Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Canim eksiyle başlamak süperGunaydin arkadaslar huzurlu haftalar
Cuma 79.9
Pazartesi 79.7
Fark 0.2
Azcik daha fazla bekliyordumbeluna da sukur cumaya cok var
Cherry Mom
belmayne
hawar
azaydidem @olvidos
Vuhuuu süpersinHerkese günaydınlaaarr,
Cuma: 85,20
Bugün: 84,65
Fark: 0,65
Cherry Mom
Hedef60kgolmak S Suskunhanim
yarimuhendis
Mathildablue
Ama yine de unutmamissin niesini hatirladinEvet canım sonradan hatırladım niegazonova dediğimizi
Canım menün çok güzel de gözüm zeytinlere takıldı tam bilmiyorum ama diyetteyken çok zeytin verilmiyor diye duymuştum.Bugunku menum
08:00- 1 dilim ekmek, 15 zeytin, 1yk kadar sebze ezmesi.
11:00- 2 kurabiye(badem unu, hbdistan cevizi unu ve yagiyla yaptim), 1 dilim kek (unsuz sekersiz, badem unu ve muzdan).
14:00- 1 kase pilav, 120grkadar tavuk, salata, 3 dilim kavun.
S Suskunhanim
Spor: 24dk tabata (8dkx3) : 120 puan
Cherry Mom
Anka
Arc-en-ciel
ummhnisa @whitetea
Kuzum sporda eklersen çok iyi olur. Hadi bu hafta söz ver ve cumaya kadar en azından yürüyüş yap olur mu21 Mart 2021
12.00
2 yumurtadan jambonlu omlet
2 kk beyaz peynir
1 kaşık kahvaltılık salça
Yarım simit
15.00
2si 1 arada
18.15
Çeyrek ayvalık tostu-
biraz patates
1.5 litre su
2 fincan yeşil çay
Cherry Mom
Isvecle veremeyen yok zaten. Sadece o tur sok diyetleri bitirince dikkat edip yeneyi azar azar arttirnak lazim canim, degilse giden kilo 1-2 gunde geri donuyor.Insallah canim ama hissediyorum cuma gorucemisvec iyi gelecek gelmek zorunda
![]()
seviliyorsun kaptanim
❤
Benim zeytinlet asiri kucuk canim, internetten aldim, boyle ciktiCanım menün çok güzel de gözüm zeytinlere takıldı tam bilmiyorum ama diyetteyken çok zeytin verilmiyor diye duymuştum.
O tabata larla farkını çok merak ediyorum ölçtüğün zaman beni de etiketle
Gunaydin canim sabit de cok iyiGünaydın kızlar. Ben sabit cıktım . İnsallah cumaya eksi olur . Biraz sporu artırmam lazımm :/
Hedef60kgolmak S Suskunhanim
muhursuzpusula
yarimuhendis
Yok yok rakibin yokTek rakibim THYo değil de 2. Nin puanı kaç?Hani ortakliktan gelen 250 olmasa ne oluyor ki acep durum
![]()
Gunaydin kaptancim, iyi haftalarGünaydınnnnn kızlarr herkese iyi haftalar![]()
Dediğim gibi canım ben bu diyet işine hakim değilim kalori hesabını da hiç bilmem sadece gözüme takıldıBenim zeytinlet asiri kucuk canim, internetten aldim, boyle ciktiAma haklisin 10a sinirlayayim
. Inan nasil incelme hissediyorum, etiketlerim ortim
![]()