Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sana nasıl iyi geliyorsa öyle yap canım tabi 👍😊 ben de bağımlılık yapıyor tartı 🤣 hep üstündeyim 🤣 çıktıkça beni frenliyor. ❤ Beraber if e devam Cuma ya beraber 73de olucaz unutma :KK4:
Insallah canim ya. Dun herkes cok erken yemeyi bitirdigimi soyledi haklilar emzirdigim icin. Ama gercekten oyle asiri bir aclik hissetmedim. Bugun saat 15:00 gibi bitirecegim yemeyi sabah da ilk ogunumu 08:30da yemeye basladim. 17,5 saat aclik olacak. Hedefim 20ydi aslinda yapabilirim de ama emzirdigim icin emin olamiyirum, uzun sure aclik nasil etkiler.

😂Hep o öncelere takılıyoruz zaten. ..
:sus:çaktırma benim de gizli hedef 58 :sus: ama o kadar çok önce.... hedefi var kii.... ona ne zaman sıra gelir artık Allah kerim ...:KK70:
Insallah canim ya sira gelecek. Benim de ilk hedefim 70in alti (aslibda 68), sonra 65 in sltina inmek. Ayy hele bir de 60in altina insem model gibi hissederim kendimi. Hamilelik incesi 65-67 arasi gidip geliyordum. 65in ustu cok duruyor bende boy da kisa 🤪 sadece su tabatalar sagolsun gobek kalmadi denecek kadar az. Bugun bebisimin pasaportunu almaya gittim o da yanimdaydi. Kadin bir bebege bakti bir gobegime (olmayan gobegime) 😁. Konsularla bulusunca onlar da diyir hep nasil yeni dogum yaptin gobek hic yok diye 😁 tabi kilo var ama en azindan olumlu birsey duymak hosuna gidiyor insanin. Ufacik pozitif yorumlar bile nasil mutlu ediyor insani.
Su if diyetinde sen cok motive ettin canim beni, 20 saat aclikla cok iyi kilo verdigini filan yazdin ya. Asiri motive oldum ve hayal kurmaya basladim yaza hamilelik oncesi kiloma donme hayali 🤔🤔

22.03.2021

Sabah 09:00

Double sade türk kahvesi

Öğle 12:00
1 tabak baharatlı tavuk
1 kase yoğurt
5 çeri domates

Akşam 17:30
1 tabak nohut
yarım dilim ekmek
salata
2 kaşık pilav
1 bardak naneli ayran

Su
2,3 lt

Spor
5000 adım (işe başladık yeniden ve akşamda dersim vardı yapamadım :KK43: )

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim yarimuhendis yarimuhendis Mathildablue Mathildablue blonde ambition blonde ambition
Canım dersin önceden bellidir onun dışındaki saatlerde spor için az da olsa vakit ayırmaya calis e mi🥰
Dun saka gibi hic aclik hissetmedim canim. Atistirdikca yiyesim geliyir yemeyi kesince aclik filan hissetmedim. Birazdan kahvalti edecegim. Ama acikcasi oyle dusundugum gibi bir aclik olmadi.
Evet gerçekten insanın yemedikce yemeyesi,yedikçe de yiyesi geliyor🙈

Canım dersin önceden bellidir onun dışındaki saatlerde spor için az da olsa vakit ayırmaya calis e mi🥰

Evet gerçekten insanın yemedikce yemeyesi,yedikçe de yiyesi geliyor🙈
Gercekten de oyle. Sabah emziriyorum ac kalmayayim diye yedim yoksa oyle bir aclik hissim filan yoktu.

Insallah canim ya. Dun herkes cok erken yemeyi bitirdigimi soyledi haklilar emzirdigim icin. Ama gercekten oyle asiri bir aclik hissetmedim. Bugun saat 15:00 gibi bitirecegim yemeyi sabah da ilk ogunumu 08:30da yemeye basladim. 17,5 saat aclik olacak. Hedefim 20ydi aslinda yapabilirim de ama emzirdigim icin emin olamiyirum, uzun sure aclik nasil etkiler.
Canm ben sizleri yeni yeni tanımaya başladğm için bundan hiç haberim yoktu sen emziriyor isen sakın 20 saate çıkartma Allah korusun tansiyonun düşer yada sütün etkilenir canm . Bence 16saatin üstüne çıkma derim. Normal insanlar bile bunu zaten 16saat uyguluyorlar ve yeterli oluyor iken sen emziren biri olarak sana 16saat fazla fazla etkili olur zaten hiç zorlama bünyeni bence .
Insallah canim ya sira gelecek. Benim de ilk hedefim 70in alti (aslibda 68), sonra 65 in sltina inmek. Ayy hele bir de 60in altina insem model gibi hissederim kendimi. Hamilelik incesi 65-67 arasi gidip geliyordum. 65in ustu cok duruyor bende boy da kisa 🤪 sadece su tabatalar sagolsun gobek kalmadi denecek kadar az. Bugun bebisimin pasaportunu almaya gittim o da yanimdaydi. Kadin bir bebege bakti bir gobegime (olmayan gobegime) 😁. Konsularla bulusunca onlar da diyir hep nasil yeni dogum yaptin gobek hic yok diye 😁 tabi kilo var ama en azindan olumlu birsey duymak hosuna gidiyor insanin. Ufacik pozitif yorumlar bile nasil mutlu ediyor insani.
Su if diyetinde sen cok motive ettin canim beni, 20 saat aclikla cok iyi kilo verdigini filan yazdin ya. Asiri motive oldum ve hayal kurmaya basladim yaza hamilelik oncesi kiloma donme hayali 🤔🤔
🤗 kesinlikle döneesin canım ❤ emzirmek de zaten başlı başına çok kilo verdiren bir şey . Vücüt süt üretimi için sürekli çalışiyor ondan sık emzirenler de hergün 1-2 saat spor yapmssın gibi ek kalori yakımı sağlıyor. 😊 yaza kesinlikle fit olarak girersin . Ne mutlu sana bak şimdiden karnın gitmiş bile . 🤗 Her vucudun takıldığı bir kilo var ve orda direnir bırakmazsan bir kaç hafta sonra direnç kırılıp tekrar veriyorsun. Bende 62 de çok ciddi direnç yaşadım onu kiramam baya zaman almıştı ama kırıp 60.00 a kadar inmiştim canm ondan bende burda hedefi 62 yaptm ki o dirençli kısma liste dışı devam edeyim diye .tekrar 60hatta 58e kadar zorlıycam yine 🥰

Canm ben sizleri yeni yeni tanımaya başladğm için bundan hiç haberim yoktu sen emziriyor isen sakın 20 saate çıkartma Allah korusun tansiyonun düşer yada sütün etkilenir canm . Bence 16saatin üstüne çıkma derim. Normal insanlar bile bunu zaten 16saat uyguluyorlar ve yeterli oluyor iken sen emziren biri olarak sana 16saat fazla fazla etkili olur zaten hiç zorlama bünyeni bence .

🤗 kesinlikle döneesin canım ❤ emzirmek de zaten başlı başına çok kilo verdiren bir şey . Vücüt süt üretimi için sürekli çalışiyor ondan sık emzirenler de hergün 1-2 saat spor yapmssın gibi ek kalori yakımı sağlıyor. 😊 yaza kesinlikle fit olarak girersin . Ne mutlu sana bak şimdiden karnın gitmiş bile . 🤗 Her vucudun takıldığı bir kilo var ve orda direnir bırakmazsan bir kaç hafta sonra direnç kırılıp tekrar veriyorsun. Bende 62 de çok ciddi direnç yaşadım onu kiramam baya zaman almıştı ama kırıp 60.00 a kadar inmiştim canm ondan bende burda hedefi 62 yaptm ki o dirençli kısma liste dışı devam edeyim diye .tekrar 60hatta 58e kadar zorlıycam yine 🥰
Canim ben normalde gebelikte ve sonrasinda yani diyet harici zaten 16 saat aclik yapiyordum. Bende reflu var o yuzden cok erkenden yemeyi bitiriyotum degilse midem bulaniyot aksam uyuyamiyirum. O yuzden susn diyette birjac saatte olsa arttirmak istiyorum acligimi. Yani 8 saat yemek yeme benim normalde yaptigim birsey.

Düzeltmeli :))

22-29 mart tablo spor listesi :)
melita09 melita09 1
yarimuhendis yarimuhendis 5
blonde ambition blonde ambition 3+4

Cherry Mom Cherry Mom kaptancım 9 bin ve üstü adımı 10 bine saydım ev içi adımlar da dahil bulmuştur diye ;)

Bı sure sonra insan açlığa alışınca tokluk rahatsız ediyor değil mi🤭🤭
Aynen canim inan yiyemedim bugun yani kasitli yapmadim. Dun herkes az yemissin yazinca biraz daha artirayim bugun dedim ama doluyum yani, ac degilim. Ee kendimi neden zorlayayim yemek icin hazir bur tokluk hissederken.
Ben oldum olasi gece tok yatamam zaten. Normalde de en gec yedigim aksam yemegi 18filandir. Degilse uyuyamiyirum.
Zorlamiyacagim kendimi. Yemek istedigim kadar yiyeyim bakalim sonuc ne olacak. Belki vucudumun sesini dinlersem boyle kilo verebilirim.

Düzeltmeli :))

22-29 mart tablo spor listesi :)
melita09 melita09 1
yarimuhendis yarimuhendis 5
blonde ambition blonde ambition 3+4

Cherry Mom Cherry Mom kaptancım 9 bin ve üstü adımı 10 bine saydım ev içi adımlar da dahil bulmuştur diye :KK66:
🤗🤗 Yine kimseye kıyamayan kuzuuuuu

Eline sağlık canım teşekkür ederiz 😘

Özellikle listedeki kızlar programa katılmayı lütfen aksatmayalım
@whitetea
Begonya2 Begonya2
Mathilda03 Mathilda03 bugün spor bekliyorz sizdeen 👀

Yeni bakabildim canım başım ağrıyor ekrana bakamıyorum. Test yaptırmadım valla korkuyorum geçer artık sanırım yavaş yavaş.
Canım muhtemelen var gibi duruyor zatende
İşte kiminde o ilaçlar fayda ediyor ciğerlere inmeden toparlıyor falan kiminde yaramıyor hani şuan benim başıma gelse bende ne yaparım bilmiyorum ama umarım iyileşme sürecine geçersin biran önce

Canım muhtemelen var gibi duruyor zatende
İşte kiminde o ilaçlar fayda ediyor ciğerlere inmeden toparlıyor falan kiminde yaramıyor hani şuan benim başıma gelse bende ne yaparım bilmiyorum ama umarım iyileşme sürecine geçersin biran önce
Kovid olduğuma eminim zaten canım artık. çörek otu yağı udi hindi yağı falan içiyorum. Kekik içiyorum sürekli. C vitamini alıyorum. Böyle böyle geçer gibi geliyor. ateşim düşmüyor o düşse biraz rahatlarım da hayırlısı bakalım

Yeni bakabildim canım başım ağrıyor ekrana bakamıyorum. Test yaptırmadım valla korkuyorum geçer artık sanırım yavaş yavaş.
Gecmis olsun canim. Allah gostermesin bir sorun varsa da erken teshis cok onemli. Git canim doktora test yaptir, baksinlar neden kotu hissettigine.

Kovid olduğuma eminim zaten canım artık. çörek otu yağı udi hindi yağı falan içiyorum. Kekik içiyorum sürekli. C vitamini alıyorum. Böyle böyle geçer gibi geliyor. ateşim düşmüyor o düşse biraz rahatlarım da hayırlısı bakalım
Canım parol alabilirsin. Parol veriyorlar zaten covid de de. Hem ateşe hem ağrılarına iyi gelir. Allah şifa versin kuzu 🙏

Back
X