Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar❤️

Sevindim canım iyi olmana 🙏
Ay ben de pek severim yumurtayı 🤭 ama genelde haşlama yiyorum. Gerçekten tok tutuyor.

@olvidos canım menü paylaşmamışsın. Ne alemdesin

Allah kolaylık versin canım 😔 zaten bizim enerjimiz hemen onlara geçtiği için hep öyle olur. Benim moralim kötüyken oğlum da çıldırır🥴 ikiniz de iyi olun inşallah 🙏

Ya ben ilk seferde hasır halıda yaptı. Bir haftada iyileşti dirseklerim 😂😂 şimdi yumuşak bir şey koyuyorum dirseklerimin altına

Ya kuzu olur o kadar dalgalanma. Vücut bu sonuçta işleyen bir mekanizma. Bak ben cuma akşamı çayın yanında patlamış mısır yedim hala 200 gr artıdayım 🤷‍♀️ ama gidecek yani. Bozma moralini

Canım çok geçmiş olsun. Çocuklar hastalanınca zor valla 😔
Oyle canimya, cok sagol.

Bitti bulaşıklar şükür, ağrı kesici içtim duramadım ağrıdan resmen, duşumu aldm namazımı kıldım uyicam şimdi inşaAllah
Cok yoruldun, dinlen bugun canim.
:KK48:
Mehfam farsça bi kelime canım. Ben farsça tutkunuyum da biraz 🙈
Anlamı da; ayın ışıkları, ışıltılar demek... 💙
Vay güzel isim, guzel anlam.
Gunaydin ortim
Kızlar günaydın🌺🌺🌺
Dün yoğun ve yorucu bir gündü, akşam yazacak dermanım kalmamıştı.Uyumak 12 yi buldu😔 kızım çok huysuz bugünlerde😔 her şeye ağlayıp sizlaniyor. Ruhsal olarak gerginim zaten,iyice tuz buber oluyor😔 dua edin bana olur mu😔
Insallah gecer canim, donemseldir, içini ferah tut.
Polonyadayim canim. Ks biraz sert geciyor burda ☹️
Görmek istiyorum oraları, Polonya deyince acıların ülkesi geliyor aklıma, hep işgal, hep arada kalmış. Alman, Rus... bir de Auschwitz var tabi
Spor da menu de ck iyi canim. Su sadece en azindan 2,5 lt filan olsa daha iyi olurmus.
Evet su isini bir türlü toparlayamadım, hafta içi de hafta sonu da evde olmadığım zamanlar disarida wc kullanmamak için az iciyorum zaten, evde de unutuyorum.
Merhaba canim ismim Almıla 120 kilo ile basladim asirlardir yarismadayim 😂🌺 ben tasinma evresindeyken gelmissin canim ismen biliyorum insallah saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz 🥰
Merhaba tekrardan, ne guzel ismin var, profil resminde de ejderhalarin annesi var, cok severdim kendisini:KK15: 40 kg mu verdin, aman tanrım, büyük azim, tebrikler:KK52:
Benim kizm da ayni canim 2 haftadir agiz burun akiyor, oksuruk. Simdi daha kotusu 2 gundur bebise de gecti o da hasta. Grip olabilir ama galba baya kotu bir grip. Dikkat et ilaclarini al canim, salgin var.
Virüsler güçleniyor, ilaçlar uyarlaniyor, bünye adapte oluyor, hop virüs mutasyon geçiriyor. Hep aynı döngü, eski hastalıklar yok artik cüzzam, çiçek vs. Basit bir gribin bile bilmem kaç varyasyonu var.

canım lavaşlı pizza da gayet sağlıklı ve doyurucu olmuş, yürüyüş biraz daha olaydı süper olurdu :KK66:

ooo canım tertemiz :KK66: ama spor da olsaydı iyi olurdu :KK66:

afiyet olsun canım, çeşitli bir menü olmuş, şehriye salatası ilk defa duydum ne konuluyor :)
Tesekkür ederim canım 😊 İçinde arpa şehriye, havuç,soğan,zeytinyağı, maydonoz , yeşil soğan var 😊

Menün gayet güzel olmuş tatlım böyle devam🤩

Sporunu ilerleyen zamanda biraz daha arttıracağını düşünüyorum canım genel olaral gayet güzel ama pattisin miktarına da bağlı tabisi😂😂

Hoş geldin canım😍

Spora yarın tam dönüş yapıyorum canım🤣🤣
Aslında yapacaktım dün sonra misafir geldi yapamadım :d Pattisin miktarı gizli 😂 ya her zaman yemiyorum zaten öyle ödül mahiyetinde

Kızlar günaydın🌺🌺🌺
Dün yoğun ve yorucu bir gündü, akşam yazacak dermanım kalmamıştı.Uyumak 12 yi buldu😔 kızım çok huysuz bugünlerde😔 her şeye ağlayıp sizlaniyor. Ruhsal olarak gerginim zaten,iyice tuz buber oluyor😔 dua edin bana olur mu😔
Allah yardımcın olsun canım🙏

Merhaba canim ismim Almıla 120 kilo ile basladim asirlardir yarismadayim 😂🌺 ben tasinma evresindeyken gelmissin canim ismen biliyorum insallah saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz 🥰
Helal olsun sana cok iyi kilo vermişsin😍 nasıl diyeti sürdürülebilir yapıyosun merak ettim. Cünkü bende bi döngü var yani kıramıyorum. Kısım kilo al yazın ver :/

Back
X