Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben dün 1 tane yapmıstım o tabatadan simdide 2 yapayım😂 alıştıra alıştıra. Sıkıcı da degil sevdim ben hemencecik bitiyor
Aynen canim. Hemencevik bitiyor. Ve gercekten cook ise yariyor. Birkac gunde sIKIlasma gordum. Tabi durmak yok, devamm 😉

Yok canim su, bitki cayi filan iciyorum. Emzirdigim icin deli gibi su iciyorum zaten gunde 4lt iciyorum
If diyeti bu değil mi ? açlık süresinin bi limiti var mı acaba ben düşündümde şuan yeni kurduğum düzende 16-18 saat açlık oluyo farkında olmadan denemeye başlamışım :KK70:

Aynen canim. Hemencevik bitiyor. Ve gercekten cook ise yariyor. Birkac gunde sIKIlasma gordum. Tabi durmak yok, devamm 😉
Ben 2 tane üstünde yaptım 2. De bacaklarım titredi 🤣 squat lı zıplamalı harekette , bende bundan fazlası cıkmaz🤣 canım sen dinlenmeden mi 3 tane yapıyosun helal olsun 👏👏💪

If diyeti bu değil mi ? açlık süresinin bi limiti var mı acaba ben düşündümde şuan yeni kurduğum düzende 16-18 saat açlık oluyo farkında olmadan denemeye başlamışım :KK70:
Aynen ben de farkinda olmadan basladim canim. Evet if diyeti. Farkli turleri var. ben de senin gibi zaten normalde 16-17 saat aclik yapiyordum.

Ben 2 tane üstünde yaptım 2. De bacaklarım titredi 🤣 squat lı zıplamalı harekette , bende bundan fazlası cıkmaz🤣 canım sen dinlenmeden mi 3 tane yapıyosun helal olsun 👏👏💪
Sagol canim. Ama baska spor yapmiyorum genelde, ama dedigin gibi gercekten yoruyir. Ucuncuden sonra surunerek gidiyorum banyoya 😁😁

Kovid olduğuma eminim zaten canım artık. çörek otu yağı udi hindi yağı falan içiyorum. Kekik içiyorum sürekli. C vitamini alıyorum. Böyle böyle geçer gibi geliyor. ateşim düşmüyor o düşse biraz rahatlarım da hayırlısı bakalım
Çok geçmiş olsun canım ama test yaptıran birisi olarak söylüyorum inan hiç korkmaya gerek yok gusül alırken buruna su vermek daha zor benim için öyle söyliyeyim. Allah şifanı versin canım
Kahvaltı = 1dilim tambuğday , 1yumurta,penir, domates, 4zeytin, yeşil çay

Ara= 1kupa sütlü kahve

Öğlen = patates salatası

Akşam= kaşarlı mantar, 1dimim tambuğday,ayran

Spor = 30dk dans
30 dakika bölgesel
1saat kondisyon bisikleti

23 mart
08:00
Hind. Cevizi yağlı filtre kahve
12:00
Omlet, domates, 3 zeytin, marul, cay, 10 badem
14:00
65 gr Muz, 65 gr trileçe, türk kahvesi
18:00
4 kaşık nohut yemeği, 3 kaşık bulgur pilavı, ayran , yeşillik salatası
Su: 1.5 lt
Spor: 30 dk pilates , 16 dk tabata
@SanSebastianCheesecake S Suskunhanim muhursuzpusula muhursuzpusula yarimuhendis yarimuhendis blonde ambition blonde ambition
Kızlar menüleriniz de çok iyi blonde ambition blonde ambition trileçe olmasaymış çok daha iyi olabilirmiş canım🤗🤗

Çok geçmiş olsun canım ama test yaptıran birisi olarak söylüyorum inan hiç korkmaya gerek yok gusül alırken buruna su vermek daha zor benim için öyle söyliyeyim. Allah şifanı versin canım

Kızlar menüleriniz de çok iyi blonde ambition blonde ambition trileçe olmasaymış çok daha iyi olabilirmiş canım🤗🤗
Ben onun gramına göre baktm 😂 kalori hesabı yapıyorum. Yanlıs yazmısım 35 gr mıs. 85 kaloriye denk geliyor

4ltye yakin ictim, unutuyorum suyu yazmayi hep. Aslinda bir de et yemegim vardi inan canim istemedi, aman nazar degmesin bu aralar baya tokluk hissediyorum. Normalde hep acimdir da 😁😁
Maşallah diyelim canım sana ne güzel bende hep açım ama yemek yerken anında Bi şişkinlik geliyor azcık yiyip kalkıyorum

Eki Görüntüle 2807992 19 MART- 26 MART HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2807993

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
72.9​
72.5​
79.9​
79.2​
64.4​
64​
64.8​
64.3​
78​
77.5​
68.6​
67.8​
74.35​
73.75​
54.65​
54.4​
63​
62.5​
71.2​
69.9​
64.6​
64​
64.4​
63.7​
71.4​
70.6​
85.2​
84​
89.4​
88.4​
54.1​
???​
72.9​
72​
98.5​
???​
68.9​
67.5​
76.1​
???​
59.7​
58​
90.3​
89.5​
53.8 hedefim.

Gecen hafta internette cok guzel bir sirket gordum, son kullanma zamani yakin olan ve normalde cok pahali olan urunleri uygun fiyata satiyor. Hemen siparis verdim birkac krem: kolagen krem, c vitaminli serum, selulit icin serum filan siparis vermistim. Bugun geldiler hemen baslayayim kullanmaya, gozalti kremine ve kolagen kreme ozellikke 3 gubden sobra etkidini gosteriyir yazmis herkes, bakalim dogru mu 😉

Back
X