Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aramızda 10 yaş olduğuna inanamıyorum, kendimden küçük birine "aaa aramızda 10 yaş var" diyecek yaşa ne zaman geldim ben :KK70: :KK70: :KK70:
Aman deme zaten burda öyle güzel bağlar var öyle güzel muhabbetler var ki birbirimize hitap şekillerimizden kaç yaşında olduğumuzu bile çıkaramıyoruz çıkarmayalım da😂😂ama ben kendimi baya belli ettim herhal🤣🤣

Aman deme zaten burda öyle güzel bağlar var öyle güzel muhabbetler var ki birbirimize hitap şekillerimizden kaç yaşında olduğumuzu bile çıkaramıyoruz çıkarmayalım da😂😂ama ben kendimi baya belli ettim herhal🤣🤣
Ben senin yaşını artık asla unutamam ki yaa zihnime kazındı :KK70: Hatta gece gece öyle kötü bir espri geldi ki aklıma bunu söyledikten sonra daha senin yaşını unutmam imkansız olacak.

yarı mühendisken 22 yaşındaysan tam mühendis olunca 44 mü olucan :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu kötü esprimi de buraya bıraktım artık siz naparsınız bilemem :KK71:

Bugunku menum
08:30- 2 dilim ekmek, 15 zeytin.
12:00- 3 yk karabugday haslama, 150 gr biftek.
15:00- 1 kase kizarmis patates, 1 kase haslanmis kirmizi pancar. 3 tane salatalik tursusu. 3 kucuk bitter cikolata.

Su:3,5lt
Spor: 24 dk tabata (3X8dakika engin kirbac) : 120 puan
S Suskunhanim Cherry Mom Cherry Mom @Mathilda03 @SanSebastianCheesecake
Ah canım o kadar şey yasak ki sana ne diyeceğimi bilemiyorum, çikolatalar küçüktü değil mi :confused: sporun cok iyi
19 mart
Öğle
1 kase kısır
2 küçük kurabiye

Akşam
4 çatal kıymalı makarna

Ara
8 10 tane fıstık
1 bardak kola

Su: 1lt olmadı
Spor yok

Cherry Mom Cherry Mom belmayne belmayne
Cnm ara akşamdan sonra saat kaçta oldu, su da az birbirimizi uyaralım mi gün içinde Su icin, ben de az iciyorum ya.

Şimdi Esracım reglim gecikti valla açık seçik yazıcam biraz utansamda. Korunuyorduk ama bi gün tedirgin olduk o gün ertesi gün hapı kullandım. Ama hep tedbirliydik biraz endişeliyim. Sürekli regl oldum diye kontrol ediyorum. Bazen regl olacakmışım gibi bi hassasiyet hissediyorum kasıklarımda. Vucudumda şişlik hissediyorum göğüslerim fln regl olucak gibi hassaslaştı. Test almaya da korkuyorum ya pozitif çıkarsa. :KK17:
Canım benim adet belirtilerimle hamilelik belirtilerim aynı😂😂 o yüzden uzun süre her adetten önce bir korku yaşadım. Bir de ertesigün hapı zaten ağır bir hamilelik geçiriyormuşsun gibi hissettiriyor. 🤷‍♀️ Hakkında hayırlısı olsun canım.
:KK19:5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI :KK19:
(19- 26 Mart )

• Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

1. Grup
muhursuzpusula muhursuzpusula @SanSebastianCheesecake S Suskunhanim @Mathildablue yarimuhendis yarimuhendis

2. Grup
@Namaria belmayne belmayne hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos

3. Grup
@L O L KumsalveDeniz KumsalveDeniz Deniz ve Kum Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol @Mathilda03 M monarosaa

4. Grup
Arc-en-ciel Arc-en-ciel @whitetea Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet C Cagrihilal1

DİPNOT:

• Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Gruplarda aktif üyeler yer alır.
  • Grup tablosu haftalıktır.

Canlar grup bilincinin oturması ve grubu sahiplenme açısından her grup ismini kendi arasında kararlaştırıp beni etiketleyerek bildirsin lütfen ona göre düzenleme yapacağım isimleri :KK36: Hadi bakalım hayırlı mübarek olsuuuun deneme haftası olacak bu hafta sonuca ve duruma göre düzenlemeler yapacağız Cherry Mom Cherry Mom kaptanımızla:KK19:
Ayy ay çok heyecanılı. Fena gaza geldim. Tam da regl haftası ama elimden geleni yapacağım inşallah. 😍🙏
belmayne belmayne hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos canlar biz bu hafta beraberiz hadi bakalım :KK19: grup ismimiz ne olsun?
benim aklımda komik tatlış bi kaç isim var 'fit olmaya yeminliler' ya da 'kilo ile mücadele grubu' gibi :halay:
siz ne dersiniz dönüşleri bekliyorum :KK36:
Kuzu yeni gördüm herkes yatmış sanırım. İlk isim güzelmiş. Kısaca yeminlilier deriz.🤭 Yemini bozana su orucu cezası keseriz 😂😂
hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos

🎯13 MART- 19 MART HEDEF SONUÇ TABLOSU🎯

:spor::spor::spor:
Hedefini tutturamayan arkadaşlar Cumartesi serbest katılımlı olan spor günümüz sizin için artık zorunlu.
Arc-en-ciel Arc-en-ciel
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
@Mathilda03
Anka Anka
@whitetea
Amor-a Amor-a
@karabiber1
M monarosaa

:spor::spor::spor:

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
@umhnisa​
75​
74.5​
🏆
80.5​
79.9​
🏆
65​
64.5​
🏆
65.6​
65​
🏆
79​
78​
🏆
68.8​
68.2​
👿
74.4​
73.75​
👿
55.85​
55.55​
🏆
63.6​
63.4​
🏆
72.5​
70.5​
👿
64.9​
64.4​
👿
65.3​
63.5​
👿
71.8​
69.9​
👿
87.05​
85.8​
🏆
89.7​
88.4​
👿
54.3​
54​
👿
@karabiber1​
75.2​
72.8​
👿
70.2​
69.5​
🏆
77​
76.4​
🏆
62.2​
60.7​
🏆
95​
90​
👿
ummhnisa ummhnisa ve Deniz ve Kum Deniz ve Kum nicklerinizi yanlış yazmışım :))

Ben kendim için değilde oğlumda zorlanıyorum 10 yaşında 49 kilo oldu korktum dahada alacak diye yemek yemeyi çok seviyor, diyetisyene onunla gidiyorum sebze sevmiyor ona köfte hazırlıyorum bozmasın diye, yoksa ben daha çok pasta hamurişi yaparım ama o yemesin canı çekmesin diye arada yaptım yoksa kendim için kendimi tutarım, aslında bu kadar istikrarlı değildim ben bu sayfa beni çok mutlu etti herkez birbirinden harika, ve uyum okadar güzel ki, bu arada oğlum 46.7 oldu artık göbeğinde gitti, ona daha az verdiriyoruz ilerde çok kilolu çocuk, olmasını istemiyorum çünkü gençlikte vermesi daha zor alırsa
Erken hareket edip oglunu diyetisyene goturmekte cok iyi yapmissin canim 👍 tabiki simdi dikkat etmek daha kolay olur

S Suskunhanim @Mathildablue muhursuzpusula muhursuzpusula ben de kısaltıp "fit ve özgür" diyorum canlar iyi geceler :KK200:
Benim için uygundur🥰
Bunları gizliden konuşalım rakiplere bilgi sızdırmayın :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
😂😂😂
Menün güzelmis takım arkadaşım bitek puding bozmuş o da sporlar cok iyi dengelemistir 😊
Evet kahveyi kahvaltıda cay niyetine iciyorum😄 zararlımı acebaa
Yok zararını bilmem ben kahvenin tadını yalnız sevdiğim için sordum😂bir de kahveyi heme sabah suyun üzerine içinde WC ye çıkarıyor bende de o dan dedim🤭kahvaltıda içince sonuç aynı mi bilmem
Ayy sonunda bitirdim gecmis okumayı. Neler dönmüş neler, gruplar kurulmuş. 4 grup üyeleri huuu, uyudu herkes değil mi. Ben de yatacagim birazdan menumu yaziyorum hemen.
Bizim oglan gözünü fena carpmis okulda onunla ilgileniyorduk.
Geçmiş olsun canım,nasıl şimdi yavru?

19.03.2021

Sabah 11:00

Bugün kahvaltıda ödül verdim kendime cıs var yazmiyim ama var olduğunu bilin :))

Ara
1 sade türk kahvesi

Akşam 18:00
1 tabak yoğurtlu haşlama karnabahar (nane,karabiber,pulbiber)
1 kaşık makarna
1 kase salata

Su
1,8

Spor
8300 adım (83 puan)

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @SanSebastianCheesecake yarimuhendis yarimuhendis @Mathildablue S Suskunhanim
Canım visa olsa bile yazılmasında yanayım, yazarken rahatsız ol ki bir daha yeme😂ben bı on yıl dahaa puding yemem 🤭😂 bir de madden çiş var biri sana ceza vermeden sporla dengele🙈 grubun en yaşlısı benim galiba🤭sana şu mübarek vakitte bir ceza verem mii😂😂tablodan istediğin bir sporu yap, artık Ağa'nın eli tutulmaz bir mi yaparsın iki mi orasını sen bilirsin😂ya da gel sen bugün iki tane tabata yap bizimkinden😂😂

Canım merhaba. Baya bir yoğunluğun var kolay gelsin. Tatlı yorgunluklar diyelim 🤗
Kilolar yeni gittiğinde gelmek için yol gözlüyorlar 🤭 kontrolu olman çok iyi. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bir ömür huzur nasip etsin 😍
Amin canımmm Amin.. Çok teşekkürler 🤗

Back
X