Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim ben aksam okuyum bi tane ayrica ayet de okucam Nikinik Nikinik kuzum 💞🥰
İnsallah gönlüne göre hayirlisi olur 🤲🏻🌺 ozledik valla yoklugun belli oluyor 🤗
Sagol canim 🤗 az kaldi insallah. Gruplar falan da kurulmus ortalik kizismis süper :rolleyes: :rolleyes: gelmek icin sabırsızlanıyorum

:KK19:5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI :KK19:
(19- 26 Mart )

• Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

Fit ve Özgür Grubu

muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue Mathildablue yarimuhendis yarimuhendis

Fit Olmaya Yeminliler Grubu

Namaria Namaria belmayne belmayne hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos

Çılgın Tosbağalar Yansın Yağlar Grubu

Begonya2 Begonya2 KumsalveDeniz KumsalveDeniz @karabiber01 Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 Mathilda03 M monarosaa

FitGirls Grubu

Arc-en-ciel Arc-en-ciel @whitetea Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet C Cagrihilal1

DİPNOT:

• Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Gruplarda aktif üyeler yer alır.
  • Grup tablosu haftalıktır.
Veee start verildi geleneksel 5. takim grup turnuvaları basladiiiii:KK31:
Herkese başarılar :nazar:🥰

Oooo maşallah canım harikasın adımlarını leslie ile de tamamlayabilirsin
Tamamladımm :confused: Biraz da squat vs yaparım tamamdır
Yarın kalkınca leslie yapcam kafaya koydum. Sabah yapmazsam akşam asla yapamıyorum üşeniyorum en güzeli sabah yapmak sanırım kahvaltıdan önce

:KK19:5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI :KK19:
(19- 26 Mart )

• Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

1. Grup
muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue Mathildablue yarimuhendis yarimuhendis

2. Grup
Namaria Namaria belmayne belmayne hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos

3. Grup
Begonya2 Begonya2 KumsalveDeniz KumsalveDeniz @karabiber01 Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 Mathilda03 M monarosaa

4. Grup
Arc-en-ciel Arc-en-ciel @whitetea Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet C Cagrihilal1

DİPNOT:

• Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Gruplarda aktif üyeler yer alır.
  • Grup tablosu haftalıktır.

Canlar grup bilincinin oturması ve grubu sahiplenme açısından her grup ismini kendi arasında kararlaştırıp beni etiketleyerek bildirsin lütfen ona göre düzenleme yapacağım isimleri :KK36: Hadi bakalım hayırlı mübarek olsuuuun deneme haftası olacak bu hafta sonuca ve duruma göre düzenlemeler yapacağız Cherry Mom Cherry Mom kaptanımızla:KK19:
Ben daha hazir degildim beni hemen katmasaydiniz ya bende bu 4. Grup nedir ne oluyor ne yapiyor bunlar anlamaya calisiyordum. Daha yol yorgunuyum kafam bir milyon du 2 milyon oldu 🙈🙈

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 75 🤦🏼‍♀️
HEDEF KİLONUZ: 61😊
MESLEGINIZ: ticaret
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 / 7yaş
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: psikolojik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok (migren hariç)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha sağlıklı , daha mutlu ve daha kaliteli bir hayat

1.sayfadaki kuralları okudum . Kabul ediyorum.

Back
X