Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gece yatarken kilom 79.3 tü
Şimdi kilom 79.2
Uyurken kalkıp yemekmi yedim naptım ben niye böyle oldu en az 500 gr yakıyodm ben uyurken
Dün çok yoruldum ödem mi olduki
Aç gezdim yani bide dün tatlı bile yemedim
Çok büyük depresyona girmek üzereyim biri bana bunu açıklasın ödem iner o desin 🥺 Cherry Mom Cherry Mom kaptanım nerdesn ödem o de 🥺 ilk defa 100 gr gitti uyurken
Canm bence sen o baskulu kaldir artik bir yere. Ve sadce pazartesi cuma tartil. Biyle durduk yere canini SIkiyorsun. Sudan once sudan sonra, uyumadan once uyumadan sonra... belki yumurtlams zamanindir. Ve hergun ayni olmaz. Yedigin birsey vucudunda su tutmustur. Veya iyi uyuyamamissindir...

Kızlar günaydın🌺🌺🌺
Dün yoğun ve yorucu bir gündü, akşam yazacak dermanım kalmamıştı.Uyumak 12 yi buldu😔 kızım çok huysuz bugünlerde😔 her şeye ağlayıp sizlaniyor. Ruhsal olarak gerginim zaten,iyice tuz buber oluyor😔 dua edin bana olur mu😔
bizim enerjimiz onlara geçiyor zaten canım. Sen sakin mutluysan onlar da sakin mutlu. Ya halim oku inşirah süresi oku bol bol canım🤗🤗

Canm bence sen o baskulu kaldir artik bir yere. Ve sadce pazartesi cuma tartil. Biyle durduk yere canini SIkiyorsun. Sudan once sudan sonra, uyumadan once uyumadan sonra... belki yumurtlams zamanindir. Ve hergun ayni olmaz. Yedigin birsey vucudunda su tutmustur. Veya iyi uyuyamamissindir...
Gün içindeki tartıyı önemsemiyorum artk ama sabah böyle görünce üzüldüm canm ya :( dün doğru düzgün bişe yemedim çünkü
İnşaAllah ödemdir diyorm iner :(

Tamam canım, merhaba bu arada ben yaklaşık 1 ay önce katildim buraya :KK54:
Merhaba canim ismim Almıla 120 kilo ile basladim asirlardir yarismadayim 😂🌺 ben tasinma evresindeyken gelmissin canim ismen biliyorum insallah saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz 🥰

Canim menu dedigin gibi olmamis ama spor super yarinda menuyu duzeltirsen super olur😍

Minik bazlama sabah oldugu icin bisi diyemicem canim sporda harika 😍
Aynen canum iki uc lokmaydi zaten 🤗💞
Kuzum menun de sporun da harika biraz az geldi gözüme ama iyi hissediyosan aclik krizleri olmadiysa super 🌺💞🏃🏻‍♀️

Merhaba canim ismim Almıla 120 kilo ile basladim asirlardir yarismadayim 😂🌺 ben tasinma evresindeyken gelmissin canim ismen biliyorum insallah saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz 🥰
120 mi :KK57: maşaAllah diyorm maşaAllah maşaAllah 😍 79a kadar inmişsin harikasın 😍😍😍 41 kilo 😳😳 bidaha maşaAllah 😍😍😍😍😍
Senin kilonda olanlar genelde mide ameliyatını tercih ediyor,
Azim edip zayıflayan çok az görmüştüm

120 mi :KK57: maşaAllah diyorm maşaAllah maşaAllah 😍 79a kadar inmişsin harikasın 😍😍😍 41 kilo 😳😳 bidaha maşaAllah 😍😍😍😍😍
Senin kilonda olanlar genelde mide ameliyatını tercih ediyor,
Azim edip zayıflayan çok az görmüştüm
Allah razi olsun canim benim 💞😍 beni usun zaman sonra gorup ameliyat mi oldun diyenler de oldu 🤣 herşey inanmak ve harekete gecmekte bitiyor canim o kadar yanlis beslenme aliskanliklarim vardi ki simdi cok şükür elhamdülillah isin mantigini ogrendim🤲🏻💞

Allah razi olsun canim benim 💞😍 beni usun zaman sonra gorup ameliyat mi oldun diyenler de oldu 🤣 herşey inanmak ve harekete gecmekte bitiyor canim o kadar yanlis beslenme aliskanliklarim vardi ki simdi cok şükür elhamdülillah isin mantigini ogrendim🤲🏻💞
MaşaAllah ya 😍
Peki sarkma oldumu? Spor düzenli yaptın mı?

MaşaAllah ya 😍
Peki sarkma oldumu? Spor düzenli yaptın mı?
Haftanin en az 5 günü yaptim canim chloe cardio yoga pilates aklina ne gelirse 😍🤣
Kuzum sadece hafif kol bolgesinde sarkma var benim kollar çok yaganmisti simdi onun icin dumbell kol calisiyorum o kadar da olsun ya basarimin izleri 🙃💞

Haftanin en az 5 günü yaptim canim chloe cardio yoga pilates aklina ne gelirse 😍🤣
Kuzum sadece hafif kol bolgesinde sarkma var benim kollar çok yaganmisti simdi onun icin dumbell kol calisiyorum o kadar da olsun ya basarimin izleri 🙃💞
Tekrar maşaAllah ya 😍 tü tü tü nazar değmesin hedefine jet gibi ulaş inşaAllah 😍😍😍😍

Ya benim göbeğim sarkık 😞 normal doğum yaptığım halde buruş buruş kaldı 😞

Back
X