Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muz veriyim diyorum yemiyo haslama patates yemiuo sadece kızartmasını yiyo ne onerirsiniz
Cok gecmis olsun canim. Hem bulanti hem ishal varsa rotavirus olabilir. Doktora goturmende fayda var. ishal icin cocuklara synbiotic var o iyi geliyor bagirsak hareketlerine ornek: multilac . Ve bol suvi. Kizartma istiyorsa onu yesin. Ama sart koy once 1 bardak su sonra kizartma filan gibi.

kolay gelsin kızlar.bugün yoğunluktan giremedim hiç. öğle arası arkadaşlarla çorba içecektik.köylerde kurs açma ve denetimlerimiz vardı. sabah kahvaltı yapmadan çıktım. açlıktan öldüm. 3 gibi yemek yiyebildim...başım çatladı ...
Selam canim. Baya gec yemissin. Sutlu kahve filan bari icseydin keske. Kolay gelsin

muz veriyim diyorum yemiyo haslama patates yemiuo sadece kızartmasını yiyo ne onerirsiniz
Kızartma olmaz canım o da yağlı yine ishal yapar yağlı şeyler yememesi lazım

Vücudu susuz kalmasın bol su içirin canım bu çok önemli Allah korusun

Bizimde uzun süren bir ishal olmuştu ancak reflör ile toparladı. Süt vs de ishal yapar onuda vermeyin cnm / inek sütü

Pirinç lapası yapsan yemez mi ?

2 Yaşını yeni bitirdi cnn bende hemşiresiyle konuştum rota virüsünden korkuyorum bugün iç aradım 1 kere kaka yapmış ama yinede anne yüreği öküz oturuyor yüreğimde

Leblebi aldım havanda ezip onu denicem bakalım
1 kere normal aslında ishal denemez o halde canım
Rota aşısı olmuş muydu Allah korusun yoktur inşallah

kolay gelsin kızlar.bugün yoğunluktan giremedim hiç. öğle arası arkadaşlarla çorba içecektik.köylerde kurs açma ve denetimlerimiz vardı. sabah kahvaltı yapmadan çıktım. açlıktan öldüm. 3 gibi yemek yiyebildim...başım çatladı ...
Selam canım dışarıda işin olduğunda çantanda taze kuruyemiş bulundur çabuk bozulan birşey de değil at çantana dursun öyle ben çalışırken hep öyle gezerdim heleki trafiğe flan çıkacaksam nevalemi hiç eksik etmezdim 🤭🤭
Kuruyemişci kızı olduğumdan mıdır masamda çantamda arabamda her yerde kuruyemiş 🤣🤣🤣 migren hastası olduğum için kendimi aç ve susuz bırakamıyorum sanada çok geçmiş olsun 😘

22-29 mart tablo spor listesi :)
UYE22 mart24 mart27
mart
sonuç
blonde ambition blonde ambition 3+43+6
belmayne belmayne 1+52+5
@Amor-a-------------
@balpamuk--------------
S Suskunhanim 11+5+6
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 66+7
melita09 melita09 1------
azaydidem azaydidem 6+76
yarimuhendis yarimuhendis 5 5
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 1+62+6
@Kendinin en iyi hali ol 1-------
Begonya2 Begonya2 ------2+7
@Mathilda03------------
muhursuzpusula muhursuzpusula -------1
@birsevgi 1-------
@whitetea------- 1
@olvidos----- 1
@karabiber01 1 ------
@KumsalveDeniz-------------
@Just a perfect day 1------
@monarosaa------ ------
Mathildablue Mathildablue 5 4
Namaria Namaria 1 1
Eline sağlık canım teşekkür ederiz 😘
blonde ambition blonde ambition belmayne belmayne S Suskunhanim DeryaOnDiet DeryaOnDiet azaydidem azaydidem yarimuhendis yarimuhendis Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Begonya2 Begonya2 muhursuzpusula muhursuzpusula @whitetea @olvidos Mathildablue Mathildablue Namaria Namaria harikasınız kızlar yarın gelsinnnnnn eksilerrrrr :KK71:

Selam canım dışarıda işin olduğunda çantanda taze kuruyemiş bulundur çabuk bozulan birşey de değil at çantana dursun öyle ben çalışırken hep öyle gezerdim heleki trafiğe flan çıkacaksam nevalemi hiç eksik etmezdim 🤭🤭
Kuruyemişci kızı olduğumdan mıdır masamda çantamda arabamda her yerde kuruyemiş 🤣🤣🤣 migren hastası olduğum için kendimi aç ve susuz bırakamıyorum sanada çok geçmiş olsun 😘
Ay kuruyemişçi baba mı :rolleyes: ne güzelll

doğrusun canım .çantamda badem vardı bitirmişim...daha dikkatli olmam lazım..kaptanım:KK16:

Slm kizlarrr
Isvec diyetinin 3. Gunu bitmis bulunmakta
Baslangic 71.8
1. Gun 71.1
2. Gun 70.7
3. Gun 70.8 😔

Ogunlerin yerini degistirmem ve ekleme yapmam ufacikta olsa cikilata kacamagim malesef 100 gr cikla geri döndü bana olsun ben bgun hic bsey olmamis gibi 4. Gunden devam ediyorum bgun tam anlamiyla uyucam diyete bakalim nasil olucakk sabah keske gorebilsem 69 yarin gormek cok istiyodum ama hayalde kalicak sanirim😔
Canım 100 gram artıda pes etmek yok ama düzeni bozmak etki etmiş olabilir tabi harika gidiyorsun moralin bozulmasınn.. dikkat isteyen diyetler bunlar maalesef ama kötü durumda değilsin devam 😎😎🤩

Back
X