- 23 Mart 2016
- 29.835
- 90.287
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #401.561
Günaydınnnnnn kızlar iyi pazarlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın güzelim Allah iç huzur versin dua edeceğimKızlar günaydın
Dün yoğun ve yorucu bir gündü, akşam yazacak dermanım kalmamıştı.Uyumak 12 yi buldukızım çok huysuz bugünlerde
her şeye ağlayıp sizlaniyor. Ruhsal olarak gerginim zaten,iyice tuz buber oluyor
dua edin bana olur mu
![]()
@Mehfam menü yazarken ismini hatırlamaya çalışıyorm
Merhum muydu
Meftun muydusonra deneye deneye mehfam çıktı profil fotodan buldum
Geçmiş olsun canım
seninle Ortakken sen 44 dk olanımı göndermiştin ya canım onu ararken bunu yapayım dedim sen bu iii çözmüşsün güzel videolar buluyorsunCok guzel bir spor canm. Bayiliyorum ben de body projecte motive edici konusmlari da cabasi![]()
Bu günden itibaren toparlıyorum tekrarCanım sporun muhteşem. Ay kıskandım resmen
Tatlıyı ölçülü ve erken Yemen iyi olmuş. Yarından itibaren cıssız devam edelim olur mu![]()
Alerji gibi birşey demek kiCanim yumurtayi tavada yaptigim zaman dokunuyor maalesef cok agrim oluyor. Uzun zamandir yememistim yumurta cok da aramam ama hadi bugun sebzeli omlet yapayim dedim midem mahvoldu aksama dogru gecti agrisi soguk sut falan ictim cok sukur simdi iyi canim![]()
![]()
Evet canım kötü bir alışkanlık ama ben hala hafta sonları kaçamaklarım oluyorbelmayne kuzum menun cok guzel spor da off gunu olsun
menüye beni etiketlersen bulmam kolay olur canim baya aradim
hawar canim senin de sporun super menun cok iyi sayilmaz tatli pekmez beyaz ekmek vs. biz ortiyken de haftasonlari kaciriyordun cok sey degismemis ama toparlarsin canim yarina insallah
azaydidem canim menünu goremedim.
Fit olmaya yeminliler ve tum takima iyi geceler ben kaçıyorum daha dus alcam![]()
Benim büyük kızım yemezdi bende çorbalara pastalara falan koyardım sonra alerjisi çıktı yumurtanın beyazına Dr çocuk ısrarla bir şeyi yemiyorsa vücutta tepki veriyor olabilir çok zorlamamak lazım demiştiYok askim haslamada bisey olmuyo bol kimyon dokerim baharat falan ama zaten genel yumurtayi cok aramam bi sene yemesem aklima gelmez de saglikli tok tutuyor falan diye arada yapiyorum![]()
Geçmiş olsun canımBenim kizm da ayni canim 2 haftadir agiz burun akiyor, oksuruk. Simdi daha kotusu 2 gundur bebise de gecti o da hasta. Grip olabilir ama galba baya kotu bir grip. Dikkat et ilaclarini al canim, salgin var.
Canım ben dün seni etiketlemedim ama 1 ve 6 yapıldıSelamlarrr
Bakalım dün kim ne sporlar yapmışşşş haftanın sonucu neymiiş![]()
Gercekten yasanasi ve gorulesi bir ulke canim. Sakin, herkes kendi halinde. En onemlisi gayet guvenli ve cok hizli gelisen bir ulke. Belcikaya gezmeye gitmistim ogrencilik zamanimda en cok heryerde herkesin ingilizce konusmasu hosuma gitmisti. Kucuk ama cok dilli bir ulkeCok yoruldun, dinlen bugun canim.
Vay güzel isim, guzel anlam.
Gunaydin ortim
Insallah gecer canim, donemseldir, içini ferah tut.
Görmek istiyorum oraları, Polonya deyince acıların ülkesi geliyor aklıma, hep işgal, hep arada kalmış. Alman, Rus... bir de Auschwitz var tabi
Evet su isini bir türlü toparlayamadım, hafta içi de hafta sonu da evde olmadığım zamanlar disarida wc kullanmamak için az iciyorum zaten, evde de unutuyorum.
Merhaba tekrardan, ne guzel ismin var, profil resminde de ejderhalarin annesi var, cok severdim kendisini40 kg mu verdin, aman tanrım, büyük azim, tebrikler
Virüsler güçleniyor, ilaçlar uyarlaniyor, bünye adapte oluyor, hop virüs mutasyon geçiriyor. Hep aynı döngü, eski hastalıklar yok artik cüzzam, çiçek vs. Basit bir gribin bile bilmem kaç varyasyonu var.
Grip konusunda ck haklisin canim. O yuzden grip asisi her sene yenilenir yeni viruslere uygn olarak. Yillardir duznli grip asisi olan biriyimcok faydasini gordum.Cok yoruldun, dinlen bugun canim.
Vay güzel isim, guzel anlam.
Gunaydin ortim
Insallah gecer canim, donemseldir, içini ferah tut.
Görmek istiyorum oraları, Polonya deyince acıların ülkesi geliyor aklıma, hep işgal, hep arada kalmış. Alman, Rus... bir de Auschwitz var tabi
Evet su isini bir türlü toparlayamadım, hafta içi de hafta sonu da evde olmadığım zamanlar disarida wc kullanmamak için az iciyorum zaten, evde de unutuyorum.
Merhaba tekrardan, ne guzel ismin var, profil resminde de ejderhalarin annesi var, cok severdim kendisini40 kg mu verdin, aman tanrım, büyük azim, tebrikler
Virüsler güçleniyor, ilaçlar uyarlaniyor, bünye adapte oluyor, hop virüs mutasyon geçiriyor. Hep aynı döngü, eski hastalıklar yok artik cüzzam, çiçek vs. Basit bir gribin bile bilmem kaç varyasyonu var.
Sessiz olsun yap da canim.hem tv acikken spor daha cabuk biter belkiGeçmiş olsun canım
seninle Ortakken sen 44 dk olanımı göndermiştin ya canım onu ararken bunu yapayım dedim sen bu iii çözmüşsün güzel videolar buluyorsun
Bende ses yok yani bilgisayarın kulaklığını çıkarmak zor geliyor sadece bakarak hareketleri yapıyorum bir yanmanda tv açık oluyor tv ye bakıyorum öyle işte
Bu günden itibaren toparlıyorum tekrar
Alerji gibi birşey demek ki
Geçmiş olsun tekrar
Evet canım kötü bir alışkanlık ama ben hala hafta sonları kaçamaklarım oluyor
Benim büyük kızım yemezdi bende çorbalara pastalara falan koyardım sonra alerjisi çıktı yumurtanın beyazına Dr çocuk ısrarla bir şeyi yemiyorsa vücutta tepki veriyor olabilir çok zorlamamak lazım demişti
Geçmiş olsun canım
Çocuklar hasta olmasın ya kıyamıyorum
Birde annelerde iki katı yoruluyor çocuklar hasta olunca
Canım ben dün seni etiketlemedim ama 1 ve 6 yapıldı
Menün gayet güzel canım şu yulaflı tostu merak ediyorum metrede gördüm bir ara deneyeceğim20 Mart Cumartesi
Sabah sirkeli su
14.00
Yulaflı tost(2 kaşık yulaf, 1 yumurta, yarım kaşık yoğurt, 25 gr beyaz peynir), turp, beyaz lahana, naneli yeşil çay
18.30
Izgara Karadeniz somon, yeşil salata, 1 tk şekersiz tahin helvası
Su:2 litre
Yeşil çay: 1 kupa
Spor yok maalesef. Bugün dinleme günü olsun
Cherry Mom @Mehfam
Hedef60kgolmak
Menüde sporda çok iyi canım20 Mart
10.00
kabakli havuclu omlet
Yarim tam bugd bazlama ekm. Minik yuvarlak
Yesillik domates peynir
15.00
2 activia cig badem ceviz karisimi
19.00
6 yk sebzeli tavuk sote
2 ceviz 1 incir
21.00
1 bardak sut
Su 2 lt
Spor 30 dk yuruyus
30 dk chloe cardio (kol-sirt-full body)
150p.
Hedef60kgolmak
belmayne @Mehfam
azaydidem
hawar
Bana da az geldi yediklerin ama daha önceden dikkat etmediğim için bilmiyorum canım hep mi böyle besleniyorsun20 mart
Sabah
Yesil biberli peynirli 2 yumurtali omlet
Yesil cay
Arada
Sutlu nescafe
2 kare bitter
Aksam
2 kasik yogurt 3 kasik gevrek
Su 2lt
Gun icinde 2form cay
Spor
45 dk zumba
10 leslie
Hedef60kgolmak
Cherry Mom @Mehfam
Namaria
belmayne @olvidos
hawar
15-21 mart tablo spor listesi :)
UYE 15 mart 17 mart 20 mart sonuç hawar
1+6 1+2+6 1+6 belmayne
1+5 1+5 -------- Amor-a
------- 1 ------ balpamuk
7 -------- S Suskunhanim 1+5 1+5 ------- DeryaOnDiet
------ ------ 6 ummhnisa
1+7 5+7 7 azaydidem
7 7 7 Anka
------ ------ ------- Hedef60kgolmak
2 2+6 1+2 Kendinin en iyi hali ol
1 1+6 ------ @L O L ------ 2+5+7 -------- Mathilda03
------ 1 --------- muhursuzpusula
4 ------- -------- birsevgi
------ ------- 1 @whitetea ------- 1+5 1+5 @olvidos 1 1 @karabiber01 1 ------ ------ KumsalveDeniz
------ ------ 1? @Just a perfect day ------ 2 1 M monarosaa ------ ------- ------- Mathildablue
------ 1+7 -------
Canlar pztsi çrş cmts beni etiketlerseniz sevinirimNiki izne ayrıldı ve merak edip gelmesin bildirimleri
azaydidem kuzum en az 30 dk leslie 2 numaradan sayılıyor bilgine
geçen de sordum hatırlarsan sadece 20 dk mı yaptın diye :)
Cherry Mom kaptancım kolay düzenledim senin söylediğin şekilde teşekkürler
![]()
etiket yoksa da bakıyorum canımGeçmiş olsun canım
seninle Ortakken sen 44 dk olanımı göndermiştin ya canım onu ararken bunu yapayım dedim sen bu iii çözmüşsün güzel videolar buluyorsun
Bende ses yok yani bilgisayarın kulaklığını çıkarmak zor geliyor sadece bakarak hareketleri yapıyorum bir yanmanda tv açık oluyor tv ye bakıyorum öyle işte
Geçmiş olsun tekrar
Benim büyük kızım yemezdi bende çorbalara pastalara falan koyardım sonra alerjisi çıktı yumurtanın beyazına Dr çocuk ısrarla bir şeyi yemiyorsa vücutta tepki veriyor olabilir çok zorlamamak lazım demişti
Geçmiş olsun canım
Sagolasin canimHelal olsun sana cok iyi kilo vermişsinnasıl diyeti sürdürülebilir yapıyosun merak ettim. Cünkü bende bi döngü var yani kıramıyorum. Kısım kilo al yazın ver :/
Sen ne zaman istersen canimEvet evet haftaya olsun. Nasil panik oldum nasil stres yaptim anlatamam bir gece de 5 kilo odem tuttum resmen![]()
Sagol canim artik sadece haslarim gerisini yapmamGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun tekrar
Geçmiş olsun canım
UYE | 15 mart | 17 mart | 20 mart | sonuç |
![]() | 1+6 | 1+2+6 | 1+6 | ![]() ![]() ![]() |
![]() | 1+5 | 1+5 | ------ | ![]() ![]() ![]() |
![]() | ------- | 1 | ------ | ![]() ![]() ![]() |
![]() | 7 | -------- | ------- | ![]() ![]() ![]() |
S Suskunhanim | 1+5 | 1+5 | ------- | ![]() ![]() ![]() |
![]() | ------ | ------ | 6 | ![]() ![]() ![]() |
![]() | 1+7 | 5+7 | 7 | ![]() ![]() ![]() |
![]() | 7 | 7 | 7 | ![]() ![]() ![]() |
![]() | ------ | ------ | ------- | ![]() |
![]() | 2 | 2+6 | 1+2 | ![]() ![]() ![]() |
![]() | 1 | 1+6 | ------ | ![]() ![]() ![]() |
@L O L | ------ | 2+5+7 | ------- | ![]() ![]() ![]() |
![]() | ------ | 1 | ------- | ![]() ![]() ![]() |
![]() | 4 | ------- | ------- | ![]() ![]() ![]() |
![]() | ------ | ------- | 1 | ![]() ![]() ![]() |
@whitetea | ------- | 1+5 | 1+5 | ![]() ![]() ![]() |
@olvidos | 1 | 1 | ------ | ![]() ![]() ![]() |
@karabiber01 | 1 | ------ | ------ | ![]() ![]() ![]() |
![]() | ------ | ------ | ----- | ![]() |
@Just a perfect day | ------ | 2 | 1 | ![]() ![]() ![]() |
M monarosaa | ------ | ------- | ------ | ![]() |
![]() | ------ | 1+7 | ------- | ![]() ![]() ![]() |
![]() | 1 | 1 | 6 | ![]() ![]() ![]() |
15-21 mart tablo spor listesi :)
1+6 1+2+6 1+6 ![]()
![]()
belmayne
1+5 1+5 ------ ![]()
![]()
Amor-a
------- 1 ------ ![]()
![]()
balpamuk
7 -------- ------- ![]()
![]()
S Suskunhanim 1+5 1+5 ------- ![]()
![]()
DeryaOnDiet
------ ------ 6 ![]()
![]()
ummhnisa
1+7 5+7 7 ![]()
![]()
azaydidem
7 7 7 ![]()
![]()
Anka
2 2+6 1+2 ![]()
![]()
Kendinin en iyi hali ol
1 1+6 ------ ![]()
![]()
@L O L ------ 2+5+7 ------- ![]()
![]()
Mathilda03
------ 1 ------- ![]()
![]()
muhursuzpusula
4 ------- ------- ![]()
![]()
birsevgi
------ ------- 1 ![]()
![]()
@whitetea ------- 1+5 1+5 ![]()
![]()
@olvidos 1 1 ------ ![]()
![]()
@karabiber01 1 ------ ------ ![]()
![]()
KumsalveDeniz
------ ------ ----- @Just a perfect day ------ 2 1 ![]()
![]()
M monarosaa ------ ------- ------ Mathildablue
------ 1+7 ------- ![]()
![]()
Namaria
1 1 6 ![]()
![]()
yarimuhendis @fitblonde isiz haftaya eklicem canlar
C Cagrihilal1 seni de ekliyo muyuz canım? menü yazacak mısın :)
Bu nikinikin yaptığı tablo dimi canım pazartesi çarşamba cumartesi sporları yani15-21 mart tablo spor listesi :)
1+6 1+2+6 1+6 ![]()
![]()
belmayne
1+5 1+5 ------ ![]()
![]()
Amor-a
------- 1 ------ ![]()
![]()
balpamuk
7 -------- ------- ![]()
![]()
S Suskunhanim 1+5 1+5 ------- ![]()
![]()
DeryaOnDiet
------ ------ 6 ![]()
![]()
ummhnisa
1+7 5+7 7 ![]()
![]()
azaydidem
7 7 7 ![]()
![]()
Anka
2 2+6 1+2 ![]()
![]()
Kendinin en iyi hali ol
1 1+6 ------ ![]()
![]()
@L O L ------ 2+5+7 ------- ![]()
![]()
Mathilda03
------ 1 ------- ![]()
![]()
muhursuzpusula
4 ------- ------- ![]()
![]()
birsevgi
------ ------- 1 ![]()
![]()
@whitetea ------- 1+5 1+5 ![]()
![]()
@olvidos 1 1 ------ ![]()
![]()
@karabiber01 1 ------ ------ ![]()
![]()
KumsalveDeniz
------ ------ ----- @Just a perfect day ------ 2 1 ![]()
![]()
M monarosaa ------ ------- ------ Mathildablue
------ 1+7 ------- ![]()
![]()
Namaria
1 1 6 ![]()
![]()
yarimuhendis seni de haftaya eklicem canım
C Cagrihilal1 seni de ekliyo muyuz canım? menü yazacak mısın :)
Rica ederiiim kapticimEline sağlık canım tablo böyle özet gibi harika oldu yaa
Tüm haftayı firesiz geçirenhawar
ummhnisa
Hedef60kgolmak
azaydidem
Namaria harikasınız kızlar
![]()
evet aşkumBu nikinikin yaptığı tablo dimi canım pazartesi çarşamba cumartesi sporları yani
Emnis bir yanlış anlaşılma oldu ve çok üzgünüm . Bunu da direk olarak ifade edip mahçup olmam bence dürüst olamayı tercih eden biri olduğumun göstergesi. Ayrıca takımınızın enerjisi çok güzel ve ben bu kadar pozitif , bu kadar güzel enerjili insanları bir arada gördüğüm için bu takım da olmayı çok istedimMerhaba
Üzgünüm bugün çok yoğun bir günümdü ancak size dönüş yapabiliyorum.
Ama kusura bakmayın takımda size yer ayıramayacağız. Burası için karşıklı güven çok önemli aksi takdirde ilerleyemiyoruz baştan güzel başlamakta önemli o yüzden teşekkür ediyoruz.