- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #401.841
Yine artidayim, umarim spordandir diyeyim.Dediğim gibi canım ben bu diyet işine hakim değilim kalori hesabını da hiç bilmem sadece gözüme takıldı
Merakla bekliyorum o ölçümleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine artidayim, umarim spordandir diyeyim.Dediğim gibi canım ben bu diyet işine hakim değilim kalori hesabını da hiç bilmem sadece gözüme takıldı
Merakla bekliyorum o ölçümleri
Olabilir canım sakın canını sıkma sen herşeye çok güzel uyuyorsunYine artidayim, umarim spordandir diyeyim.
Pazartesiye eksiyle başlamak çok iyi canım tebriklerGunaydin arkadaslar huzurlu haftalar
Cuma 79.9
Pazartesi 79.7
Fark 0.2
Azcik daha fazla bekliyordumbeluna da sukur cumaya cok var
Cherry Mom @belmayne @hawar @azaydidem @olvidos
OoooHerkese günaydınlaaarr,
Cuma: 85,20
Bugün: 84,65
Fark: 0,65
Cherry Mom
@SanSebastianCheesecake @Suskunhanim @yarimuhendis @Mathildablue
Günaydın canım olsun ama senin rutine göre iyi bile bir artı rahat hallerdin sen bunuGünaydın arkadaşlar
Cuma :64,8
Bu gün 65
Fark +200
Ben yine klasiğimi bozmadım
Ama söz artı gidip eksi gelecek
Fit olmaya yeminliler
@belmayne @Namaria @azaydidem @olvidos
Tamam@yarimuhendismuhursuzpusula @Mathildablue @SanSebastianCheesecake
Cherry Mom +400
ama kahve ve su içtim çünkü oğlum uyuyordu bazadan tartiyi almak için iki saat beklemem gerekti. Siz beni tartilmamis sayın
![]()
Ooo harikaaaGünaydın kızlar
Diyet ve spora + if(aralıklı oruca) dün başaldım ve bugün 74,7-300grm .
Ödemler gitmeye başlamış bile![]()
O baya etki etmiş kilona canım kaçıncı günGunaydin kizlar
Reglnin etkisi yuksek ihtimalle 65.5 ciktim![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar. Ben sabit cıktım . İnsallah cumaya eksi olur . Biraz sporu artırmam lazımm :/
@SanSebastianCheesecake @Suskunhanimmuhursuzpusula @yarimuhendis
Maşallah canım sanaa yaaaaKızlaaar - 400 inşallah bu cumaya katlanarak devam eder
Cherry Mom kaptanım bugün itibari ile mezuniyet kiloma gelmiş bulunuyorum
DeryaOnDiet @whitetea
Arc-en-ciel
Anka
Pazartesiye eksiyle başlamak çok iyi canım tebriklerGunaydin arkadaslar huzurlu haftalar
Cuma 79.9
Pazartesi 79.7
Fark 0.2
Azcik daha fazla bekliyordumbeluna da sukur cumaya cok var
Cherry Mom @belmayne @hawar @azaydidem @olvidos
OoooHerkese günaydınlaaarr,
Cuma: 85,20
Bugün: 84,65
Fark: 0,65
Cherry Mom
@SanSebastianCheesecake @Suskunhanim @yarimuhendis @Mathildablue
Günaydın canım olsun ama senin rutine göre iyi bile bir artı rahat hallerdin sen bunuGünaydın arkadaşlar
Cuma :64,8
Bu gün 65
Fark +200
Ben yine klasiğimi bozmadım
Ama söz artı gidip eksi gelecek
Fit olmaya yeminliler
@belmayne @Namaria @azaydidem @olvidos
Tamam@yarimuhendismuhursuzpusula @Mathildablue @SanSebastianCheesecake
Cherry Mom +400
ama kahve ve su içtim çünkü oğlum uyuyordu bazadan tartiyi almak için iki saat beklemem gerekti. Siz beni tartilmamis sayın
![]()
Ooo harikaaaGünaydın kızlar
Diyet ve spora + if(aralıklı oruca) dün başaldım ve bugün 74,7-300grm .
Ödemler gitmeye başlamış bile![]()
O baya etki etmiş kilona canım kaçıncı günGunaydin kizlar
Günaydın canımGünaydın kızlar. Ben sabit cıktım . İnsallah cumaya eksi olur . Biraz sporu artırmam lazımm :/
Maşallah canım sanaa yaaaaKızlaaar - 400 inşallah bu cumaya katlanarak devam eder
DeryaOnDiet @whitetea
Arc-en-ciel
Anka
Günaydın hoşgeldin aramıza inşallah kalıcı olarak kurtulalım şu kilolardanherkese günaydın arkadaşlar. iyi haftalar.ben izne ayrılınca ayrılınca herkes yenilenmiş. kendimi tanıtayım. evli iki çocuk annesiyim .çalışıyorum. iki kez zayıflayıp tekrar kilo almış biriyim.inş bir daha verdiğimi geri almam.
Üzülme canım cumaya kadar çoktan atarsın o ödemleriGunaydin kizlar
Günaydın canımGünaydın herkese![]()
Canim ben sabah 7.30 8 arasi kahvaltı etmek zorundayım kursa gitmeden, iste o zaman da 4 te fln bitirince de cok acikiyorum 11 gibi yatıyorum cunku. Gerçi sanirim alternatifleri var, bir bakacagim iyice.Aralıklı oruç bende önceden ara ara çok yaptım ve hep çok iyi sonuç aldım. Şimdi de ona başladım canım ama if de yani aralıklı oruç da saat şartı yok 17 yada 18 de bitirmek zorunda değilsin yani . Heleki geç yatan biri isen , isterden 22de de bitirebilirsin . Bir fark yok . Öyle bir kural yok. Bu diyette önemli yemeği bitirme saati değildir . Önemli olan açlık saatidir ! Yani en az 16saat aç kalmalısın ! Genelde 16/8 uygulanır bunun açılımı 16saat aç kalmak 8 saat de tok yani o 8 saatlik aralıkda diyetini uygulayıp yeme sürecini tamamlamış olmakdır. Yani sen istersen akşam 22de bile günü kapatırsın ama bunu yaparsan 16saat sonra yani öğlen 14den önce kahvaltını yapamazsın demek oluyor bu. İster geç kahvaltı yap istersen de erken kahtı ve erken kapatma yap sana kalmış 8 saat yemek 16saat aç kalacak şekil istediğin saat dilimini seçmekte özgürsün.
Sabah 09 kahvaltı - akşam 17:00 kapanış
Sabah 10 - akşam 18:00
sabah 11 - akşam 19:00
Sabah 12 - akşam 20:00
Sabah 13:00 akşam 21:00 de kapanış gibi...
Bu aralıkta ki süreçte öğlen ,ara öğün vs. Diyet seçenekleri hepsi size kalmış ve isterse açlık saati 16nın üstüne de çıkarabilirsin daha etkilidir.
Canim cok gecmis olsun, test yaptır hemen, elimin mide ve bobreklerde öyle agrisi oldu. Esinde mi vardı.Sen 2016 da gelmişsin ben napayım fosilleşicem buralarda
15 gün oldu gitgide kötüleştim vallaeşime test yapsalardı ne güzel bana gerek kalmıcaktı mecburen benim burnuma sokacaklar çubuğu. Millet gezdi gezdi hastalığı biz evde oturanlar çekiyoruz
grip diye teselli ediyordum kendimi ama değil belli artık
hastalık geziyor devamlı sanki bi böbreğimi söküp almaya çalışıyor gibi bi sırtmı ikiye ayırmaya çalışıyor gibi. Baş ağrısı zaten kafamı kesip atasım var
şimdi de bacaklarımda ağrı sanki kırmaya çalışıyor
böyle mi oluyor acaba kovid olunca geziyor mu ağrı bilgin var mı. Ne yazdım be dolmuşum resmen
![]()
Süpersin ya ne güzel benim en az 4 kilom var en son izinli ayrıldığım kiloya.Kızlaaar - 400 inşallah bu cumaya katlanarak devam eder
DeryaOnDiet @whitetea
Arc-en-ciel
Anka
Sagol canim, insallah cumaya eksi gorelim hepimizOlabilir canım sakın canını sıkma sen herşeye çok güzel uyuyorsun
Supersin ortim. Haftaya eksiyle baslamak cok iyi.Gunaydin kizlar eksi 300 gr ama ben zaten hep eksiyle başlıyorum haftaya sonra devamı cok zor geliyor niyeyse, bu hafta böyle olmaz inşallah
ummhnisa
DeryaOnDiet @whitetea
Anka
Vuhuuu süpersin![]()
Ama bence içtiklerinden ötürü artısındır@yarimuhendismuhursuzpusula @Mathildablue @SanSebastianCheesecake
Cherry Mom +400
![]()
Sabitse süper bence canım cumaya eksi gelirsinGünaydın kızlar. Ben sabit cıktım . İnsallah cumaya eksi olur . Biraz sporu artırmam lazımm :/
Harika canımKızlaaar - 400 inşallah bu cumaya katlanarak devam eder
DeryaOnDiet @whitetea
Arc-en-ciel
Anka
Birden düşer canım merak etmeSagol canim, insallah cumaya eksi gorelim hepimiz
Insallah canimBirden düşer canım merak etmebu + ve - dalgalanmaları normal imiş zaten önce böyle ufak bir artı sonra birden büyük eksi oluyormuş yağdan giderken . Bu yağdan veriyor olduğuna işaret.
![]()