Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy sonunda bitirdim gecmis okumayı. Neler dönmüş neler, gruplar kurulmuş. 4 grup üyeleri huuu, uyudu herkes değil mi. Ben de yatacagim birazdan menumu yaziyorum hemen.
Bizim oglan gözünü fena carpmis okulda onunla ilgileniyorduk.
Gecmis olsun canim iyi mi simdi oglusun

Kızlar uzun zamandır bu saate kalkmamistim,kızım yeni uyudi.Ben kaçayım sabah erken kalkacagim inşallah🤗🤗Hayırlı geceler🥰🥰 grup ismi ne seçerseniz de kabulum🤭yarın çok fırsatım olmayabilir misafirdwn önce bı posta tabata yapicimm DeryaOnDiet DeryaOnDiet duymasın🤪
Hayırlı geceler🥰🥰
😉 baya gec iyumus canim kizin. Benimkide erkendenuyandi. 6dan oncekalktik

Ayy sonunda bitirdim gecmis okumayı. Neler dönmüş neler, gruplar kurulmuş. 4 grup üyeleri huuu, uyudu herkes değil mi. Ben de yatacagim birazdan menumu yaziyorum hemen.
Bizim oglan gözünü fena carpmis okulda onunla ilgileniyorduk.
Cok gecmis olsun canim. Insallah cabucak gecsin

Gunaydin arkadaslar huzurlu gunler 💞🥰
Canlar grup isimleri belli olduysa bekliyorum gece baya konusulmus kararlarinizi bildirirseniz bugün duzenleyim 🌺💞

Sevgili yemindaslarim 🤣 fit olmaya yeminliler isminde hemfikir isek bir gorev dagilimi yapalim ornegin birimiz sporu durtsun iki kisi menuleri kontrol etsin yeminini bozana cezayi kessin 🤣
belmayne belmayne azaydidem azaydidem canlar siz yazdiniz gece hawar hawar @olvidos kuzular siz de dönüş yaparsaniz baslayak diger gruplar ozellere gecti hareket zamani 🙃🤣

Günaydın canlardır
İp var aslında bu da olabilir. En az sayı olarak kaç yapmak lazım ipte?
Valla 1000 zıplayınca hissediyorum zaten yağların yakıldığını kasiniyosun resmen
:KK19:5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI :KK19: (19- 26 Mart )
  • Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:
1. Grup
muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue Mathildablue yarimuhendis yarimuhendis
2. Grup
Namaria Namaria belmayne belmayne hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos
3. Grup
Begonya2 Begonya2 KumsalveDeniz KumsalveDeniz Deniz ve Kum Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 Mathilda03 M monarosaa
4. Grup
Arc-en-ciel Arc-en-ciel @whitetea Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet C Cagrihilal1
DİPNOT:

• Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Gruplarda aktif üyeler yer alır.
  • Grup tablosu haftalıktır.
Canlar grup bilincinin oturması ve grubu sahiplenme açısından her grup ismini kendi arasında kararlaştırıp beni etiketleyerek bildirsin lütfen ona göre düzenleme yapacağım isimleri :KK36: Hadi bakalım hayırlı mübarek olsuuuun deneme haftası olacak bu hafta sonuca ve duruma göre düzenlemeler yapacağız Cherry Mom Cherry Mom kaptanımızla:KK19:
Harika bi fikir olmuş cnn böylelikle biraz daha sıkı tutarız
KumsalveDeniz KumsalveDeniz Mathilda03 Mathilda03 M monarosaa Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Deniz ve Kum Deniz ve Kum
Kızlaaaaaaaaaaaaaarr :rolleyes:
Hadiii söz verelim birbirimize bu hafta kaçamak yok yarından itibaren full dikkat ediyoruz bu hafta 1.ci oluyoruz :rolleyes:
Varmısınııızzzzz :KK71::KK71::KK71::KK71:
Valla ben varımda dün annemde biraz kaçırdım açıkçası
🎯13 MART- 19 MART HEDEF SONUÇ TABLOSU🎯
:spor::spor::spor:
Hedefini tutturamayan arkadaşlar Cumartesi serbest katılımlı olan spor günümüz sizin için artık zorunlu.
Arc-en-ciel Arc-en-ciel
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
azaydidem azaydidem
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03 Mathilda03
Anka Anka
@whitetea
Amor-a Amor-a
@karabiber1
M monarosaa
:spor::spor::spor:
5.TAKIM ÜYELERİ