- 5 Ekim 2020
- 2.683
- 10.484
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #401.881
Çok sebatkar olduğumuzdan oluyor hepTebrikler cnm devam
Olsun cnm dediğin gibi sudandır
Olsun cnm eksi gelcez inşallah cumaya
Cherry Mom ben de sabitim
63.0 kg

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sebatkar olduğumuzdan oluyor hepTebrikler cnm devam
Olsun cnm dediğin gibi sudandır
Olsun cnm eksi gelcez inşallah cumaya
Cherry Mom ben de sabitim
63.0 kg
Aynen çok fena ama pes etmek vazgeçmek yok gittim ödemsuyu yaptım maydonoz limonla gidecek hededimi tutturcam..Kıızzz naptınn![]()
![]()
![]()
Ne yaptın öyle kuzum çabuk kendimize ceza verelim eksiksiz sporrSlm kızlar hayırlı haftalar olsun
Cuma 90.3
Pzt 92.2
Fark. +1.9
İnşaAllah canm yaAynen çok fena ama pes etmek vazgeçmek yok gittim ödemsuyu yaptım maydonoz limonla gidecek hededimi tutturcam..
Aboooo
Aynen cnmÇok sebatkar olduğumuzdan oluyor hepgüzel bir eksi görelim inşallah cumaya kuzum
![]()
gayet güzel canım sabit deSelam kızlar.
Biraz dışarı çıktık oğlumla bildirim yapamadım.
Ben de sabitim.
Namaria
hawar
azaydidem @olvidos
Canım çok geçmiş olsun. Zaten yakalananlar hep ağrılardan şikayet ediyor. Muhakkak yaptır test canım. İnşallah atlatırsınız
Ya benimki de 6 da uyandı.Başım çatlıyor şuan
Süpersin canım
Canım 200 bişi değil ya. Gönderirsin sen onu
Tebrik ederim canım.
Olsun csnım. Sabitle başlamak iyidir. Ben de sabitim
Diyetten anlamayana bakın helesüpersin canım. Eriyorsun resmen
S Suskunhanim a yaklaşmak bile başarıdır kaptanım
Olsun canım. Sen çok güzel oturttun düzeni. En nihayetinde göreceksin güzel eksileri
Dikkat edersen Cumaya eksiye bile geçersin canım
Ama bak depresyona sokmadı seni. Bu büyük bir gelişme300 gr bişi değil. Sen görürsün cumaya eksiyi canım
Çok güzel canım. Gerisi de gelir inşallah
Eksiyle başlamak süper.![]()
Nie hayır demek ondan hatırladım tak evet demekAma yine de unutmamissin niesini hatirladin![]()
hayır adına çok alıştım sakın değiştirme sonra baktım canım boşluk varmış önce direk yazıyordum kaç kez denedim olmadı şimdi yaparım canım senin adın çok güzelDeniz ve Kum l yapıp o koyunca direk çıkıyor
Ama uğraştırıyo dersenz değiştiririm
@Mehfam eski ismi zordu mesela önce alttantire koyup sonra re yazınca çıkıyordu![]()
bu hafta 300 gr fazlayım haftaya 300 grla başladım şuan moralim kötü oldu
Cuma 78.0
Pazartesi 78.3
Fark +300
Cherry Mom
Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum M monarosaa @KumsalveDeniz
Mathilda03
inşallahhhhh canım benim
ama aşırı fazla dünde menünü yazmamışsın cumaya kada sakın bozmaa ne olur yoksa kaybedeceğizSlm kızlar hayırlı haftalar olsun
Cuma 90.3
Pzt 92.2
Fark. +1.9
aynen canımBende beğendim bunu.
reyhanın isminide bulamıyordum tireyi farkettim ismini değiştirdi birde sen vardın zorlayan beni neyse oda hallolduDeniz ve Kum l yapıp o koyunca direk çıkıyor
Ama uğraştırıyo dersenz değiştiririm
@Mehfam eski ismi zordu mesela önce alttantire koyup sonra re yazınca çıkıyordu![]()
bak yine unuttum adı neydiaynen yaa bu daha da zorçünkü kimsenin bilmediği bi kelime ama kızımız öyle arzu etmiş napalım alışcaz :)
evet canımAynen eskiler öyle diyor zAten![]()
evet yapılıyorPazartesileri yine kilo kontrol bildirimi yapılıyor diymi?
1 günde ne kadar verdi isem tabi ...![]()
inşallahHoşbuldum canım2. Kez mezuniyet peşindeyim . Bir mezuniyet bana yetmedi
doktora da yapıcam burda
![]()
bu grupta çok zor isimler var aklıma gelmiyor hiç hepsi uzun
çok geçmiş olsun inşallah virüs değildirSen 2016 da gelmişsin ben napayım fosilleşicem buralarda
15 gün oldu gitgide kötüleştim vallaeşime test yapsalardı ne güzel bana gerek kalmıcaktı mecburen benim burnuma sokacaklar çubuğu. Millet gezdi gezdi hastalığı biz evde oturanlar çekiyoruz
grip diye teselli ediyordum kendimi ama değil belli artık
hastalık geziyor devamlı sanki bi böbreğimi söküp almaya çalışıyor gibi bi sırtmı ikiye ayırmaya çalışıyor gibi. Baş ağrısı zaten kafamı kesip atasım var
şimdi de bacaklarımda ağrı sanki kırmaya çalışıyor
böyle mi oluyor acaba kovid olunca geziyor mu ağrı bilgin var mı. Ne yazdım be dolmuşum resmen
![]()
bende 2007 benimde emekklilik gelmişEvet sen 2008 maşallahsen artık kk.dan emeklilik hakkı kazanırsın
K.K Emeklisi
![]()
çok geçmiş olsunmaşşallahCanım biz zaten temaslıydık ya karantina bitti öyle başladı işe. Benim pek kafam basmadı zaten bu işe de eşimin yanındaki adamdan bulaştı başka da kimse yok diye gidiyor valla. Benim pozitif olsa bile karantina alırlar mı bilmiyorum bakalım sabah ola hayrola. Öksürük geçti çok şükür ona dua ediyorum öyle nefessiz kalacak kadar ağırlaşmadım elhamdulillah.
benim kızda hastası bayılıyor elmayla yemeğeYok canım ya ben şekersiz çok seviyorum bimden almıştım. Seviyorsan hiç alma bütün kavanozu bitirmeden bırakamıyorumfındık fıstık türevleri kırmızı çizgim varsa bitiririm :)
ya hiç sorma ya inşallah cumaya kafdar verir ve eksi gelmesi lazımKıızzz naptınn![]()
![]()
![]()
aynenFit ve özgür takımı artı gelen yok suskun +400 ama oda su içmiş cumaya sıkı geliyolar![]()
Valla gecen seferki gibi olsa bile onada ragziyimAyyyy aşkım beniim tabi ki de değerlisiiin prenses![]()
tamam canıminşallah daha da iyi geçer bu sefer
![]()
Canim supersin tebrik ederimGunaydin arkadaslar huzurlu haftalar
Cuma 79.9
Pazartesi 79.7
Fark 0.2
Azcik daha fazla bekliyordumbeluna da sukur cumaya cok var
Cherry Mom
belmayne
hawar
azaydidem @olvidos
Canim menumu paylasicak yuzum yoktu oyuzden paylasmadim nedenini takima yazmistim aslinda sizi etiketlemedim heo size karsi knusuyomus gibi olmasin diyeGünaydın kızlar
Kızlar güzel menüler
Cumaya güzel bir eksi görelim inşallah
azaydidem senin menünü göremedim canım
Valla 200 hic bsey canim sen onu 1 gunde gnderir eksiye dusersin
SüpersinGünaydın kızlar
Diyet ve spora + if(aralıklı oruca) dün başaldım ve bugün 74,7-300grm .
Ödemler gitmeye başlamış bile![]()
Evet canim bi onceki denememde 4 kilo vermistim ama sonrasinda dikkat edince geri donmemisti zaten diyetteyim dikkat etmeye devam etmeye mecbur oldugum icin insallah bi sknti olmazIsvecle veremeyen yok zaten. Sadece o tur sok diyetleri bitirince dikkat edip yeneyi azar azar arttirnak lazim canim, degilse giden kilo 1-2 gunde geri donuyor.
Canim super baslamissin haftaya harikaKızlaaar - 400 inşallah bu cumaya katlanarak devam eder
Cherry Mom kaptanım bugün itibari ile mezuniyet kiloma gelmiş bulunuyorum
DeryaOnDiet @whitetea @Just a perfect day @Anka
Ben az once isvec diyetindeki ogle yemegimi yedim canim smdi temizlige kaldigim yerden devam
inşallah canım kurtulacağız kilolardanben de öyle hayatımda kendimi bildim bileli hep kiloluydum zayıfladım hemde nasıl çok mutluydum ama geri aldım hepsini verip kurtulacağım tekrar
Biraz kalmis aklinda canim, sonucta az degil 3 sene kalmissinizNie hayır demek ondan hatırladım tak evet demek
hayır adına çok alıştım sakın değiştirme sonra baktım canım boşluk varmış önce direk yazıyordum kaç kez denedim olmadı şimdi yaparım canım senin adın çok güzel