- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.322
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #402.661

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk girişte oluyor canım kuralda sadece eski kilona dönmeni beklemiyoruz ama eski kilonuda silmiyoruzAradan 1yıl geçmiş olunca ve alınan kilo 10flilan olunca durum farklı olmuyormuydu canım bu şekilde iken de takımı olumsuz etkileyen birşey oluyormu gerçekten ?
Çok geçmiş olsun canım ilaçlarla rahatlarsın inşallahEvet canım gittim küçük tansiyonum 10 lardaydı nabzım da doktorda 136 çıktı tetkikler yapıldı tansiyon ilacına başladık. Tiroidlerim de baya bozulmuş onun için de ilaç başlanıldı. Aslında değerlerim de büyük oynama vardı ama tiroidlerimin bu denli bozulmasına bağladılar 15 gün sonra kontrol bakalım
Tebrik canım haftaya foto olsun olur muhayırlı cumalar kızlar
Geçen 79,5
Bu gün 78,90
Fark -500 gr foto çekmeyi unuttum.sabah çok erken tartıldım. 2 çocuk okula hazırla.unuttum valla![]()
Sağolasın canım inşallah rahatlıyacağımÇok geçmiş olsun canım ilaçlarla rahatlarsın inşallah![]()
tabiki çekecektim.unuttum bizim küçük ergen yüzündenTebrik canım haftaya foto olsun olur mu![]()
Selam pamukcum bencede suyun bile anlık etkisi oluyor sonuçta tartıda ben bunu yazmayayım şimdilik yarın sabah sen tekrar yazarsın olur mu foto çekmene gerek yok canımArkadaşlar nihayet dönebildim adliyeden ama sabah o telaşla ve stresle tartılamadım. Çünkü geçen sefer 1.5 saat önce yola çıkmama rağmen adliye girişi araba kuyruğuydu ve nerdeyse duruşmaya geç kalıyordum. Bu sefer çok erken çıktım. Eve geldikten aonra ki tartımı paylaşacağım sizinle ama tabii yedim içtim biraz orda tansiyonum düşmesin diye. Olmazsa yarın sabah tartılıp paylaşayım kilomu. Nasıl olsa asil listede değilim. Bu defalık kabul ederseniz sevinirim.
Ayrıca bu hafta 67.5 görmüştüm şimdi tartılınca 69 çıktım stresin ve yeyip içmenin de etkisi vardır tabii...
1.184 yüzde eğer yine yanlış hesaplamadysamÇILGIN TOSBAĞALAR Harikayız kızlarşuan yüzdemiz %1.514 eğer doğru hesapladysam
![]()
@Mathilda03 nerdesn canım sen eksiksin bitek
Sabah beri bunu bekliyordum
Sağol canımSabah beri bunu bekliyordumstres olsakta eksi geliriz tebrikler
![]()
Tamam canımEline sağlık canımcım
Bu haftaummhnisa
ummhnisa mezun
Arc-en-ciel
Arc-en-ciel izinli
[IMG alt="Anka"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/647/647402.jpg?1614368923[/IMG] Anka sağlık izinli olacak kızları listenden çıkarabilirsin![]()
Canım sen verdinmi çok, güzel veriyorsun ne olur daha çok gel ve gerçek listede ol seninle herhafta 1nci oluruzTeşekkür ederim canım
İnşaAllah gelirler yaAy listede iki bildirimsiz var ama ya üzgünüm çok gelirler umarımliste kötü etkileniyor
Teşekkürler% 1,371 canım![]()
Ben artık hedefi fazla koyamıyorum
Bakalım, kaçıncı oldukÇILGIN TOSBAĞALAR Harikayız kızlarşuan yüzdemiz %1.514 eğer doğru hesapladysam
![]()
@Mathilda03 nerdesn canım sen eksiksin bitek
Valla iyi yetişebiliyorsun burayaNe yerdesin ne göktesin işte
Kusura bakma canım ben İstanbul'dayım düğünler törenler bitmiyor yarında yeğenimin Mevlüde var gece listeye çok dikkat etmeden önceki haftadan copy yaptım ondan
Eklerim düzenleme sonrası![]()
Bencede çok güzel verdi-1 e üzülen bir Didem var burda heee
Yapma canım çok iyiydin bu haftatebriklerr
geçen haftada çok verdin normalde bu hafta senden 200 300 giderdi ama sen 1 verdin İsveç sayesinde öyle düşün
![]()
Ay listede iki bildirimsiz var ama ya üzgünüm çok gelirler umarımliste kötü etkileniyor
Onu da çıkartalım canım kiloda bildirmediTamam canım
Birsevgi ne olacak? O da pek yazmıyor Menü![]()