Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlarrr aslinda kilomu yazmicaktim ama vaz gectim yazicam
Cuma 71.2
Bgun 71.8
Fark +600

Bugun isvec diyetine basladim tam gaz devam ediyorum kacamaksiz tam anlamiyla yapmak istiyorum sporda yapicam bugun insallah gunluk ne yediysem fotograflamayi dusunuyorum size atarim bide gunluk kilomu yazicam buraya belki dahada motive olurum bakalim🥰🥰

Fit olmaya yeminlilerrrr
Bu hafta super geliyoruzzz kizlarr🤭😂
@hawar Namaria Namaria belmayne belmayne @olvidos
Kaptanim :KK52: Cherry Mom Cherry Mom
Defalarca başlayıp 1 haftayı bile tamamlayamadığım diyet :confused:
Gerçekten incelmeyi sağlıyo mu yoksa sadece kas kaybı mı diye hep merak ederim

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım pro üyeliğim silinmiş:KK61:
A bilgim yok canım istersen kazen e mesaj atıp özelden bilgi rica edebilirsin
Son yıllarda hiç siteye girmemiş pro üyelerin üyelikleri geri alınmıştı ama sen yazın girmiştin ondan öncede ara sıra görüyordum girişi ilginç olmuş vardır bir açıklaması muhakkak

Cuma 71.2
Bgun 71.8
Fark +600

Bugun isvec diyetine basladim tam gaz devam ediyorum kacamaksiz tam anlamiyla yapmak istiyorum sporda yapicam bugun insallah gunluk ne yediysem fotograflamayi dusunuyorum size atarim bide gunluk kilomu yazicam buraya belki dahada motive olurum bakalim🥰🥰

Fit olmaya yeminlilerrrr
Harikasın didemcim hiç takılmıyorum artına motivasonun yeter cuma günü Güzel olacak 💕

herkese günaydın arkadaşlar. iyi haftalar.ben izne ayrılınca ayrılınca herkes yenilenmiş. kendimi tanıtayım. evli iki çocuk annesiyim .çalışıyorum. iki kez zayıflayıp tekrar kilo almış biriyim.inş bir daha verdiğimi geri almam.
İnşallah canım
Kilo bir şekilde veriliyor bu sefer başlarken kafanda sadece kilo vermek olmasın... "onu zaten halledeceğim, kilomu uzun süre koruyacağım bir daha kilo almayacağım" de 💪 ben son diyetine böyle başladım bir dahada kilo alırsan sana diyet miyet yok dedim bu son .. ya otur kilonu koru mutlu ol yada şişman olmayı kabullen.

Cuma 71.2
Bgun 71.8
Fark +600

Fit olmaya yeminlilerrrr
İnşallah güzel bir sonuç alırsın canım. İsveç diyeti zor valla. Allah kolaylık versin 😍

:KK19:5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI :KK19:
(19- 26 Mart )

• Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

Fit ve Özgür Grubu

muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue Mathildablue yarimuhendis yarimuhendis

Fit Olmaya Yeminliler Grubu

Namaria Namaria belmayne belmayne @hawar @azaydidem @olvidos

Çılgın Tosbağalar Yansın Yağlar Grubu

@L O L KumsalveDeniz KumsalveDeniz @karabiber01 @Kendinin en iyi hali ol @Mathilda03 @monarosaa

FitGirls Grubu

@Just a perfect day @whitetea @Anka ummhnisa ummhnisa @DeryaOnDiet @Cagrihilal1

DİPNOT:

• Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Gruplarda aktif üyeler yer alır.
  • Grup tablosu haftalıktır.
Veee start verildi geleneksel 5. takim grup turnuvaları basladiiiii:KK31:
Herkese başarılar :nazar:🥰
Canım melita09 melita09 u fit girls e
Fitblodeyi fit ve özgür e olur mu 😍 onaylıyor musunuz 😂😂😂

Back
X