Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoş buldum. 🤗 Ne harika bir nick bu :KK37: umarım hep beraber " Kendimiziniz en iyi hali olalım. " 😊

Hosgeldin canim. Pandemiyi firsata cevirip evde sporla hedefimize ulasalim😉
:KK22: pandeminin ilk yarısını resmen kendime ceza vermişim ... ne oldu anlamadan tartıda ki rakama ve aynada ki görüntüye inanamaz hale geldim. :olamaz: Zararın neresinden dönersek kâr diyerek başlıyorum . 😊 Pandeminin 2.yarısı dediğin gibi tamamen fırsat olacak .💪 Hep beraber pandemiden fit çıkalım:KK71:

Hoş buldum. 🤗 Ne harika bir nick bu :KK37: umarım hep beraber " Kendimiziniz en iyi hali olalım. " 😊

:KK22: pandeminin ilk yarısını resmen kendime ceza vermişim ... ne oldu anlamadan tartıda ki rakama ve aynada ki görüntüye inanamaz hale geldim. :olamaz: Zararın neresinden dönersek kâr diyerek başlıyorum . 😊 Pandeminin 2.yarısı dediğin gibi tamamen fırsat olacak .💪 Hep beraber pandemiden fit çıkalım:KK71:
insallah canim 👍

Fit olmaya yeminliler grubu huhuuhu😍😍
hawar hawar belmayne belmayne Namaria Namaria @olvidos
Ben 45 dk zumba ve 10 dk leslie mi yaptim simdi dusumu alıp bi yesil çay kapıcm sizler neler yaptiniz bakalim spor yapmadim diyeme ekstra ceza gelecek ona gore😉😂
Ben okadr yorgundum ki Genede gaza geldim basladim ve o kadar iyi geldiki kendime geldim gozüm acildi valla sporla😂

Çok teşekkür ederim canım bende zayıflamak ve kendimi iyileştirmek için üye olmuştum :KK5::KK6::KK60: inşallah hep beraber saglıkla ve mutlulukla çok fit kızlar olacağız ❤️

Fit olmaya yeminliler grubu huhuuhu😍😍
Ben 45 dk zumba ve 10 dk leslie mi yaptim simdi dusumu alıp bi yesil çay kapıcm sizler neler yaptiniz bakalim spor yapmadim diyeme ekstra ceza gelecek ona gore😉😂
Ben okadr yorgundum ki Genede gaza geldim basladim ve o kadar iyi geldiki kendime geldim gozüm acildi valla sporla😂
Fit olmaya nasıl yeminli olunuyor acaba 😂
Benim de yemin etmem lazım da... :KK70:

Bugün menüm
sabah türk kahvesi,3 hurma
öğlen kaşarlı kıymalı pide,salata ,ayran
ara türk kahvesi,2 parça bitter çoklıt
akşam maydanoz,yoğurt,maden suyu,limon karışımı :KK70:
2 lt su, bol yeşil çay
11.000 adım, 2 mil leslie
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam muhursuzpusula muhursuzpusula @yarimuhendis @Suskunhanim @Mathildablue
Kuzum valla öğlenki pide kalmamıştır bile valla sabah akşam yok zaten sporda süper ;) Cıs yapmamış gibi bence ;)
20 mart cumartesi
11.00
Tb lavaş üzerine pizza, salatalık
15.00
1 elma bir avuç kabak çekirdeği birazcık leblebi
19.00
Kaşarlı mantar sote ve 5 yk kaşığı bulgur
Su : 2.5lt
Spor : 40 dk yürüyüş ( 5100 adım) 51 p
Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mathildablue @Suskunhanim muhursuzpusula muhursuzpusula @Mehfam
Efsane geri döndü :KK200:

Merhaba ben de takıma katılabilirmiyim ?
Kk ya yeni üyeyim. Pandemi de 15kilo aldım 🤦🏼‍♀️
Kilom : 75
Hedef : 61
Boy : 1.62
Hoşgeldiniz aramıza
Mart
11:30 yarım simit

18:30 1 tavuk but

aralarda bol bol portakal elma yedim bitki çayı içtim.
spor yok maalesef çok hastayım :hasta:

@Just a perfect day DeryaOnDiet DeryaOnDiet @whitetea ummhnisa ummhnisa @Cagrihilal1 Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Kuzum biraz az geldi bana hastasın hemde biraz daha enerji için menüne bişeyler mi eklesen

20 Mart 2021
12.45

2 yumurtadan omlet
3 dilime yakın peynir
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos

14.30
Filtre kahve (1 çk h.yağlı)
1 muz
2 kuru kayısı
6 fıstık

17.00
1 kase mercimek çorbası

2 litre su
2 fincan yeşil çay
1000 zıplama
10.000 adım

Cherry Mom Cherry Mom
Canım menün güzel ama sporları daha da güzel
3 bucuk aylik ortim. Sevdm ben b tabatayi 3 seferde pilim bitiyor o ayri 😁
Oyy daha çok minkmiş rabbim bağışlasın
O tabatayı bende deniycem inşallah
Bugunku menum
09:00- 2dilim ekmek, 15 zeytin, 1yk kadar sebze ezmesi.
12:00- 1 kase patates kizartmasi, pirinc patlagi,3 kurabiye(badem unu, hbdistan cevizi unu ve yagiyla yaptim).
15:00- 16 tane sushi.

@Suskunhanim
Spor: 24dk tabata (8dkx3) : 120 puan

Cherry Mom Cherry Mom @Anka @Just a perfect day ummhnisa ummhnisa @whitetea
Canım gözüme fazla gelen şeyler var ama hem sporunla yakmışsındır hemde kendi menümdeki cıssları düşününce 🤭😄😄

Canim ben simdi cikacagim anca midem düzeldi menulerde sikinti yok sporu da ne yapsam yürüyüş yetmiyor nerden baslayim fit olmaya yeminliler 😂💞🌺
Canım geçmiş olsun. 🙏 Noldu ki midene. Önemli bişi yoktur inşallah 😘
FIT OLMAYA YEMINLILERRR

kizlarrrr bugun herkes sporu aksatmasin lutfennnnn sporlar yapilsin hatta ne zman yaparsaniz gun icinde hangi saat olursa olsun spora basliyorum yada sporumu yaptim smdi diyip bildirimlerr istiyorummm yapmayanida motive eder😍😉
Kuzu ben bugün yapamadım spor. Ama zaten 5 gündür 10000adım artı 1000 zıp yaptım. Kuyruk sokumumda bir ağrı var. Bugün dinlensin biraz vücudum. Yarından itibaren devam inşallah 🙏

Hoşgeldiniz aramıza

Kuzum biraz az geldi bana hastasın hemde biraz daha enerji için menüne bişeyler mi eklesen

Canım menün güzel ama sporları daha da güzel

Oyy daha çok minkmiş rabbim bağışlasın
O tabatayı bende deniycem inşallah

Canım gözüme fazla gelen şeyler var ama hem sporunla yakmışsındır hemde kendi menümdeki cıssları düşününce 🤭😄😄
Ck karbonhidrat oldu bugun. Yarindan itibaren dengwli diyetisyen menume devam 😉

Merhaba kızlar Namaria Namaria belmayne belmayne azaydidem azaydidem @olvidos bu gün beslenmem iyi olmasada adımlarım iyi birde biraz önce30 dk kardio yaptım

Bu video geçen hafta bunun 44 dakikalığını yaptım 3 gün bu günde yapacaktım ama halim. Yok diye 33 dakikalığını yaptım

Cok guzel bir spor canm. Bayiliyorum ben de body projecte motive edici konusmlari da cabasi 👍

Back
X