- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #402.181
Gunaydin canim, harikasinGünaydınlar herkese bi gaz geldim ben de 2 tabata yaptım bu sabah 3.yü de yapacaktım ama odamı bastılar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim, harikasinGünaydınlar herkese bi gaz geldim ben de 2 tabata yaptım bu sabah 3.yü de yapacaktım ama odamı bastılar![]()
Canım menün de adımlarında süper23 Mart Salı
Sabah sirkeli su
12.30
Peynirli omlet(1 yumurta, 30 gr beyaz peynir), yeşillik
Ara
Yarım ayva
17.30
1 tabak nohut yemeği, 5 kaşık yoğurtlu kereviz salatası, yeşil salata, 1 ceviz
Su 2lt devam
1 kupa yeşil çay
Spor: 10.000 adım (koşu+yürüyüş)
100 puan
Cherry Mom
Namaria
hawar @Mehfam
azaydidem @olvidos
Menün çok iyi sporda süperSali
7.30
2 dilim eksi mayali ekmek
Yesillik salatalik 2 dilim beyaz peynir
2 ceviz
12.30
1 kase sut 2 yk yulaf 1 elma
15.30
6 cig findik 2 kuru kayisi
18.00
6 yk pazi kavurma 2 dal brokoli
4 yk yogurt salata
Aralarda 2 bitki cayi sekersiz nescafe
Aksam da 1 bardak chai latte
Su 2 lt
Spor 13200 adim 132 p.
20 dk chloe cardio 80 p.
topl. 212 p.
belmayne @SanSebastianCheesecake @Mehfam
Cherry Mom
Menü çok iyi sporda olsa süper olacaktı23 mart
Isvec diyeti 2. Gunum
Sabah yarjm cay kasigi sekerli turk kahvesi
Oglen
5 6 dilim hindi salam 1 kase yogurt
Arada 200 ml yarim yagli sutlu nescafe
(Bu listede yoktu)
Aksam
1 tavuk pirzola firinda pismis
Yesil salata yagsiz limonlu cok az tuzlu
1 tane elma ama aksam 9 gibi yedim
Su 2lt
Gun icinde 2 form cay
Spor yok
Cherry Mom
belmayne @Mehfam
Namaria
hawar @olvidos
Menüde adımlarda çok iyi
Gün içinde 2 tane daha yapmak isterim ama o kadar yoğun oluyorum ki yeğenlerim bir yandan annemler dersler bir yandan sonra ben yorgun düşüyorum her yeri gözüm yatak görüyorGunaydin canim, harikasin![]()
Gunaydin canim. Cok gecmis olsun. Burun tikanikligi icin sprey kullan canim cok yardimci oluyor. Spreyden sonra da kenfisi hunkyrebilirse hunkursun degilse burun temizleme aletleri var, biz bebise kac gundur biyle yapiyoruz. Degilse hic uyuyamazdi.Günaydın arkadaşlar
Dün koşturmamalı geçti hastane ev okul tekrar evde canlı ders ve doğum günü aile arasındaydı aslında ama eski ev sahibimiz oyuncak bir at alıp gelmiş kapıya onlarıda aldık pasta kesmeye
Ama dün çok yağmur vardı hatta ben üşüdüm arabada falan sanırım oğlumda üşümüş
Gece burnu bir tıkandı bir aktı doğru düzgün uyumadı
Şimdi bende öyleyim sanırım üşüttük yağmurda
Olsun canim 2 tane de cok iyi. Hele ki sabah yaptin metabolizman super hizlanmistirGün içinde 2 tane daha yapmak isterim ama o kadar yoğun oluyorum ki yeğenlerim bir yandan annemler dersler bir yandan sonra ben yorgun düşüyorum her yeri gözüm yatak görüyor![]()
Manuel cocuk burun aspiratoru canim kullandigimuz alet. Burnuna da fizyolojik serum damlatiyoruz. Cok rahatlatiyor.Günaydın arkadaşlar
Dün koşturmamalı geçti hastane ev okul tekrar evde canlı ders ve doğum günü aile arasındaydı aslında ama eski ev sahibimiz oyuncak bir at alıp gelmiş kapıya onlarıda aldık pasta kesmeye
Ay inşallah hızlansın bu aralar ekstra hızlanması lazıOlsun canim 2 tane de cok iyi. Hele ki sabah yaptin metabolizman super hizlanmistir![]()
Gece boyunca yağ yakımını destekler aslında gece olması da iyiAnladim canim. Ne diyelim o zaman afiyet olsun hiiic yag olmasinlaryarinki spor planin supermis. Benim bebis hasta hala yarin doktora goturecegiz, biraz gec yaparim sporu yarin ama cok da gec aksama birakmam. Canim istemiyir o zaman. En gec igleden sonra yapiyorum ben hep, sabah daha iyi olur sen en iyisini yapiyorsun da benim bebisin hiic gunduz uykusu yok. Sabahlari da esimin hep toplantilari var laptop basinda.
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kuzuyaAnladim canim. Ne diyelim o zaman afiyet olsun hiiic yag olmasinlaryarinki spor planin supermis. Benim bebis hasta hala yarin doktora goturecegiz, biraz gec yaparim sporu yarin ama cok da gec aksama birakmam. Canim istemiyir o zaman. En gec igleden sonra yapiyorum ben hep, sabah daha iyi olur sen en iyisini yapiyorsun da benim bebisin hiic gunduz uykusu yok. Sabahlari da esimin hep toplantilari var laptop basinda.
Canım iyi atlamışsın doğum gününü. Nice güzel senetlerini olsun inşallah23 Mart salı
sabah 10:30 yarım muz
sabah öğle 12:30
2 yumurta 2 dilim uno denge
Peynir zeytin domates biber
ara
Yarım elma
akşam 19:10
1 lahmacun ( kahvaltı tabağı büyüklüğünde)
Salata
1 bardak ayran
ara
1 dilim yaş pasta
su 1,5 lt bolca çay
spor 40 dk yürüyüş
Toplamda 12.000 adım
Cherry Mom @Mehfam
belmayne
23 mart
Isvec diyeti 2. Gunum
Sabah yarjm cay kasigi sekerli turk kahvesi
Oglen
5 6 dilim hindi salam 1 kase yogurt
Arada 200 ml yarim yagli sutlu nescafe
(Bu listede yoktu)
Aksam
1 tavuk pirzola firinda pismis
Yesil salata yagsiz limonlu cok az tuzlu
1 tane elma ama aksam 9 gibi yedim
Su 2lt
Gun icinde 2 form cay
Spor yok
Cherry Mom
belmayne @Mehfam
Namaria
hawar @olvidos
Kızlar menüleriniz çok güzel afiyet olsun.
Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat edin. Burda da kar yağıyorGünaydın arkadaşlar
Bgun sporda olucak insallah canimCanım menün de adımlarında süper
Menün çok iyi sporda süper
Chole yi bir ben yapamıyorum yaw
Menü çok iyi sporda olsa süper olacaktı
Bu gün sporu atlama canım
Menüde adımlarda çok iyi
Sagol canim.Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin kuzuya
Canım iyi atlamışsın doğum gününü. Nice güzel senetlerini olsun inşallah
Kızlar menüleriniz çok güzel afiyet olsun.
Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat edin. Burda da kar yağıyorhava buz
Merakla bekliyorum kilonu rakipGunaydin kizlar dunku isvecte 2. Gunumun menusunu atmamisim simdi eklicem
Birde sabah turk kahvesi ogleden sonra sutlu nescafe ictim bu diyette yoktu ama cafeine baya alismisim bu sfer kucuk bardakla ictim
Birazdan tartilip kahvemi icicem yine bgun 3. Gündeyim![]()
Iyiymis o zamanGece boyunca yağ yakımını destekler aslında gece olması da iyiben de bugün akşam da yapmaya çalışayım bir tane de olsa
İyiyim canım çok şükür, 3-5 kilo aldım son 2 aydaCanim benimmm cok tesekkur ederimdaha da yolum var kuzum
sen nasilsin canim mezuniyet sonrasi?
estağfurullah canim ne kusuru cok sevindim seni gordugume![]()
Gecmis olsun canim ❤Günaydın arkadaşlar