- 3 Şubat 2012
- 1.100
- 2.014
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #401.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım Aynen küçükte olsa güzelGunaydin canim, az da olsa haftaya eksi baslamak cok guzel![]()
Defalarca başlayıp 1 haftayı bile tamamlayamadığım diyetKizlarrr aslinda kilomu yazmicaktim ama vaz gectim yazicam
Cuma 71.2
Bgun 71.8
Fark +600
Bugun isvec diyetine basladim tam gaz devam ediyorum kacamaksiz tam anlamiyla yapmak istiyorum sporda yapicam bugun insallah gunluk ne yediysem fotograflamayi dusunuyorum size atarim bide gunluk kilomu yazicam buraya belki dahada motive olurum bakalim
Fit olmaya yeminlilerrrr
Bu hafta super geliyoruzzz kizlarr
@hawarNamaria
belmayne @olvidos
Kaptanim![]()
Cherry Mom
Aynen cnm artık artırcam ben deAbooookızlar hadi bakım bu kadar sporla olmassss hareket hereket
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biz de seniiSelam kizlaaarr
Umarim sabah tartida herkesin yuzu gülmüştüröpüyorum hepinizi
![]()
Hoşgeldin cnm
A bilgim yok canım istersen kazen e mesaj atıp özelden bilgi rica edebilirsin
En ağır günü canım cumaya birşey kalmazCherry Mom 2. Gundeyim
Harikasın didemcim hiç takılmıyorum artına motivasonun yeter cuma günü Güzel olacakKizlarrr aslinda kilomu yazmicaktim ama vaz gectim yazicam
Cuma 71.2
Bgun 71.8
Fark +600
Bugun isvec diyetine basladim tam gaz devam ediyorum kacamaksiz tam anlamiyla yapmak istiyorum sporda yapicam bugun insallah gunluk ne yediysem fotograflamayi dusunuyorum size atarim bide gunluk kilomu yazicam buraya belki dahada motive olurum bakalim
Fit olmaya yeminlilerrrr
@hawarNamaria
belmayne @olvidos
Kaptanim![]()
Cherry Mom
Evlilik yıldönümünde kaç katlı pasta yediniz karı kocaAynen çok fena ama pes etmek vazgeçmek yok gittim ödemsuyu yaptım maydonoz limonla gidecek hededimi tutturcam..
SelammmSelam kizlaaarr
Umarim sabah tartida herkesin yuzu gülmüştüröpüyorum hepinizi
![]()
Bilmem cuma gunu aklimdan ucup gidebilir sanki suan oyle hissettimSelammm
Öpüp kaçma cuma günü bildirim bekliyorum ona göre![]()
İnşallah canımherkese günaydın arkadaşlar. iyi haftalar.ben izne ayrılınca ayrılınca herkes yenilenmiş. kendimi tanıtayım. evli iki çocuk annesiyim .çalışıyorum. iki kez zayıflayıp tekrar kilo almış biriyim.inş bir daha verdiğimi geri almam.
Sorun değil ben Telden ulaşırımBilmem cuma gunu aklimdan ucup gidebilir sanki suan oyle hissettim![]()
İnşallah güzel bir sonuç alırsın canım. İsveç diyeti zor valla. Allah kolaylık versinKizlarrr aslinda kilomu yazmicaktim ama vaz gectim yazicam
Cuma 71.2
Bgun 71.8
Fark +600
Fit olmaya yeminlilerrrr
@hawarNamaria
belmayne @olvidos
Kaptanim![]()
Cherry Mom
Kaptanım bugün tartılmayı unuttum ben bi aç uyandım kahvaltı falan ettim sonra aklıma geldi
Kacis yok yaniSorun değil ben Telden ulaşırım![]()
Canım5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI
(19- 26 Mart )
- Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
Fit ve Özgür Grubu
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak S Suskunhanim
Mathildablue
yarimuhendis
Fit Olmaya Yeminliler Grubu
Namaria
belmayne @hawar @azaydidem @olvidos
Çılgın Tosbağalar Yansın Yağlar Grubu
@L O LKumsalveDeniz @karabiber01 @Kendinin en iyi hali ol @Mathilda03 @monarosaa
FitGirls Grubu
@Just a perfect day @whitetea @Ankaummhnisa @DeryaOnDiet @Cagrihilal1
DİPNOT:
Veee start verildi geleneksel 5. takim grup turnuvaları basladiiiii
- Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Gruplarda aktif üyeler yer alır.
- Grup tablosu haftalıktır.
Herkese başarılar![]()