- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #401.541
Mutlaka bakıcam inşaAllahYouTube giriyorsun, Beyhan budak irade eğitimi yazıp izliyorsun şekerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlaka bakıcam inşaAllahYouTube giriyorsun, Beyhan budak irade eğitimi yazıp izliyorsun şekerim![]()
Oyle canimya, cok sagol.Günaydın kızlar
Sevindim canım iyi olmana
Ay ben de pek severim yumurtayıama genelde haşlama yiyorum. Gerçekten tok tutuyor.
@olvidos canım menü paylaşmamışsın. Ne alemdesin
Allah kolaylık versin canımzaten bizim enerjimiz hemen onlara geçtiği için hep öyle olur. Benim moralim kötüyken oğlum da çıldırır
ikiniz de iyi olun inşallah
Ya ben ilk seferde hasır halıda yaptı. Bir haftada iyileşti dirseklerimşimdi yumuşak bir şey koyuyorum dirseklerimin altına
Ya kuzu olur o kadar dalgalanma. Vücut bu sonuçta işleyen bir mekanizma. Bak ben cuma akşamı çayın yanında patlamış mısır yedim hala 200 gr artıdayımama gidecek yani. Bozma moralini
Canım çok geçmiş olsun. Çocuklar hastalanınca zor valla![]()
Ben sabah cardiomu yaptım bileeeee@balpamuk
@muhursuzpusulaHedef60kgolmak
yarimuhendis
Mathildablue
Pamukçuk sana Sinan canandan bahsetmiştim,irade nasıl güçlendirilir diye girersen o da çıkar ama bunu izle özellikle e mi?
Özgür ve fit kızlar hafta sonu diye rehavete kapılan olduysa diye sizi de etiketledim hadi spora yuklenelim bugün biraz![]()
Cok yoruldun, dinlen bugun canim.Bitti bulaşıklar şükür, ağrı kesici içtim duramadım ağrıdan resmen, duşumu aldm namazımı kıldım uyicam şimdi inşaAllah
Vay güzel isim, guzel anlam.
Mehfam farsça bi kelime canım. Ben farsça tutkunuyum da biraz
Anlamı da; ayın ışıkları, ışıltılar demek...![]()
Gunaydin ortimGünaydınlaaar
Insallah gecer canim, donemseldir, içini ferah tut.Kızlar günaydın
Dün yoğun ve yorucu bir gündü, akşam yazacak dermanım kalmamıştı.Uyumak 12 yi buldukızım çok huysuz bugünlerde
her şeye ağlayıp sizlaniyor. Ruhsal olarak gerginim zaten,iyice tuz buber oluyor
dua edin bana olur mu
![]()
Görmek istiyorum oraları, Polonya deyince acıların ülkesi geliyor aklıma, hep işgal, hep arada kalmış. Alman, Rus... bir de Auschwitz var tabiPolonyadayim canim. Ks biraz sert geciyor burda![]()
Evet su isini bir türlü toparlayamadım, hafta içi de hafta sonu da evde olmadığım zamanlar disarida wc kullanmamak için az iciyorum zaten, evde de unutuyorum.Spor da menu de ck iyi canim. Su sadece en azindan 2,5 lt filan olsa daha iyi olurmus.
Merhaba tekrardan, ne guzel ismin var, profil resminde de ejderhalarin annesi var, cok severdim kendisiniMerhaba canim ismim Almıla 120 kilo ile basladim asirlardir yarismadayimben tasinma evresindeyken gelmissin canim ismen biliyorum insallah saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz
![]()
Virüsler güçleniyor, ilaçlar uyarlaniyor, bünye adapte oluyor, hop virüs mutasyon geçiriyor. Hep aynı döngü, eski hastalıklar yok artik cüzzam, çiçek vs. Basit bir gribin bile bilmem kaç varyasyonu var.Benim kizm da ayni canim 2 haftadir agiz burun akiyor, oksuruk. Simdi daha kotusu 2 gundur bebise de gecti o da hasta. Grip olabilir ama galba baya kotu bir grip. Dikkat et ilaclarini al canim, salgin var.
Cok yoruldun, dinlen bugun canim.
Yerim ben onun tavsaniniEki Görüntüle 2805936 Bakın burda ne vaaar, minik bir salatalık canavarı![]()
Evet evet haftaya olsun. Nasil panik oldum nasil stres yaptim anlatamam bir gece de 5 kilo odem tuttum resmentamam canım seni haftaya dahil ederiz :)
Canım Hoşgeldin takımaEvet evet haftaya olsun. Nasil panik oldum nasil stres yaptim anlatamam bir gece de 5 kilo odem tuttum resmen![]()
Hb canim tesekkur ederim.Canım Hoşgeldin takıma![]()
Tesekkür ederim canımcanım lavaşlı pizza da gayet sağlıklı ve doyurucu olmuş, yürüyüş biraz daha olaydı süper olurdu
ooo canım tertemizama spor da olsaydı iyi olurdu
afiyet olsun canım, çeşitli bir menü olmuş, şehriye salatası ilk defa duydum ne konuluyor :)
Canım sende hoşgeldinTesekkür ederim canımİçinde arpa şehriye, havuç,soğan,zeytinyağı, maydonoz , yeşil soğan var
![]()
Aslında yapacaktım dün sonra misafir geldi yapamadım :d Pattisin miktarı gizliMenün gayet güzel olmuş tatlım böyle devam
Sporunu ilerleyen zamanda biraz daha arttıracağını düşünüyorum canım genel olaral gayet güzel ama pattisin miktarına da bağlı tabisi
Hoş geldin canım
Spora yarın tam dönüş yapıyorum canım![]()
Hosbuldum canımmCanım sende hoşgeldinyazmayı unuttum bu ara gelen çok takıma
Allah yardımcın olsun canımKızlar günaydın
Dün yoğun ve yorucu bir gündü, akşam yazacak dermanım kalmamıştı.Uyumak 12 yi buldukızım çok huysuz bugünlerde
her şeye ağlayıp sizlaniyor. Ruhsal olarak gerginim zaten,iyice tuz buber oluyor
dua edin bana olur mu
![]()
Helal olsun sana cok iyi kilo vermişsinMerhaba canim ismim Almıla 120 kilo ile basladim asirlardir yarismadayimben tasinma evresindeyken gelmissin canim ismen biliyorum insallah saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz
![]()
Günaydın canım sadece sırrını paylaşıyor kısmınaCanııımm bu iki sayfaya mı yazıcam