Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar.
Biraz dışarı çıktık oğlumla bildirim yapamadım.
Ben de sabitim.🙃
Namaria Namaria hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos

Canım çok geçmiş olsun. Zaten yakalananlar hep ağrılardan şikayet ediyor. Muhakkak yaptır test canım. İnşallah atlatırsınız 🙏❤️

Ya benimki de 6 da uyandı. 😭 Başım çatlıyor şuan 🥴

Süpersin canım 😘

Canım 200 bişi değil ya. Gönderirsin sen onu 😘

Tebrik ederim canım. ❤️

Olsun csnım. Sabitle başlamak iyidir. Ben de sabitim 🙃

Diyetten anlamayana bakın hele 😂😂 süpersin canım. Eriyorsun resmen 😍

S Suskunhanim a yaklaşmak bile başarıdır kaptanım 😂😂

Olsun canım. Sen çok güzel oturttun düzeni. En nihayetinde göreceksin güzel eksileri 🙏😍

Dikkat edersen Cumaya eksiye bile geçersin canım 🙏❤️

Ama bak depresyona sokmadı seni. Bu büyük bir gelişme 🤭 300 gr bişi değil. Sen görürsün cumaya eksiyi canım 🙏

Çok güzel canım. Gerisi de gelir inşallah

Eksiyle başlamak süper. 😍
gayet güzel canım sabit de hawar hawar canım +200 de bişey değil erir gider :KK200:

Ama yine de unutmamissin niesini hatirladin 😉
Nie hayır demek ondan hatırladım tak evet demek
Deniz ve Kum Deniz ve Kum l yapıp o koyunca direk çıkıyor
Ama uğraştırıyo dersenz değiştiririm
@Mehfam eski ismi zordu mesela önce alttantire koyup sonra re yazınca çıkıyordu :confused:
hayır adına çok alıştım sakın değiştirme sonra baktım canım boşluk varmış önce direk yazıyordum kaç kez denedim olmadı şimdi yaparım canım senin adın çok güzel

Bende beğendim bunu.
aynen canım
Deniz ve Kum Deniz ve Kum l yapıp o koyunca direk çıkıyor
Ama uğraştırıyo dersenz değiştiririm
@Mehfam eski ismi zordu mesela önce alttantire koyup sonra re yazınca çıkıyordu :confused:
reyhanın isminide bulamıyordum tireyi farkettim ismini değiştirdi birde sen vardın zorlayan beni neyse oda halloldu
aynen yaa bu daha da zor :KK53: çünkü kimsenin bilmediği bi kelime ama kızımız öyle arzu etmiş napalım alışcaz :)
bak yine unuttum adı neydi
Aynen eskiler öyle diyor zAten 🤗🤗
evet canım
Pazartesileri yine kilo kontrol bildirimi yapılıyor diymi?
1 günde ne kadar verdi isem tabi ... 😂
evet yapılıyor
Hoşbuldum canım 🤗 2. Kez mezuniyet peşindeyim . Bir mezuniyet bana yetmedi 😂 doktora da yapıcam burda 😂
inşallah
Ben alıştım 🤣herkese alıştım Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak e bile seninki çerez 🤭🤭
bu grupta çok zor isimler var aklıma gelmiyor hiç hepsi uzun
Sen 2016 da gelmişsin ben napayım fosilleşicem buralarda :olamaz:

15 gün oldu gitgide kötüleştim valla :olamaz: eşime test yapsalardı ne güzel bana gerek kalmıcaktı mecburen benim burnuma sokacaklar çubuğu. Millet gezdi gezdi hastalığı biz evde oturanlar çekiyoruz :KK43: grip diye teselli ediyordum kendimi ama değil belli artık :KK43: hastalık geziyor devamlı sanki bi böbreğimi söküp almaya çalışıyor gibi bi sırtmı ikiye ayırmaya çalışıyor gibi. Baş ağrısı zaten kafamı kesip atasım var:KK43: şimdi de bacaklarımda ağrı sanki kırmaya çalışıyor:KK43: böyle mi oluyor acaba kovid olunca geziyor mu ağrı bilgin var mı. Ne yazdım be dolmuşum resmen 😅😅
çok geçmiş olsun inşallah virüs değildir
Evet sen 2008 maşallah 😂 sen artık kk.dan emeklilik hakkı kazanırsın 🤣🤣 K.K Emeklisi😂
bende 2007 benimde emekklilik gelmiş
maşşallahCanım biz zaten temaslıydık ya karantina bitti öyle başladı işe. Benim pek kafam basmadı zaten bu işe de eşimin yanındaki adamdan bulaştı başka da kimse yok diye gidiyor valla. Benim pozitif olsa bile karantina alırlar mı bilmiyorum bakalım sabah ola hayrola. Öksürük geçti çok şükür ona dua ediyorum öyle nefessiz kalacak kadar ağırlaşmadım elhamdulillah.
çok geçmiş olsun
Yok canım ya ben şekersiz çok seviyorum bimden almıştım. Seviyorsan hiç alma bütün kavanozu bitirmeden bırakamıyorum 😂 fındık fıstık türevleri kırmızı çizgim varsa bitiririm :)
benim kızda hastası bayılıyor elmayla yemeğe
Kıızzz naptınn :olamaz: :olamaz: :olamaz:
ya hiç sorma ya inşallah cumaya kafdar verir ve eksi gelmesi lazım
Fit ve özgür takımı artı gelen yok suskun +400 ama oda su içmiş cumaya sıkı geliyolar :63::63::63::63:
aynen

Ayyyy aşkım beniim tabi ki de değerlisiiin prenses :KK74: :KK200:

tamam canım :KK66: inşallah daha da iyi geçer bu sefer ❤️
Valla gecen seferki gibi olsa bile onada ragziyim🥰
Gunaydin arkadaslar huzurlu haftalar 💞
Cuma 79.9
Pazartesi 79.7
Fark 0.2
Azcik daha fazla bekliyordum 🤷🏻 beluna da sukur cumaya cok var 🥰
Cherry Mom Cherry Mom belmayne belmayne hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos
Canim supersin tebrik ederim😍
Günaydın kızlar

Kızlar güzel menüler 🤗
Cumaya güzel bir eksi görelim inşallah 😍
azaydidem azaydidem senin menünü göremedim canım
Canim menumu paylasicak yuzum yoktu oyuzden paylasmadim nedenini takima yazmistim aslinda sizi etiketlemedim heo size karsi knusuyomus gibi olmasin diye🤭
Günaydın arkadaşlar
Cuma :64,8
Bu gün 65
Fark +200
Ben yine klasiğimi bozmadım
Ama söz artı gidip eksi gelecek
Fit olmaya yeminliler
belmayne belmayne Namaria Namaria azaydidem azaydidem @olvidos
Valla 200 hic bsey canim sen onu 1 gunde gnderir eksiye dusersin🥰
Günaydın kızlar :KK36:
Diyet ve spora + if(aralıklı oruca) dün başaldım ve bugün 74,7 :halay: -300grm .
Ödemler gitmeye başlamış bile :halay:
Süpersin🥰👏
Isvecle veremeyen yok zaten. Sadece o tur sok diyetleri bitirince dikkat edip yeneyi azar azar arttirnak lazim canim, degilse giden kilo 1-2 gunde geri donuyor.
Evet canim bi onceki denememde 4 kilo vermistim ama sonrasinda dikkat edince geri donmemisti zaten diyetteyim dikkat etmeye devam etmeye mecbur oldugum icin insallah bi sknti olmaz 😊
Kızlaaar - 400 inşallah bu cumaya katlanarak devam eder
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım bugün itibari ile mezuniyet kiloma gelmiş bulunuyorum :21::21:
DeryaOnDiet DeryaOnDiet @whitetea @Just a perfect day @Anka
Canim super baslamissin haftaya harika😍😍
Namaria Namaria canım her zamanki gibi süpersin
belmayne belmayne canım bence sabitte çok iyi
azaydidem azaydidem @olvidos sizler ne yaptınız kızlar
Ben az once isvec diyetindeki ogle yemegimi yedim canim smdi temizlige kaldigim yerden devam 🤭

Kizlarrr aslinda kilomu yazmicaktim ama vaz gectim yazicam
Cuma 71.2
Bgun 71.8
Fark +600

Bugun isvec diyetine basladim tam gaz devam ediyorum kacamaksiz tam anlamiyla yapmak istiyorum sporda yapicam bugun insallah gunluk ne yediysem fotograflamayi dusunuyorum size atarim bide gunluk kilomu yazicam buraya belki dahada motive olurum bakalim🥰🥰

Fit olmaya yeminlilerrrr
Bu hafta super geliyoruzzz kizlarr🤭😂
hawar hawar Namaria Namaria belmayne belmayne @olvidos
Kaptanim :KK52: Cherry Mom Cherry Mom

Nie hayır demek ondan hatırladım tak evet demek

hayır adına çok alıştım sakın değiştirme sonra baktım canım boşluk varmış önce direk yazıyordum kaç kez denedim olmadı şimdi yaparım canım senin adın çok güzel
Biraz kalmis aklinda canim, sonucta az degil 3 sene kalmissiniz 😉

Back
X