eklersin kilonu yazsan da olur başlangıç için illa foto gerek yok izindesin zaten :KK36:

Benim hic bu kadar yavas olmamisti kilo vermen. Inan sasiriyorum kendi bunyeme.

Dedigin gibi canim Ebru salliyi bile zorlamissa vay halimize 😁
Himm bir gafta da Ebru salli yapalim S Suskunhanim 😉
Aboo onu sollayan bize neler yapmaz😭😭 bunun için etkili 3 hareket belirleyip gün içinde her fırsatta yapsak mi acana? belmayne belmayne
Himm senin 4 mu olacak. Ay bacaklarimda hal kalmadi inan 🤪
Daha yapamadım🤭ödev yeni bitti, şimdi çocukları uyutmam gerekiyor ama yarın misafirim var,tatil geç yatsalar nolur ki😂😂
Hangi videoyu yapıyorsunuz yaaa. Ağzımızı sulandırdınız valla 😂😂
Canım derya atmış sağ olsun, 8 dk sadece deyip ders aralarında yapmalısın mutlaka, zumbada çok terlerim ama alnım falan terlemez sabah bunda yüzüm bile terledi🤭😂😂 yarışı kizistiralim derim yarından itibaren hatta isterseniz bugün de katılın.Hatta spor sayısına ek olarak Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak tablomuza bunu da işleyebilir hatta bizimle o da yapabilir🤩🤩🤩ne dersin kuşum Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
oy oy oyy masallah canlar sizeee ummhnisa ummhnisa S Suskunhanim :halay:
💜💜💜🤩💜🤩
ummhnisa ummhnisa S Suskunhanim kızlar tebrik ederim 😍😍😍😍😍
Takımımıda tebrik ederim 3.cü olmuşuz 😍
🤩💜🤩💜🤩💜🤩💜
ummhnisa ummhnisa S Suskunhanim naptınız siz öyle kıııızzz :rolleyes: maşallah maşallahhhh... tebrik ederim😍
🤩💜🤩💜🤩💜🤩
Kizllaarr tebrik ederim 3. Olmusuz :rolleyes:@ummhnisa ve S Suskunhanim ikinizi de ayrıca tebrik ederim:halay::halay::halay:
🤩💜🤩💜🤩💜
Ay nazar edicim kendime🙈 Cherry Mom Cherry Mom spor tablosunu da açıkla da birinciliklere doyamiyayim😂😂
Kuzu bugün 10000 adım 1000 zıp yaptım çok yoruldum. Hafta sonu da ders çalışacağım. Sporun akıbeti ne olur bilmiyorum. Ama pazartesinden itibaren olabilir 🙃
Gel gel yaeincok geç bugünden basla🤩🤩

Nikinik Nikinik tartimi kaldırdım bazaya🙈 üstümü değiştirirken mutlaka tartilirken düşünün gerisini(her zamanda değiştiriyorum) dışarı çıktıklarını da sayarsaniz on en az🙈 kaldırdım bakalım dayanabilecek miyim🙈🙈 pazartesi çıkarırım bı bir de cuma

Aboo onu sollayan bize neler yapmaz😭😭 bunun için etkili 3 hareket belirleyip gün içinde her fırsatta yapsak mi acana? belmayne belmayne

Daha yapamadım🤭ödev yeni bitti, şimdi çocukları uyutmam gerekiyor ama yarın misafirim var,tatil geç yatsalar nolur ki😂😂

Canım derya atmış sağ olsun, 8 dk sadece deyip ders aralarında yapmalısın mutlaka, zumbada çok terlerim ama alnım falan terlemez sabah bunda yüzüm bile terledi🤭😂😂 yarışı kizistiralim derim yarından itibaren hatta isterseniz bugün de katılın.Hatta spor sayısına ek olarak Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak tablomuza bunu da işleyebilir hatta bizimle o da yapabilir🤩🤩🤩ne dersin kuşum Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

💜💜💜🤩💜🤩

🤩💜🤩💜🤩💜🤩💜

🤩💜🤩💜🤩💜🤩

🤩💜🤩💜🤩💜

Ay nazar edicim kendime🙈 Cherry Mom Cherry Mom spor tablosunu da açıkla da birinciliklere doyamiyayim😂😂

Gel gel yaeincok geç bugünden basla🤩🤩
canım bu hafta çok yapamadık spor sanki :) ben de tutmadım valla.Pazartesiye kadar plan yapalım ona göre tutayım ben :KK54:

canım bu hafta çok yapamadık spor sanki :) ben de tutmadım valla.Pazartesiye kadar plan yapalım ona göre tutayım ben :KK54:
Aaaa her menüde etiketledim ama ben seni😅hiç de fark etmedim🤭 10000 imi de attım hep bugün de hatta🤭

Nikinik Nikinik tartimi kaldırdım bazaya🙈 üstümü değiştirirken mutlaka tartilirken düşünün gerisini(her zamanda değiştiriyorum) dışarı çıktıklarını da sayarsaniz on en az🙈 kaldırdım bakalım dayanabilecek miyim🙈🙈 pazartesi çıkarırım bı bir de cuma
En iyisini yapmissin canim ise yariyor kesinlikle 🤩 ben usendigimden hic alip tartılmamıştım :KK70:

Back
X